Bugün ne yaptım?

Tekrar oturturuz 🌺

😍

😍

Bende okuldayken öyle oluyor :KK70:

Kitabı ben de Aralık ayında okumuştum.
YouTube dan bol bol videolarını dinledim yazın.

Dolu dolu bir gün planlaması.😍

Hoşgeldiniz 🌺

Eşlik etmek isterseniz sizi tanıyalım?

Ha ha 😂 benim öğrencim eskiden samimi arkadaşınız şu öğretmendi şimdi eskisi kadar samimi değilsiniz diyo :KK70: yeni nesil çocuklar bı de 4.sınıf 🤭

Merhaba 🌺 hoşgeldiniz.
Eşlik etmek isterseniz sizi tanıyalım

E kitap ben de bir süre okudum .
Şimdi kütüphaneye üye oldum.
Ordan alıp bitirip iade ediyorum güzel oluyor.📚

Gözünüz için geçmiş olsun 💐

Bende hiç kuaföre gitmeye cesaret edemedim.Sacimi kendim boyuyorum.Esim kesiyor.

Aaa neden ki?

Kekler 🍰 hala bitmedi mi ?
Yeni nesil gerçekten bomba 😅

Geldim eve sonunda 😁
Ben daha önce bir kitap okuma grubundaydım. Ortak kitap belirleyip okuyorduk sonra bir kafede buluşup kitabı yorumluyorduk.
Okuldaki arkadaşlar bugün sen deneyimlisin bizim için bir okuma grubu kur dediler. Ben de çok mutlu oldum ve hemen çalışmalara başladım. Katılımda beklediğimden iyi olacak gibi😊

Geldim eve sonunda 😁
Ben daha önce bir kitap okuma grubundaydım. Ortak kitap belirleyip okuyorduk sonra bir kafede buluşup kitabı yorumluyorduk.
Okuldaki arkadaşlar bugün sen deneyimlisin bizim için bir okuma grubu kur dediler. Ben de çok mutlu oldum ve hemen çalışmalara başladım. Katılımda beklediğimden iyi olacak gibi😊
Ayy süper😍çocuklara çok güzel örnek oluyor.Gördüklerini yapıyorlar.

Benim öğrencim geçen gelmis okuduğunuz romanin konusu ne diyo ilgilerini çekiyor.

Okula yazar gelecek haftaya, kitap imzalatacaklar.Ilk imzali kitapları olacak .😍

Ayy süper😍çocuklara çok güzel örnek oluyor.Gördüklerini yapıyorlar.

Benim öğrencim geçen gelmis okuduğunuz romanin konusu ne diyo ilgilerini çekiyor.

Okula yazar gelecek haftaya, kitap imzalatacaklar.Ilk imzali kitapları olacak .😍
Evet kesinlikle kitap okuyan insan görmeye ihtiyaçları var☺️ Hangi yazar gelecek 😍

Ben bir şey içmeden duramıyorum galiba 😌

Şimdi de ayva çekirdeği, zencefil, tarçın karışımı kaynattım :KK50:

Çocuk kalbini bitirdim. Çok güzel bir çocuk romanı. Bir daha okurum ya da çocuklarım kesinlikle okumalı diyemediğim kitapları satıyorum. Ama çocuk kalbi mutlaka çocuklarımın okuması gereken bir kitap. Yani bizimle kalıyor 😊

Çocuk kalbini bitirdim. Çok güzel bir çocuk romanı. Bir daha okurum ya da çocuklarım kesinlikle okumalı diyemediğim kitapları satıyorum. Ama çocuk kalbi mutlaka çocuklarımın okuması gereken bir kitap. Yani bizimle kalıyor 😊
Ben de her ay en az bir tane çocuk kitabı okuyorum.📚
"Çocuk kalbi "ve" çizgi pijamalı çocuk" okumak istediklerim arasında.
Ama Mart ayı için Şermin Yaşar'in "Oh ne ala memleket"i okuyacağım.
Oğlumun kitaplığından 📚

Elden çıkarmak da güzel fikir.😍

Ben de her ay en az bir tane çocuk kitabı okuyorum.📚
"Çocuk kalbi "ve" çizgi pijamalı çocuk" okumak istediklerim arasında.
Ama Mart ayı için Şermin Yaşar'in "Oh ne ala memleket"i okuyacağım.
Oğlumun kitaplığından 📚
Çizgili pijamalı çocuk çok etkileyici kitabını okudum sonra filmini izledim ikisi de on numara 👍
Şermin Yaşar’ın bir kitabını okudum ama adını unuttum çok keyifliydi

X