- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Öğleden sonra canım gidip akşam geliyorum.
Ama vakit çok hızlı geçiyor.
Ben öğlen insanıyım.
Sabah erken kalkıp gitmeyi sevmiyorum.
Ben ne yaptım
Sabah oğluma kahvaltı
Spor
Servise inip kedicik besleme
Bahçede biraz dolaştık oğlumla erken iniyoruz çok güzel geliyor temiz hava ikimize de
Sonra mutfak topladım
Etli bamya çorbası yaptım
Dünden pilav vardı
Yanına salata yapacam yeter
Oğlum hayvan barınağına gidecekmiş okul seçmiş
Onun için kedi köpek maması almaya gidecem
Şimdilik bu kadar
Bende dün kremalı kerevizli tavuk yaptımSelamBen de sabah kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Yediklerime dikkat etmeye çalıştığım için genelde normal kahvaltıya 1 dilim Tahıllı ekmek ile kahvaltı ediyorum. Şimdi de çay ve galeta ile ara yapıyorum.. Kahvaltı geç olunca ara sarktı iyi de oldu, belki birkaç saat sonra meyveli yoğurt yerim öğleni geçiştirmiş olurum
Bir başka gruba da yazdım. Dün köz biberli kremalı arpa séhriye pilavı yapmıştım. Ama pilav gibi değil de türk usulü risotto gibi olduve o kadar çok arttı ki.. bugün yanina bir şey yapayım diyorum. Ama et tavuk veya balık olmasın, ayrıca sulu yemek de ikisi de sulu gibi olmazmış gibi geldi.. Şu an aklımda hellim peynirli salata var ama fikirlere açığım
Işte öğleden sonra kitap okuyacağım. Bitmek üzere kitabim, yeni kitaba yarin geçerim. Sonra da bilmiyorum yapacak bir şeyler bulurum elbet
Bu aradaMikan Nasıl oldun? Daha iyi misin bugun
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Mikan ım
Her şeye rağmen iyi direnmiş günü verimli yapmak için çok çabalamışsın.
Meyve, hurma filan ye.
Uyku iyi gelecek bence.
Yat dınlen
Teşekkür ederim, sabah iyiydim çok şükürÇok geçmiş olsun.. ama yine de super bir gün olmuş.. inşallah sabaha capcanlı taptaze uyanırsın
Neyseki bugün iyiyimSelamBen de sabah kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Yediklerime dikkat etmeye çalıştığım için genelde normal kahvaltıya 1 dilim Tahıllı ekmek ile kahvaltı ediyorum. Şimdi de çay ve galeta ile ara yapıyorum.. Kahvaltı geç olunca ara sarktı iyi de oldu, belki birkaç saat sonra meyveli yoğurt yerim öğleni geçiştirmiş olurum
Bir başka gruba da yazdım. Dün köz biberli kremalı arpa séhriye pilavı yapmıştım. Ama pilav gibi değil de türk usulü risotto gibi olduve o kadar çok arttı ki.. bugün yanina bir şey yapayım diyorum. Ama et tavuk veya balık olmasın, ayrıca sulu yemek de ikisi de sulu gibi olmazmış gibi geldi.. Şu an aklımda hellim peynirli salata var ama fikirlere açığım
Işte öğleden sonra kitap okuyacağım. Bitmek üzere kitabim, yeni kitaba yarin geçerim. Sonra da bilmiyorum yapacak bir şeyler bulurum elbet
Mikanım başın neden dönüyor?Teşekkür ederim
Çok şükür sabah iyi uyandım. Sadece başım dönüyordu o da geçti kahvaltı yapınca
Cacık güzel olur sanki gibi geldi ama.SelamBen de sabah kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Yediklerime dikkat etmeye çalıştığım için genelde normal kahvaltıya 1 dilim Tahıllı ekmek ile kahvaltı ediyorum. Şimdi de çay ve galeta ile ara yapıyorum.. Kahvaltı geç olunca ara sarktı iyi de oldu, belki birkaç saat sonra meyveli yoğurt yerim öğleni geçiştirmiş olurum
10 gün önceki tahlillerimde normal çıkmıştı ilk defa oldu yatarken dönüyordu anlamadım bendeMikanım başın neden dönüyor?
B12 mi eksik yoksa?
Benim oğlanın baş dönmesi olduğunda b12, demir ferritin, d vitamini hep eksik çıkmıstı.10 gün önceki tahlillerimde normal çıkmıştı ilk defa oldu yatarken dönüyordu anlamadım bende
Mikanım ne okuyorsun?Bugün evi süpürdüm, aşağısını sildim.
Bolca çamaşır işiyle uğraştım
Yeşil fasülye yaptım
Kızımı sallarken bol bol kitap okudum
Kahve keyfi
Akşama çocuklara film açtık Mısır patlattım
Yarın misafirim var eşim evde neyseki
Teşekkür ederim.. işte dün de fırınd patataes beğendimsi bir şey yapmıştım ondan onları yapamadım. Valla güzel.bir salata yaptım. Önden çorba, doyduk bugün de çok şükür.. iyi olmana çok sevindim. Baş dönmen için tansiyonuna baktır istersen. Benim Çok oynar tansiyonum baş dönmesi yapar genelde...Neyseki bugün iyiyimyanına fırında karışık sebze pişirebilirsin güzel olabilir
Valla salata yaptımSen çoktan akşam yemeği yemişsindir.
Sabah tarhana çorbası yapacaktım fırsat olmadı benim de.
Mantar, domates, tarhana sırayla yapsam yeridir çorbaları ama en son mercimekte kaldım. Geçen hafta yapmıştım.
10 gün önceki tahlillerimde normal çıkmıştı ilk defa oldu yatarken dönüyordu anlamadım bende
Bugün evi süpürdüm, aşağısını sildim.
Bolca çamaşır işiyle uğraştım
Yeşil fasülye yaptım
Kızımı sallarken bol bol kitap okudum
Kahve keyfi
Akşama çocuklara film açtık Mısır patlattım
Yarın misafirim var eşim evde neyseki
Aaa kereviz keskin bir tat ya ondandır.. sıkma canını..Bende dün kremalı kerevizli tavuk yaptım
Beğenmediler
Nerdeyse kendım yedim hepsini
Pilav değişikmiş
Salata güzel fikir
Ben saat 6 dan sabah 10 a kadar hiç bişey yemiyorum
Çok rahat geçiyor tavsiye ederim
Ben yapacak bişey bulamayınca kitaplığı düzenliyorum
Güzel oluyor
Yoksa bilgisayar başında trendyoldan alışveriş yaparken buluyorum kendimi
Sadece kolestrolüm yüksek çıktı ondan mı bilmem. Bi de zaten rahatsızdım eklem ağrım falan vardıBenim oğlanın baş dönmesi olduğunda b12, demir ferritin, d vitamini hep eksik çıkmıstı.
D Vitamini damla verdik.
B12 iğne miydi hatırlamıyorum.
Baş dönmesi kolay kolay olan bir şey değil çünkü.
Tansiyon filan ölç bakalım.
Benim aç iken ya da çay kahve içmediğim gün başım ağrır genelde.
Bir de regl zamanları.
Kır çiçeği tepesi. Çok sevdim çok güzel bir roman tavsiye ederim 500 küsür sayfa çocuklara rağmen aktı gitti son 150 sayfam kaldıMikanım ne okuyorsun?
Bereketli gün maşşallah
Afiyet olsun evet tansiyon olabilir. Teşekkür ederimTeşekkür ederim.. işte dün de fırınd patataes beğendimsi bir şey yapmıştım ondan onları yapamadım. Valla güzel.bir salata yaptım. Önden çorba, doyduk bugün de çok şükür.. iyi olmana çok sevindim. Baş dönmen için tansiyonuna baktır istersen. Benim Çok oynar tansiyonum baş dönmesi yapar genelde...
Bir de maşallah baya bereketli bir gün geçirmişsin.. yormuşsun da kendini.. hadi bakalım yarın misafirlerinle keyifli zaman dilerim
Valla salata yaptımönden de Çorba.. ben de Çorba çok severim. Yazın hiç içilmiyor ya böyle hafif serin havalarda çok iyi gidiyor. Domates çorbası favorimlerimdendir