Merhaba bir süredir giremedim yoğunluktan
Öyle tabi olduğu kadarZaman yetmiyor yapmak istediğimiz ile yaptıklarımız aynı olmuyor balım.
Ama süper gırl değiliz bunu da kabul etmek lazım.
Olduğu kadar demek gerekiyor.
Ohhh evin miss gibi olmuştur
Market neden sinir bozucu?
Fahiş fiyatlar kötü ekonomi yüzünden mi?
Eşin de geliyor artık gözün aydın canım ☺
Senin günün çok daha dolu dolu geçmiş daha ne olabılırdi ki☺
Bu saatte neden uyandınSağol balım.
Hemen uyumuşum buraya yazdıktan sonra.
Yeni uyandım
Çok üzüldüm yazdıklarınızaMerhaba bir süredir giremedim yoğunluktan
Aşırı hızlı akıyor günler henüz çokta iyi değilim
hayat çok zor geliyor bana bu sıra sürekli evde suçlamalar gereksiz huzursuzluklar çıkıyor malesef huzurum yok evimde sürekli her an bir saçmalık yüzünden sorun çıkabiliyor
Her gün artık gitmesini istiyorum ama durumumu kullandıkça kullanıyor (sağlıkproblemi) sana yardıma gelecem diyerek geldi şuan tam olarak sen bana muhtaç oldun bak şeklinde konuşmalar yapıyor birde üstelik sanki onu zorla bursya getirmişim gibi yüzüme vurma sürekli başa kalkma
Hakaret kırıcı sözler kabalık psikolojik baskı kendi evimde yabancı gibiyim sürekli aşağılayıcı sözler duyuyorum katlandıkça dozu artıyor
Artık dayanılmaz hal alıyor
Eve geldiğinden beri temizlik yaptı şimdide ben hizmetçi miyim beni çocuklarım kullanıyorlar herkesten hesabını sorucam bu sıra gelinine kafayı takmış inşallah elime muhtaç olurlar diye kötü ahlar ediyor o bitiyor kız kardeşlerine duyduğu kini dinliyoruz o bitiyor bana sarıyor sen filanca zaman şöyle demiştin sürekli huzursuzluk her beni evde buldğu vakit işi kavgaya dönüştürüyor evde izinli olduğum günler bir kaosla günler bitiyor ve başlıyor ve kısır bir süreç sıkışıp kaldım kimsede bilmiyor ne yaşadığımı kimseyedr anlatamıyorum çünkü sürekli bu konudada bir baskı var yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal
O anne ve anne olduğu için herşeyine katlanmalıyız katlanmazsak nankör hayırsız ve kötü bir evladız herkes bizi kınar bu mengene beni mahvetti üç aydır keşke yanına gitmeseydim bu durumlardan dolayı çok pişmanım
Dün akşamda bir tartışma oldu ve odada tüm huzurumu sömürdüğünü söyledim gece 3te uyandım bugün sersem gibiyim uyuyamadım bu saate kadar sabahta iş var cidden bu kadar kötülüğü hak edecek ne yapmış olabilirim.
6 saat uyudum ya yetti galibaBu saatte neden uyandın
Okulda bir kaç kişiyle görüşmem var.neler yapacaksın
Senın de yoğun geçeceğine eminim
Canım geçinmesi imkansız gibi.Asgari ücretli ,iki 3 çocuklu nasıl geçiniyor aklım almıyor artık
Maşallah sanaGünaydınlar
Çocukları okula gönderdikten sonra kızı uyutup yeniden uyudumgözlerimi açamıyorum. Çok sık uyandı gece.
Dün uzun zamandan sonra 100 küsür sayfa kitap okudum. Uzun zamandır akıcı bir kitap okumamışım çok keyif aldım. Yarın kitap kulübü toplanıyor. Gidebilir miyim bilmiyorum ama gitmek istiyorum.
Bugünü çamaşır günü ilan ettim. Kızımın kışlıklarını yıkayacağım. Toz alırım bi de.
Ama önce güzel bir kahvaltı
Kesinlikle katılıyorum.Üzülmeyin duymazdan gelin diyecem de olmuyor
Ruh sağlığınızı korumak için destek alın hatta beraber almayı teklif edin
Duş aldım.
Biraz kaş bıyık işim olur şimdi.
Sonra da kahve içerim.
Geçen aldığım küçük beden giysiler artık oluyorne kadar inceldiysem
S sarahconnor akşama çaydanlık ile dansshow var mı
Merhaba, konunun detayını tam bilmemekle birlikte anne çocuk ilişkisi kaç yaşında olursa olsun çok önemlidir.. Uzun zamandır böyle bir alanda çalışıyorum. Okuduklarıma çok üzüldüm. Ama lütfen annenizle onu da kırmadan hissettiklerinizi paylaşın. Ve onun da ne hissederek bunları dediğini sorun. Anlamaya çalışın, anlattırmaya çalışın.. ekonomik durumunuzu bilmiyorum ama profesyonel yardim da alabilirsiniz. Anladığım kadarı ile bu şu an olab bir şey değil, tahminimce taa çocukluktan beri "söylenen" bir anne vardır.. Bakın eğer bu durumu daha hislere yönelik halledebilirseniz ikiniz de çok daha huzurlu bir yaşam surersiniz..Merhaba bir süredir giremedim yoğunluktan
Aşırı hızlı akıyor günler henüz çokta iyi değilim
hayat çok zor geliyor bana bu sıra sürekli evde suçlamalar gereksiz huzursuzluklar çıkıyor malesef huzurum yok evimde sürekli her an bir saçmalık yüzünden sorun çıkabiliyor
Her gün artık gitmesini istiyorum ama durumumu kullandıkça kullanıyor (sağlıkproblemi) sana yardıma gelecem diyerek geldi şuan tam olarak sen bana muhtaç oldun bak şeklinde konuşmalar yapıyor birde üstelik sanki onu zorla bursya getirmişim gibi yüzüme vurma sürekli başa kalkma
Hakaret kırıcı sözler kabalık psikolojik baskı kendi evimde yabancı gibiyim sürekli aşağılayıcı sözler duyuyorum katlandıkça dozu artıyor
Artık dayanılmaz hal alıyor
Eve geldiğinden beri temizlik yaptı şimdide ben hizmetçi miyim beni çocuklarım kullanıyorlar herkesten hesabını sorucam bu sıra gelinine kafayı takmış inşallah elime muhtaç olurlar diye kötü ahlar ediyor o bitiyor kız kardeşlerine duyduğu kini dinliyoruz o bitiyor bana sarıyor sen filanca zaman şöyle demiştin sürekli huzursuzluk her beni evde buldğu vakit işi kavgaya dönüştürüyor evde izinli olduğum günler bir kaosla günler bitiyor ve başlıyor ve kısır bir süreç sıkışıp kaldım kimsede bilmiyor ne yaşadığımı kimseyedr anlatamıyorum çünkü sürekli bu konudada bir baskı var yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal
O anne ve anne olduğu için herşeyine katlanmalıyız katlanmazsak nankör hayırsız ve kötü bir evladız herkes bizi kınar bu mengene beni mahvetti üç aydır keşke yanına gitmeseydim bu durumlardan dolayı çok pişmanım
Dün akşamda bir tartışma oldu ve odada tüm huzurumu sömürdüğünü söyledim gece 3te uyandım bugün sersem gibiyim uyuyamadım bu saate kadar sabahta iş var cidden bu kadar kötülüğü hak edecek ne yapmış olabilirim.
Ne dinliyorsun, bana da önerir mısın? Çok severim ben de bu tarz videolarıBir video dinlesem iyi olur.
Huzur için.
Kendime vakit ayırmak için.
Bence aralıklı oruç da işe yarıyoryok ya beni anlayan yok o yüzden yapmıyorum dans fılan
Yüzme işi yarıyor kesinlikle
Çok iyi yaptın
Canım ben Beyhan Budak çıyım.Ne dinliyorsun, bana da önerir mısın? Çok severim ben de bu tarz videoları
Bence gayet verimli geçmiş iki günün de.Ben dün ne yaptım.. Koca bir hiçDün beni öğleden sonra bir üşüme aldı.. yattım yatağa, açtım internetten sizi akşama kadar onu izledim 5 gibi kalktım, yemek yaptım. Akşam, yemekten sonra eşimle yürüyüş, Sonra yine yatış neyse sabah dinç ve sağlıklı uyandım çok şükür..
Bugün de erkenden kalktım, kendime güzel bir omlet hazırladım. Sonra yüksek lisans yapıyorum ben, raporumu sunup mazeret bildirmem gerekiyordu. Dersler başladı çünkü. Üniversiteye gittim, ama hiç bir hoca yoktu.. mail adreslerini alıp mail attim.. ama 1.5 saat da yürüdüm güzel bir yürüyüş yolu vardı.. kısa günün kârı o olduşu an erkenden yemeği koydum, nette takılıyorum.. yemek pişince ayakkabı dolabına girip eski yeni yazlık kışlık yapmayı planlıyorum. Sonra yine kitap okurum.
Akşam fix bizde zaten. Yemek, yürüyüş, film.. Şu an dışarı çıkıp arkadaşlarımla falan görüşmem yasak, o sebeple ne bir yere oturabiliyoruz ne de eşimden başka birini görebiliyorum.. Ancak açık havada maskele olmak koşulu ile yürüyüş.. Neyse sağlık olsun..Bu günler de geçecek ve ben yine ayy ne zaman boş kalacağım diye söylenmeye başlayacağımo zaman bana bu günleri hatırlatın olur mu