Bugün ne yaptım?

Öğleden sonra canım gidip akşam geliyorum.
Ama vakit çok hızlı geçiyor.
Ben öğlen insanıyım.
Sabah erken kalkıp gitmeyi sevmiyorum.

Süpermiş valla.. Keşke tüm mesailer öyle olsa🥳🥳

Ben ne yaptım
Sabah oğluma kahvaltı
Spor
Servise inip kedicik besleme
Bahçede biraz dolaştık oğlumla erken iniyoruz çok güzel geliyor temiz hava ikimize de

Sonra mutfak topladım
Etli bamya çorbası yaptım
Dünden pilav vardı
Yanına salata yapacam yeter🤷‍♀️

Oğlum hayvan barınağına gidecekmiş okul seçmiş
Onun için kedi köpek maması almaya gidecem

Şimdilik bu kadar🤷‍♀️

Senin de günün çok güzel geçmiş 🎈🎈

Selam🥰Ben de sabah kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Yediklerime dikkat etmeye çalıştığım için genelde normal kahvaltıya 1 dilim Tahıllı ekmek ile kahvaltı ediyorum. Şimdi de çay ve galeta ile ara yapıyorum.. Kahvaltı geç olunca ara sarktı iyi de oldu, belki birkaç saat sonra meyveli yoğurt yerim öğleni geçiştirmiş olurum 🥳🥳

Bir başka gruba da yazdım. Dün köz biberli kremalı arpa séhriye pilavı yapmıştım. Ama pilav gibi değil de türk usulü risotto gibi oldu 🙈ve o kadar çok arttı ki.. bugün yanina bir şey yapayım diyorum. Ama et tavuk veya balık olmasın, ayrıca sulu yemek de ikisi de sulu gibi olmazmış gibi geldi.. Şu an aklımda hellim peynirli salata var ama fikirlere açığım ✌🏽✌🏽

Işte öğleden sonra kitap okuyacağım. Bitmek üzere kitabim, yeni kitaba yarin geçerim. Sonra da bilmiyorum yapacak bir şeyler bulurum elbet

Bu arada Mikan Mikan Nasıl oldun? Daha iyi misin bugun

Selam🥰Ben de sabah kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Yediklerime dikkat etmeye çalıştığım için genelde normal kahvaltıya 1 dilim Tahıllı ekmek ile kahvaltı ediyorum. Şimdi de çay ve galeta ile ara yapıyorum.. Kahvaltı geç olunca ara sarktı iyi de oldu, belki birkaç saat sonra meyveli yoğurt yerim öğleni geçiştirmiş olurum 🥳🥳

Bir başka gruba da yazdım. Dün köz biberli kremalı arpa séhriye pilavı yapmıştım. Ama pilav gibi değil de türk usulü risotto gibi oldu 🙈ve o kadar çok arttı ki.. bugün yanina bir şey yapayım diyorum. Ama et tavuk veya balık olmasın, ayrıca sulu yemek de ikisi de sulu gibi olmazmış gibi geldi.. Şu an aklımda hellim peynirli salata var ama fikirlere açığım ✌🏽✌🏽

Işte öğleden sonra kitap okuyacağım. Bitmek üzere kitabim, yeni kitaba yarin geçerim. Sonra da bilmiyorum yapacak bir şeyler bulurum elbet

Bende dün kremalı kerevizli tavuk yaptım
Beğenmediler🤦‍♀️

Nerdeyse kendım yedim hepsini
Pilav değişikmiş
Salata güzel fikir
Ben saat 6 dan sabah 10 a kadar hiç bişey yemiyorum
Çok rahat geçiyor tavsiye ederim

Ben yapacak bişey bulamayınca kitaplığı düzenliyorum
Güzel oluyor😂

Yoksa bilgisayar başında trendyoldan alışveriş yaparken buluyorum kendimi

Çok geçmiş olsun Mikan ım😘
Her şeye rağmen iyi direnmiş günü verimli yapmak için çok çabalamışsın.
Meyve, hurma filan ye.
Uyku iyi gelecek bence.
Yat dınlen😇
Teşekkür ederim🥰
Çok şükür sabah iyi uyandım. Sadece başım dönüyordu o da geçti kahvaltı yapınca 🤭

Neyseki bugün iyiyim ☺️ yanına fırında karışık sebze pişirebilirsin güzel olabilir 🤔

Selam canlar🌷

Herkesin günü güzel geçmiş sevindim.
Benim iş kısmı stresli yorucu.
Şimdi yemek yedim.
Çay içiyorum iyiyim şükür.

Sabahtan kısırlık bulgur ıslatıp yeşillik yıkayıp gitmiştim.
Gelince bol yağlı bol salçalı Hatay kısırı yaptım.
Kv yeni reyhan kurusu göndermişti onu açtım.

Yatıp uyusam yeridir o derece halsizim 😁

Cacık güzel olur sanki gibi geldi ama.
Sen çoktan akşam yemeği yemişsindir.

Sabah tarhana çorbası yapacaktım fırsat olmadı benim de.
Mantar, domates, tarhana sırayla yapsam yeridir çorbaları ama en son mercimekte kaldım. Geçen hafta yapmıştım.

Bugün evi süpürdüm, aşağısını sildim.
Bolca çamaşır işiyle uğraştım
Yeşil fasülye yaptım
Kızımı sallarken bol bol kitap okudum
Kahve keyfi
Akşama çocuklara film açtık Mısır patlattım
Yarın misafirim var eşim evde neyseki 😅

10 gün önceki tahlillerimde normal çıkmıştı ilk defa oldu yatarken dönüyordu anlamadım bende
Benim oğlanın baş dönmesi olduğunda b12, demir ferritin, d vitamini hep eksik çıkmıstı.
D Vitamini damla verdik.
B12 iğne miydi hatırlamıyorum.

Baş dönmesi kolay kolay olan bir şey değil çünkü.

Tansiyon filan ölç bakalım.
Benim aç iken ya da çay kahve içmediğim gün başım ağrır genelde.
Bir de regl zamanları.

Yeşil fasülye yaptım
Kahve keyfi
Mikanım ne okuyorsun?
Bereketli gün maşşallah

Neyseki bugün iyiyim ☺️ yanına fırında karışık sebze pişirebilirsin güzel olabilir 🤔
Teşekkür ederim.. işte dün de fırınd patataes beğendimsi bir şey yapmıştım ondan onları yapamadım. Valla güzel.bir salata yaptım. Önden çorba, doyduk bugün de çok şükür.. iyi olmana çok sevindim. Baş dönmen için tansiyonuna baktır istersen. Benim Çok oynar tansiyonum baş dönmesi yapar genelde...

Bir de maşallah baya bereketli bir gün geçirmişsin.. yormuşsun da kendini.. hadi bakalım yarın misafirlerinle keyifli zaman dilerim

Sen çoktan akşam yemeği yemişsindir.

Sabah tarhana çorbası yapacaktım fırsat olmadı benim de.
Mantar, domates, tarhana sırayla yapsam yeridir çorbaları ama en son mercimekte kaldım. Geçen hafta yapmıştım.
Valla salata yaptım🙈 önden de Çorba.. ben de Çorba çok severim. Yazın hiç içilmiyor ya böyle hafif serin havalarda çok iyi gidiyor. Domates çorbası favorimlerimdendir 😋😋
10 gün önceki tahlillerimde normal çıkmıştı ilk defa oldu yatarken dönüyordu anlamadım bende

Yeşil fasülye yaptım
Kahve keyfi

Bende dün kremalı kerevizli tavuk yaptım
Beğenmediler🤦‍♀️

Nerdeyse kendım yedim hepsini
Pilav değişikmiş
Salata güzel fikir
Ben saat 6 dan sabah 10 a kadar hiç bişey yemiyorum
Çok rahat geçiyor tavsiye ederim

Ben yapacak bişey bulamayınca kitaplığı düzenliyorum
Güzel oluyor😂

Yoksa bilgisayar başında trendyoldan alışveriş yaparken buluyorum kendimi
Aaa kereviz keskin bir tat ya ondandır.. sıkma canını..

Valla salata Çorba güzel gitti😊

Ya normal şartlarda benim de iş yerinde kahvaltı etmem 9bucugu falan buluyor,.ancak şu an ilaç kullanıyorum. O sebeple erken kahvaltı yapmam gerekiyor.. Teşekkür ederim yine de tavsiye için ✌🏽

Ay trendyol.. sorma.. Valla ben de öyle çok saçma ama alışveriş yapmasam bile her gün bakmak bile zevk veriyor 🥰🥰 kitaplık düzenlemeyi yazdım kenara sağ ol✌🏽✌🏽

Benim oğlanın baş dönmesi olduğunda b12, demir ferritin, d vitamini hep eksik çıkmıstı.
D Vitamini damla verdik.
B12 iğne miydi hatırlamıyorum.

Baş dönmesi kolay kolay olan bir şey değil çünkü.

Tansiyon filan ölç bakalım.
Benim aç iken ya da çay kahve içmediğim gün başım ağrır genelde.
Bir de regl zamanları.
Sadece kolestrolüm yüksek çıktı ondan mı bilmem. Bi de zaten rahatsızdım eklem ağrım falan vardı🤷‍♀️

Teşekkür ederim.. işte dün de fırınd patataes beğendimsi bir şey yapmıştım ondan onları yapamadım. Valla güzel.bir salata yaptım. Önden çorba, doyduk bugün de çok şükür.. iyi olmana çok sevindim. Baş dönmen için tansiyonuna baktır istersen. Benim Çok oynar tansiyonum baş dönmesi yapar genelde...

Bir de maşallah baya bereketli bir gün geçirmişsin.. yormuşsun da kendini.. hadi bakalım yarın misafirlerinle keyifli zaman dilerim

Valla salata yaptım🙈 önden de Çorba.. ben de Çorba çok severim. Yazın hiç içilmiyor ya böyle hafif serin havalarda çok iyi gidiyor. Domates çorbası favorimlerimdendir 😋😋
Afiyet olsun evet tansiyon olabilir. Teşekkür ederim ☺️
Senin neyin neyin vardı yazmış mıydın geçmiş olsun

X