Bugün ne yaptım?

Oğlum bugün resim kursuna başladı. 3 kişilik bir grup 2 tane Rus kızla beraber 😅 öğretmeni eşimin arkadaşı, küçük oğlumda bugünlük gitti. Çocuklar bi mutluydu bugün seviyorlar boyayı kağıdı 🥰

Küçük oğlumun ateşi çıktı öksürüyor boğazı da ağrıyor bence çünkü sesinden belli oluyor. Aslında gerginliğimin altında bunlar da yatıyor. Onlar hasta olunca o kadar canım sıkılıyor ki şefkat göstermem gerekirken gergin oluyorum 🤦‍♀️

Resmen ağlama duvarına çevirdim topiği özür dilerim sudem ve kızlar. Neyse gidiyorum. Seviyorum sizleri 💜

Bugün arkadaşlarımızın kızının doğumgünü vardı oğlumla da yaşıt sayılırlar. Oraya gittik. Giderken hediye almak için LCw ya uğradım ayy ben ne zamandır alışverişe gitmiyorum bilmiyorum ama fiyatlar beni şok etti resmen 200 TL altı hiç bir şey yok çocuk kıyafetlerinde. resmen 200 TL 20 TL gibi artık😥
Aynen Mikan evdeki kıyafetler eşyalar servet değerinde artık yerine yenisini koymak çok güç.

Ben okula giderken pastaneden börek poğaça alırken o duyguyu yaşıyorum.
190 lira olmuş börek 10 liralık alsan dişinin kovuğuna yetmiyor.

Bir tane üstü açık peynirli poğaça gibi bir şey 15 lira ki doyurmuyor bile.

Bizim eşofman altı ihtiyacı vardı.
Ihracat fazlası satan yer bulduk pazardan da Allah tan de facto, LCW, coton ürünlerini uyguna aldık 4 tane.

Selam canlar 🍀

Sınavıma son 49 gün artık düzenli çalışacağım 😌
İnşallah hayırlısıyla kazanırım.
Konuları bitirip soru çözeceğim.

Güzel bir kahvaltı yaptım 😋
Patates 🥔 kızarttım.
Şimdi de çubuk kraker eşliğinde çay keyfi.
Ders çalıştım.
Bulaşık makinesini çalıştırdım.

Herkese iyi hafta sonları ❤️
Kolay gelsin, ne sınavına hazırlanıyorsun? Demiş miydin hatırlayamadım ama kolay gelsin ve güzel geçsin inşallah 🙏🏻
Bugün market, pazar işlerini eşime kitledim.
Fazla beceremese de o yaptı.
Ben abartıyorum biraz.
Gerçi ihtiyaç zaten hiç bitmiyor.
Fiyatlara şok olmaktan bir tuhaf oluyorum o ayrı.
830 ml salça 40 tl olmuş.
Bu hayat bize neler yapmaz ki.

Telefonuma boyun askısı aldırdım.
Genelde duymuyorum.
Acil durumlarda ulaşan olmuyor.
Öyle çözüm ürettim.
Telefonun ön camını değiştittik.

Bence verimli bir gündü.
Ders çalışabildim, Podcast dinleyebildim.
Ay evet fiyatlar uçtu gittim. Kışa daha beter olacak diyorlar..

Evet günün güzel geçmiş🥰 verimli, hareketli
Bir kaç gündür gerginim. Kendimi sıkışmış hissediyorum, hiç sevmiyorum bu halimi.

Bi iyiyim bi düşüyor modun. Adet olabilirim belki geçen bir gelir gibi oldu devamı gelmedi.
Yoruldum onun da etkisi var. Benim eşim de anca çocuklara bakıyor evdeyse bi balkon yıkamayı kitledim o kadar
Ben de diyecektim, regl mi olacaksın diye.. ama yoruldum diyorsun.. biraz kendine vakit ayırabilirsin umarım..
Ama bana yetmiyor yani.
Bir yemek bari yapsa iş yüküm azalır.
Artık yemek yapmak bile angarya geliyor.

Bulaşık, çamaşır ve süpürme kalıyor geriye.
Anasının arkasını topladığı adamı koca yapmayacaksın ben onu anladım.
Temiz titiz evi çekip çevirecek adam olmalı.
Anaç olmalı pasaklı ile uğraş dur sonra.
Ya çok tatlı demissin.. aynen hayat müşterek.. Ev de ortak alan, eşler de yardımcı olmalı..

Küçük oğlumun ateşi çıktı öksürüyor boğazı da ağrıyor bence çünkü sesinden belli oluyor. Aslında gerginliğimin altında bunlar da yatıyor. Onlar hasta olunca o kadar canım sıkılıyor ki şefkat göstermem gerekirken gergin oluyorum 🤦‍♀️

Resmen ağlama duvarına çevirdim topiği özür dilerim sudem ve kızlar. Neyse gidiyorum. Seviyorum sizleri 💜

Aynen Mikan evdeki kıyafetler eşyalar servet değerinde artık yerine yenisini koymak çok güç.

Ben okula giderken pastaneden börek poğaça alırken o duyguyu yaşıyorum.
190 lira olmuş börek 10 liralık alsan dişinin kovuğuna yetmiyor.

Bir tane üstü açık peynirli poğaça gibi bir şey 15 lira ki doyurmuyor bile.

Bizim eşofman altı ihtiyacı vardı.
Ihracat fazlası satan yer bulduk pazardan da Allah tan de facto, LCW, coton ürünlerini uyguna aldık 4 tane.
Mikan, çok çok geçmiş olsun.. tabi ki burada paylaş.. konuşunca rahatlıyor insan..

Bu hayat pahalılığı mahvedecek bizi.. Allah herkese yardımcı olsun

Kolay gelsin, ne sınavına hazırlanıyorsun? Demiş miydin hatırlayamadım ama kolay gelsin ve güzel geçsin inşallah 🙏🏻

Ay evet fiyatlar uçtu gittim. Kışa daha beter olacak diyorlar..

Evet günün güzel geçmiş🥰 verimli, hareketli

Ben de diyecektim, regl mi olacaksın diye.. ama yoruldum diyorsun.. biraz kendine vakit ayırabilirsin umarım..

Ya çok tatlı demissin.. aynen hayat müşterek.. Ev de ortak alan, eşler de yardımcı olmalı..
Uzmanlık sınavı

Aynen kış daha fena olacak. Gaz, elektrik vs. Gıda zaten uçuk. Kira desen öyle. Üç kuruş maaş iki dakikada eriyor.

Aşk mantık derken erken evlenip ileriyi çok düşünememişim. Elim rahatlasın kesinlikle haftada iki gün en azından yemek yapıp ev süpürecek birini ayarlamak gerekıyor.

Günaydın🌷

Uyudukça uyuyasım geliyor.
9 saat uyumuşum.
Sanırım sorumluluktan kaçıyorum.
Ders çalışmamak için kendimi uykuya veriyor olabilirim.
Normalde dün yorulmadım.
Ve dün güzel uyudum.
Bugün uyku ihtiyacım olmamalıydı.

Selam canlar 🌸

Şu podcast ı dinliyorum.
Tavsiye ederim.

Özelllikle Lotus1234 Lotus1234 dinlemelisin.
Eki Görüntüle 3138448
Merhaba sudem34 sudem34 nasılsınız?
Canlar herkese iyi pazarlar.
Teşekkür ederim🌸🌸🌸
paylaşım için şimdi dinliyorum başladım.
Konunun faydalı olacağını düşünüyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım uzmanlıkla ilgili nasıl çalıştığımı sormuşsun aslında pek heves ve çalışma planım yok çünkü çok yoğun geçiyor günler
Şu paylaşılan örnek soru kitapçıklarına baktım
Birde sorularla özet olan pdfler okuyorum tenefüste okuma saatinde boş vakitte sadece 4 özeti okudum henüz soru çözümü yapmadım kendimi sınav diye kasmak istemiyorum.
İnşallah kolaylıkla anlatırız

Slmlar🌻
Gece oğlumun ateşi yükseldi ve sıtma tuttu.eşim acile götürdü iğne yapmışlar. Bademcikleri iltihaplanmış. Antibiyotik başladık.
Sabah bir arkadaş kafesine kahvaltıya davet etmişti. Oraya gittik. Ordan da başka bir yere künefe yemeğe geçtik 🙈
Çocuklar için iyi olduysa da uzun süre 3 çocukla bir yere çıkmama kararı aldım🤦‍♀️
Çok yorucu oluyor, emzirme muhabbeti, tuvalet vs en iyisi evde takılmak şimdilik 😩

Merhaba, konunun detayını tam bilmemekle birlikte anne çocuk ilişkisi kaç yaşında olursa olsun çok önemlidir.. Uzun zamandır böyle bir alanda çalışıyorum. Okuduklarıma çok üzüldüm. Ama lütfen annenizle onu da kırmadan hissettiklerinizi paylaşın. Ve onun da ne hissederek bunları dediğini sorun. Anlamaya çalışın, anlattırmaya çalışın.. ekonomik durumunuzu bilmiyorum ama profesyonel yardim da alabilirsiniz. Anladığım kadarı ile bu şu an olab bir şey değil, tahminimce taa çocukluktan beri "söylenen" bir anne vardır.. Bakın eğer bu durumu daha hislere yönelik halledebilirseniz ikiniz de çok daha huzurlu bir yaşam surersiniz..

En azından konuşmak isterseniz bizler buradayız
Teşekkür ederim destek paylaşım mesajınız için
Burda zaman zaman son durumlarda artan problemleri paylaştım sıkıştığım vakitlerde kendime bile iyi gelemediğimde tavsiye yorum almak sadece anlatmak bile insana iyi geliyor 🌸
Sakin kalmayı ve kendime odaklanmak istiyorum bazı şeyleri ne yapsam değiştiremeyeceğimi biliyorum ama ne kadar istesende istemesende olumsuz etkileniyorsn bunlardan uzaklaşmak için kendi hayatıma işlerime odaklanmaya çalışıyorum umarım daha az hasarla kurtulabilirim✅🙏🏻

Slmlar🌻
Gece oğlumun ateşi yükseldi ve sıtma tuttu.eşim acile götürdü iğne yapmışlar. Bademcikleri iltihaplanmış. Antibiyotik başladık.
Sabah bir arkadaş kafesine kahvaltıya davet etmişti. Oraya gittik. Ordan da başka bir yere künefe yemeğe geçtik 🙈
Çocuklar için iyi olduysa da uzun süre 3 çocukla bir yere çıkmama kararı aldım🤦‍♀️
Çok yorucu oluyor, emzirme muhabbeti, tuvalet vs en iyisi evde takılmak şimdilik 😩
Geçmiş olsun 💐

Merhaba sudem34 sudem34 nasılsınız?
Canlar herkese iyi pazarlar.
Teşekkür ederim🌸🌸🌸
paylaşım için şimdi dinliyorum başladım.
Konunun faydalı olacağını düşünüyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım uzmanlıkla ilgili nasıl çalıştığımı sormuşsun aslında pek heves ve çalışma planım yok çünkü çok yoğun geçiyor günler
Şu paylaşılan örnek soru kitapçıklarına baktım
Birde sorularla özet olan pdfler okuyorum tenefüste okuma saatinde boş vakitte sadece 4 özeti okudum henüz soru çözümü yapmadım kendimi sınav diye kasmak istemiyorum.
İnşallah kolaylıkla anlatırız
Konu çalışmadan soru çözeyim dedim ama olmuyor.
Yanlışım doğrudan fazla çıkıyor.
Kavramlar birbirine çok yakın ve karışık.
Kimlerin özetini okuyorsunokuyorsun?
Benim 40 fırın ekmek yemem lazım.
Kaldı 48 gün.

Slmlar🌻
Mikanım öyle deme bak üç çocukla bile gezen gezdiren bir eşin var.
Ben resmen eve haps oluyorum çocuk büyüyene kadar hatta şimdi bile.
Geçen hafta yeğenim pikniğe gitmek istedi eşim oğlumu bahane etti.
Maçtan geldi, duş aldı. Hava ılık, yok ağac var polen vs diye bahane etti.
Hasta olsa başka şeyden kesin piknik içim der başımın etini yerdi.
Gitmedik bu yüzden.

Eşin relax, cool tadını çıkar bence.
Bugün yağmurda futbol oynamışlar milletin çocugu kısa tişört.
Benimki üstüne uzun kollu, onun üstüne yağmurluk.

Safım benim eski saati takmıştı.
Adımsayar olanı mekanık kısmını düşürmüş kordon kalmış öyle de şapşik bir çocuk.

Saçım yağlanmış duş alacağım şimdi.
Eşimin saçını kestim bir de.
Yeşil çay yapıyorum içeceğim şimdi. 🍵

Mikan Mikan kara kız pastası orjınal tarif mı yapıyorsun?
Yağ kakao şeker çok geldi gözüme öyle mi oluyor?
Toplamda 7 kaşık kakao.
2 bardak şeker
2 bardak yağ çok aşırı yoğun tadı oluyor mu?
Sen bire bir aynısını mı yapıyorsun?

Teşekkür ederim destek paylaşım mesajınız için
Burda zaman zaman son durumlarda artan problemleri paylaştım sıkıştığım vakitlerde kendime bile iyi gelemediğimde tavsiye yorum almak sadece anlatmak bile insana iyi geliyor 🌸
Sakin kalmayı ve kendime odaklanmak istiyorum bazı şeyleri ne yapsam değiştiremeyeceğimi biliyorum ama ne kadar istesende istemesende olumsuz etkileniyorsn bunlardan uzaklaşmak için kendi hayatıma işlerime odaklanmaya çalışıyorum umarım daha az hasarla kurtulabilirim✅🙏🏻
Tam video da bunla ilgili işte.
Bak şunu da dinledim onun peşine.

Screenshot_2022-10-01-18-49-53-972_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

X