- 8 Ağustos 2011
- 2.759
- 7.613
Merhaba bir süredir giremedim yoğunluktanLotus1234 bugün nasılsın?
Aşırı hızlı akıyor günler henüz çokta iyi değilim
hayat çok zor geliyor bana bu sıra sürekli evde suçlamalar gereksiz huzursuzluklar çıkıyor malesef huzurum yok evimde sürekli her an bir saçmalık yüzünden sorun çıkabiliyor
Her gün artık gitmesini istiyorum ama durumumu kullandıkça kullanıyor (sağlıkproblemi) sana yardıma gelecem diyerek geldi şuan tam olarak sen bana muhtaç oldun bak şeklinde konuşmalar yapıyor birde üstelik sanki onu zorla bursya getirmişim gibi yüzüme vurma sürekli başa kalkma
Hakaret kırıcı sözler kabalık psikolojik baskı kendi evimde yabancı gibiyim sürekli aşağılayıcı sözler duyuyorum katlandıkça dozu artıyor
Artık dayanılmaz hal alıyor
Eve geldiğinden beri temizlik yaptı şimdide ben hizmetçi miyim beni çocuklarım kullanıyorlar herkesten hesabını sorucam bu sıra gelinine kafayı takmış inşallah elime muhtaç olurlar diye kötü ahlar ediyor o bitiyor kız kardeşlerine duyduğu kini dinliyoruz o bitiyor bana sarıyor sen filanca zaman şöyle demiştin sürekli huzursuzluk her beni evde buldğu vakit işi kavgaya dönüştürüyor evde izinli olduğum günler bir kaosla günler bitiyor ve başlıyor ve kısır bir süreç sıkışıp kaldım kimsede bilmiyor ne yaşadığımı kimseyedr anlatamıyorum çünkü sürekli bu konudada bir baskı var yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal
O anne ve anne olduğu için herşeyine katlanmalıyız katlanmazsak nankör hayırsız ve kötü bir evladız herkes bizi kınar bu mengene beni mahvetti üç aydır keşke yanına gitmeseydim bu durumlardan dolayı çok pişmanım
Dün akşamda bir tartışma oldu ve odada tüm huzurumu sömürdüğünü söyledim gece 3te uyandım bugün sersem gibiyim uyuyamadım bu saate kadar sabahta iş var cidden bu kadar kötülüğü hak edecek ne yapmış olabilirim.
Son düzenleme: