Slm cnm döndün mü görev yerine ? Ben iyiyim memleketteyim şu an arsuzdaSelam olsun güzel insanlar
Mikan sudem34 nasılsınız?
Yazamadım bir süredir,
sudem34 üzüldüm olanlara pek güzel bir başlangıç olmamış ama en azından baştan tanımak ve kozları paylaşmak iyi olmuş herkes birbirini tanımış oldu konuyu bilmesemde bütünün hayrına olmuştur inşallah bazı şeyleri ne yapsakta değişmiyor olmuşla ölene çare yok
Bende artık bıraktım kendi haline akışına herşeyi hayırlısı olsun gereğindem fazla üzülmek ve can sıkmak kendi kul hakkına girmekmiş bunu çok anladım bu yaz insanalrı olayları kesinlikle değiştiremiyoruz herşey olacağına varıyor eninde sonunda
Cnm yarın döneceğim bende inşallah toparlanmaya çalışıyorum pazartesi hızlı bir giriş olacak ikimiz içindeSlm cnm döndün mü görev yerine ? Ben iyiyim memleketteyim şu an arsuzdapazar döneceğiz bakalım
Gerçekten öyle, gerçi ben doğum izninde olacağım. Ama yeni bir eve yeni bir mahalleye alışma sürecim başlayacak ve de 3 çocukla ilk defa yalnız kalacağım biraz gergin biraz heyecanlıyımCnm yarın döneceğim bende inşallah toparlanmaya çalışıyorum pazartesi hızlı bir giriş olacak ikimiz içinde
Kolay gelsin cnm herşeyin hayırlısı güzel bir süreç olur inşallahGerçekten öyle, gerçi ben doğum izninde olacağım. Ama yeni bir eve yeni bir mahalleye alışma sürecim başlayacak ve de 3 çocukla ilk defa yalnız kalacağım biraz gergin biraz heyecanlıyım
Geldim canımsudem34 nerelerdesin? Seminer haftan nasıl geçti? Sorunlar çözüldü mü?
İş bilmez bir kişi ortalığı karıştırdı.Selam olsun güzel insanlar
Mikan sudem34 nasılsınız?
Yazamadım bir süredir,
sudem34 üzüldüm olanlara pek güzel bir başlangıç olmamış ama en azından baştan tanımak ve kozları paylaşmak iyi olmuş herkes birbirini tanımış oldu konuyu bilmesemde bütünün hayrına olmuştur inşallah bazı şeyleri ne yapsakta değişmiyor olmuşla ölene çare yok
Bende artık bıraktım kendi haline akışına herşeyi hayırlısı olsun gereğindem fazla üzülmek ve can sıkmak kendi kul hakkına girmekmiş bunu çok anladım bu yaz insanalrı olayları kesinlikle değiştiremiyoruz herşey olacağına varıyor eninde sonunda
Geldım sudemCanlar ☺
Haftalık kıyafet kombini yapıp ütüleyip asacağım.
Son dakika kombin zor oluyor.
Geçen ütü çalışmadı aynı kıyafeti giymek zorunda kaldım.
Bir de haftalık yemek menüsü yapacağım.
Pazar gününden bolca yemek yapıp dolaba atacağım.
Akşam geç geliyorum hem kolay hem pratik olur.
Cilt bakımı için de S sarahconnor bir şeyler yapalım.
HoşgeldinGeldım sudem
Sonun da döndüm
İki gün kıyafet temizlik okul işleriyle geçtiği için haliyle yoğun
Pazartesi tam gaz başlayalım
Güneş kreminden dolayı yüzümde çok fazla sivilce çıktı
Çok fazla yandığım için önce yanık üzerine bakım sonra da sivilce bakımı yapmalıyım sanırım
Okulla ilgili bir problem varmış çözülmüş sanırım çok sevindim
Yenı öğrencılerınle güzel eğitim öğretim yılı diliyorum
Bende yağ bezesi gibi koca sivilce çıkıyor.Geldım sudem
Sonun da döndüm
İki gün kıyafet temizlik okul işleriyle geçtiği için haliyle yoğun
Pazartesi tam gaz başlayalım
Güneş kreminden dolayı yüzümde çok fazla sivilce çıktı
Çok fazla yandığım için önce yanık üzerine bakım sonra da sivilce bakımı yapmalıyım sanırım
Okulla ilgili bir problem varmış çözülmüş sanırım çok sevindim
Yenı öğrencılerınle güzel eğitim öğretim yılı diliyorum