Bugün ne yaptım?

5 Eylül

Sabah kahvaltımı yaptım.
Kahvemi içtim.
Markete uğradım.
Tiramisu aldım.
Akşama bol salçalı spagetti yaptım.
Tekrar çay ,kahve ,yeşil çay keyfi.

Bütün gün telefon konuşma görüşmeleri yaptım.

İyiyim şükür

Afiyetler olsun balım sevdin mi

Hımm mecburi mi cnm
Hayırlısı olsun,sen deneyimlisin tabi ki görsünler
Gerekirse dilekçe vs verirsin sen halledersiiin
Eh işte tam evet vaav diyemedim.

Zorunlu değil canım.
Okul değiştim ya kurum içi değişiklik yani yanlış ifade etmişim.
Ama iş bilmeyen insanlar olunca kendi de madara oluyor senin de canını sıkıyor.

Canını sıkma, can sık.
Dilekçelik durum yok canım.
Biraz işgüzarlık.
Ama salağa yatamam.

Tamam canım
En sevdiğin tatlı neydi

Çok iyi yapmışsın yemek yemeyerek değil tabi hakkını arayarak, dişli olmak lazım böyle durumlarda
Allah'ın adaleti büyük yemin ederim kendi kazdıkları kuyuya öyle bir düştüler ki bugün ben de keyifle izledim.

Merhaba ben de günlük yapacaklarımı ve yaptıklarımı yazıp motive olacağım bir konu arıyorum doğru yerde miyim? Eğer doğru yerdeysem ben de katılabilir miyim size?

Bende ikinci çocukla birlikte düzen falan kalmadı, halimden memnun olmakla birlikte ,evin de bir düzene ihtiyacı var maalesef diyeyim
Okullar basliyor oğlum kreşe başladı ,onun için alışveriş yaptım ama eksikler biter mi hiç bitmez

Ben de artık sabah oğlanla eşimi yolcu edince evde bebisle kalıyorum,uykuyu sevmeyen bir çocuk ama hayatımı düzenlemek zorundayım bir şekilde onunla birlikte.
Ev işlerini ,çocuklarin bakım ve ihtiyaçlarıni ,yemek işini bir düzene koymak için plan yapacağım.
Dışardan çok yiyoruz maddi olarak külfet ve pek sağlıklı değil bunu azaltmak için de mutlaka yemek listesi yapmalıyım.

sudem34 yeni okulundaki durum can sıkıcı olmuş ama halletmisn galiba .
İş bilmez çok insan var ama ben şuna bakarım ,iş bilmez ama iyi niyetliyse hallolur ,asıl tehlike iş bilmez ve kötü niyetli olanlar
Bizim idare tam olarak böyle .

Kızlar benim diyet işi de yalan oldu ya vallahi emzirdigim için midir bilmiyorum ama sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum hiç aç kalamiyorm
Nasıl olacak bu iş
sudem34 Mikan
Ben 6 aya kadar askıya alacağım sanırım bu işi belki ek gıdaya başlayınca emme ihtiyacı azalır ve bizim de sürekli aç modumuz biter

Amatör ve vicdansız bence.
Bir de gevşek, savsak.
Adaletsiz, yalaka.
Küstah, kaba, hödük daha sayayım mı

Kızlar ya ben hala olan biteni sindiremiyorum.
Adalet oldu ama yine de üzgünüm.
Uyuyamıyorum.
Üzülüyorum.
Çocuklar için.
Aileler için.
Allah ne verirse hayırlısını versin.
Bir de gerçekten profesyonel insanlarla çalışmak çok önemli imiş onu anladım.
Amatör olunca herkesin canı sıkılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…