- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyetler olsun balım sevdin miSelam Chese cakem
Geçen Sebastianı denedim sonunda Taşınmadım canım.
Kurum değiştim.
Eh işte tam evet vaav diyemedim.Afiyetler olsun balım sevdin mi
Hımm mecburi mi cnm
Hayırlısı olsun,sen deneyimlisin tabi ki görsünler
Gerekirse dilekçe vs verirsin sen halledersiiin
Tamam canımEh işte tam evet vaav diyemedim.
Zorunlu değil canım.
Okul değiştim ya kurum içi değişiklik yani yanlış ifade etmişim.
Ama iş bilmeyen insanlar olunca kendi de madara oluyor senin de canını sıkıyor.
Canını sıkma, can sık.
Dilekçelik durum yok canım.
Biraz işgüzarlık.
Ama salağa yatamam.
Off hepsini seviyorum galibaTamam canım
En sevdiğin tatlı neydi
Çok iyi yapmışsın yemek yemeyerek değil tabi hakkını arayarak, dişli olmak lazım böyle durumlardaSusup içime atmadım canım.
O zaman çözemem durumu.
Göze göz, dişe diş.
İki gün yemek yemedim bir kilo verdim biliyor musun
Off hepsini seviyorum galiba
Ama en çok fıstıklı baklava.
Bir de yeşil fıstıklı sarma var ya o
İnce uzun dikdörtgen gibi oluyor.
Baklava ya
Allah'ın adaleti büyük yemin ederim kendi kazdıkları kuyuya öyle bir düştüler ki bugün ben de keyifle izledim.Çok iyi yapmışsın yemek yemeyerek değil tabi hakkını arayarak, dişli olmak lazım böyle durumlarda
Ben 6 aya kadar askıya alacağım sanırım bu işi belki ek gıdaya başlayınca emme ihtiyacı azalır ve bizim de sürekli aç modumuz biter
Evet gerceklestiremiyoruz ek gıda olursa belki psikolojik olarak da rahatlayip süt yetti yetmedi demeden dikkat edebilirizBen 6 aya kadar askıya alacağım sanırım bu işi belki ek gıdaya başlayınca emme ihtiyacı azalır ve bizim de sürekli aç modumuz biter
Canını sıkma ,can sık.sudem34 yeni okulundaki durum can sıkıcı olmuş ama halletmisn galiba .
İş bilmez çok insan var ama ben şuna bakarım ,iş bilmez ama iyi niyetliyse hallolur ,asıl tehlike iş bilmez ve kötü niyetli olanlar
Bizim idare tam olarak böyle .
Amatör ve vicdansız bence.sudem34 yeni okulundaki durum can sıkıcı olmuş ama halletmisn galiba .
İş bilmez çok insan var ama ben şuna bakarım ,iş bilmez ama iyi niyetliyse hallolur ,asıl tehlike iş bilmez ve kötü niyetli olanlar
Bizim idare tam olarak böyle .
Merhaba.Merhaba ben de günlük yapacaklarımı ve yaptıklarımı yazıp motive olacağım bir konu arıyorum doğru yerde miyim? Eğer doğru yerdeysem ben de katılabilir miyim size?