Bugün ne yaptım?

Bende yağ bezesi gibi koca sivilce çıkıyor.
Geçen ay burnumda çıkmıstı.
Bu ay sol çenemde.
İzotrexin sürüyorum ama pek faydası olmuyor.

Uyku benim en önemli ihtiyacım.
Yüzüme hacım ve enerji veren.

Ütüye giriştim.
Bir pantolon ütüledim ütü yine sigorta attırdı.
Eşim ütü almaya gitti.

Bende acıktım valla.
Derin dondurucuya koymak için bir poşet ceviz kırdım.
Başka da bir şey yapmadım.
Bugün miskinliğim üstümde.
Uyku bol su ve vitaminler yüzü canlı tutuyor
Yaz olunca bunlara dıkkat edilmiyor

Ben annemden doldurdum kışlıkları🙈
Dolabı açmış bugun eşim çok şükür eski günlerine dönmüş dolap diyor😂😂

O ara ara işe geldiği için biliyor tabi boş dolap ne kötü

Kıyafet alışverişi yaptık okul için
Nasıl zam gelmiş öyle 😳

Hoşbulduk canım☺️

Nasılsın bebiş nasıl gülüyordur artık büyümüştür dimi

Yenı ev nasıl evde günler nasıl geçiyor
İyiyiz biz de bebeğim artık gülüyor evet o kadar tatlı ki😍
Şu an memleketteyim yarın dönüyorum. Yeni evde sadece 1 gece kaldık o yüzden o konuda yorum yapamayacağım henüz 🤭

Uyku bol su ve vitaminler yüzü canlı tutuyor
Yaz olunca bunlara dıkkat edilmiyor

Ben annemden doldurdum kışlıkları🙈
Dolabı açmış bugun eşim çok şükür eski günlerine dönmüş dolap diyor😂😂

O ara ara işe geldiği için biliyor tabi boş dolap ne kötü

Kıyafet alışverişi yaptık okul için
Nasıl zam gelmiş öyle 😳
Bizde turşu, kuru filan var ancak.
Senin annen iyi doldurdu maşşallah.

Okulu değiştiniz mi?
Yüksek oranda burs veren koleje geçtiniz mi?

Biz hafta içi aldık kıyafeti.

İyiyiz biz de bebeğim artık gülüyor evet o kadar tatlı ki😍
Şu an memleketteyim yarın dönüyorum. Yeni evde sadece 1 gece kaldık o yüzden o konuda yorum yapamayacağım henüz 🤭
Yaaa çok tatlıdır şimdi.
Benim çocuklar bile 6 yaşında böyle sevimli ise bebek nasıl tatlıdır.

Uykum geldi gözüm kapanıyor.
Bugün kan ilacımı içtim.
Pizzaya sarı buğday unu da ekledim.

Oğlumla pratik pasta yaptık.
Çay ile onu yedik şimdi.

Yarın iki makine çamaşır yıkayacağım.
Serip pikniğe gideriz.
Halam pikniğe çağırdı.
Bakım işleri de yarına kaldı bakalım hangisi yetişecek.

Bugün pazar alışverişi yapıp yerleştirdim.
Eşim yeni ütüyü denedi.
Yakar mı yakmaz mı ayağına benim bir sürü şeyimi ütüledi.
Pizza malzemelerini doğradı.

Oğluma ders çalıştırdım.

Tokalarım kalmamış toka aldım bir sürü.
Ev için penyeden lastikli sporcu sütyeni tarzı iki çamaşır aldım.
Kol saatinin şarjı bitti onu şarj ettim.

Yaaa çok tatlıdır şimdi.
Benim çocuklar bile 6 yaşında böyle sevimli ise bebek nasıl tatlıdır.
Yaaa valla kendi bebeğim diye demiyorum ama çok tatlı 🥰
Seneye de senin bebeğini konuşalım inşallah sudem 🙏

Öğretim ilke ve yöntemleri pegem 20 branş denemesi test kitabını bitirdim, gelişim psikolojisi denemesine başladım

Edit: ben galiba konu başlığını yanlış anlamışım okumadan daldım öyle :KK64:

Son düzenleme:
Benim miniğim de 6 yaşına girdi. 9 Eylül doğum günüydü. Okula da başladı, formaları giyince duygulandım. Haftamız alışveriş, okul, park, kutlama vs tatlı yorgunluklarla yoğun geçti😊
Doğum günü tekrar kutlu olsun 🥳 okul hayatı hayırlı sağlıklı keyifli başarılı olsun 🥰
Tatlı heyecanlar bunlar 😍

Öğretim ilke ve yöntemleri pegem 20 branş denemesi test kitabını bitirdim, gelişim psikolojisi denemesine başladım

Edit: ben galiba konu başlığını yanlış anlamışım okumadan daldım öyle :KK64:
Kpss hazırlığı mı? Başarılar dilerim. Günlük yaptıklarımızı yazıyoruz arada da sohbet muhabbet 🤭

Günaydın iyi pazarlar canlar☺

Pizzadan artan hamurla peynirli yumurtalı maydonozlu gözleme yaptım.
Yedik şimdi çok güzel oldu. 😋

Kıyma çıkardım.
Lahmacun içi hazırlayacağım.

İki makine çamaşır yıkadım.
Kurutmaya atacağım şimdi.

Merhaba güzellikler :KK36:
Hepinize kucak dolusu sevgiler

Üniversite ders kayıtlarını seçtim. Muaf olabileceğim 4 ders görünüyor. Muaf olsam kaymaklı kadayıf olurdu ama 5 yıldan önceler kabul edilmiyormuş sanırım. Birde önceki ders içerikleriyle bunların tutması gerekiyormuş. Ben belgeleri toplayıp verdim. Olursa ne ala, olmazsa pekala der, önüme işime bakarım.

Çocukların okul kıyafeti vs ihtiyaçlarını büyük ölçüde tamamladım.
Kendime de üniversite kazanma hediyesi faberin uçlu kalemini aldım. Hakettim de mi 😁

Evi okul başlamadan bal dök yala yapayım diyordum ama nerdeeee... Yemekleri yapıyorum. Bir odayı yapsam kar.
2 makine çamaşır yıkadım.
Çocukların ve bizim spor ayakkabılarını makineye atmak istiyorum. Çok atma taraftarı olmasam da elimle de yıka meselesi bana zor geliyor. Siz atar mısınız makineye ayakkabı?

Bugün eşim öğleden sonra bahçeye gidelim dedi. Keçiboynuzu ağacı var. Onu toplayacağız nasip olursa. Ev temizliği yine yatar gibi...🙄

Yarın ikindi sonrası hacamat randevum var. Hacamat öncesi 3 gün riyazata girerim ki şifa olsun. Hayvansal besinler kanı koyulaştırdığı için almam. İki gündür sebze vs yapıyorum o yüzden. Bugünkü menü
Mercimek çorbası
Pilavlık bulgurdan kısır 🤭

Hepinize hayırlı eğitim öğretim yılları diliyorum öğretmenlerim. Rabbim işlerinizi, işlerimizi kolaylaştırsın. 🥰

Üniversite ders kayıtlarını seçtim. Muaf olabileceğim 4 ders görünüyor. Muaf olsam kaymaklı kadayıf olurdu ama 5 yıldan önceler kabul edilmiyormuş sanırım. Birde önceki ders içerikleriyle bunların tutması gerekiyormuş. Ben belgeleri toplayıp verdim. Olursa ne ala, olmazsa pekala der, önüme işime bakarım.

Kendime de üniversite kazanma hediyesi faberin uçlu kalemini aldım. Hakettim de mi 😁

Evi okul başlamadan bal dök yala yapayım diyordum ama nerdeeee... Yemekleri yapıyorum. Bir odayı yapsam kar.
Çocukların ve bizim spor ayakkabılarını makineye atmak istiyorum. Çok atma taraftarı olmasam da elimle de yıka meselesi bana zor geliyor. Siz atar mısınız makineye ayakkabı?

Bugün eşim öğleden sonra bahçeye gidelim dedi. Keçiboynuzu ağacı var. Onu toplayacağız nasip olursa. Ev temizliği yine yatar gibi...🙄

Yarın ikindi sonrası hacamat randevum var. Hacamat öncesi 3 gün riyazata girerim ki şifa olsun. Hayvansal besinler kanı koyulaştırdığı için almam. İki gündür sebze vs yapıyorum o yüzden. Bugünkü menü
Mercimek çorbası

Hepinize hayırlı eğitim öğretim yılları diliyorum öğretmenlerim. Rabbim işlerinizi, işlerimizi kolaylaştırsın. 🥰
Ben spor ayakkabıları makineye atıyorum. Kısa programda yıkıyorum Gayet de temiz oluyor. Tabiki parçalanma riski de var.

Mercimek çorbası

Hayırlı uğurlu olsun hem senin hem çocukların eğitim öğretim yılı 😍 ben de atıyorum ayakkabıları valla hiç uğraşamam elle falan 🙈
Kalemin hayırlı olsun o kalemle çok keyifli dersler geçirmeni harika notlar tutmanı diliyorum 🤭 (ben her sene başında bu sene çok güzel not tutacağım diye başlar sonra asla devamını getiremezdim 🤣)

X