- 19 Şubat 2021
- 4.648
- 11.096
- 38
Hoşbulduk canımHoşgeldin
Nasılsın bebiş nasıl gülüyordur artık büyümüştür dimi
Yenı ev nasıl evde günler nasıl geçiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canımHoşgeldin
Uyku bol su ve vitaminler yüzü canlı tutuyorBende yağ bezesi gibi koca sivilce çıkıyor.
Geçen ay burnumda çıkmıstı.
Bu ay sol çenemde.
İzotrexin sürüyorum ama pek faydası olmuyor.
Uyku benim en önemli ihtiyacım.
Yüzüme hacım ve enerji veren.
Ütüye giriştim.
Bir pantolon ütüledim ütü yine sigorta attırdı.
Eşim ütü almaya gitti.
Bende acıktım valla.
Derin dondurucuya koymak için bir poşet ceviz kırdım.
Başka da bir şey yapmadım.
Bugün miskinliğim üstümde.
İyiyiz biz de bebeğim artık gülüyor evet o kadar tatlı kiHoşbulduk canım
Nasılsın bebiş nasıl gülüyordur artık büyümüştür dimi
Yenı ev nasıl evde günler nasıl geçiyor
Bizde turşu, kuru filan var ancak.Uyku bol su ve vitaminler yüzü canlı tutuyor
Yaz olunca bunlara dıkkat edilmiyor
Ben annemden doldurdum kışlıkları
Dolabı açmış bugun eşim çok şükür eski günlerine dönmüş dolap diyor
O ara ara işe geldiği için biliyor tabi boş dolap ne kötü
Kıyafet alışverişi yaptık okul için
Nasıl zam gelmiş öyle
Yaaa çok tatlıdır şimdi.İyiyiz biz de bebeğim artık gülüyor evet o kadar tatlı ki
Şu an memleketteyim yarın dönüyorum. Yeni evde sadece 1 gece kaldık o yüzden o konuda yorum yapamayacağım henüz
Yaaa valla kendi bebeğim diye demiyorum ama çok tatlıYaaa çok tatlıdır şimdi.
Benim çocuklar bile 6 yaşında böyle sevimli ise bebek nasıl tatlıdır.
Hayırlısı Mikanım ☺. Hala ne isteyip ne istemediğimi bilmiyorum.Yaaa valla kendi bebeğim diye demiyorum ama çok tatlı
Seneye de senin bebeğini konuşalım inşallah sudem
Benim miniğim de 6 yaşına girdi. 9 Eylül doğum günüydü. Okula da başladı, formaları giyince duygulandım. Haftamız alışveriş, okul, park, kutlama vs tatlı yorgunluklarla yoğun geçtiYaaa çok tatlıdır şimdi.
Benim çocuklar bile 6 yaşında böyle sevimli ise bebek nasıl tatlıdır.
Doğum günü tekrar kutlu olsun okul hayatı hayırlı sağlıklı keyifli başarılı olsunBenim miniğim de 6 yaşına girdi. 9 Eylül doğum günüydü. Okula da başladı, formaları giyince duygulandım. Haftamız alışveriş, okul, park, kutlama vs tatlı yorgunluklarla yoğun geçti
Kpss hazırlığı mı? Başarılar dilerim. Günlük yaptıklarımızı yazıyoruz arada da sohbet muhabbetÖğretim ilke ve yöntemleri pegem 20 branş denemesi test kitabını bitirdim, gelişim psikolojisi denemesine başladım
Edit: ben galiba konu başlığını yanlış anlamışım okumadan daldım öyle
Teşekkür ederim Mikancım çok incesinDoğum günü tekrar kutlu olsun okul hayatı hayırlı sağlıklı keyifli başarılı olsun
Tatlı heyecanlar bunlar
Ben spor ayakkabıları makineye atıyorum. Kısa programda yıkıyorum Gayet de temiz oluyor. Tabiki parçalanma riski de var.Merhaba güzellikler
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Üniversite ders kayıtlarını seçtim. Muaf olabileceğim 4 ders görünüyor. Muaf olsam kaymaklı kadayıf olurdu ama 5 yıldan önceler kabul edilmiyormuş sanırım. Birde önceki ders içerikleriyle bunların tutması gerekiyormuş. Ben belgeleri toplayıp verdim. Olursa ne ala, olmazsa pekala der, önüme işime bakarım.
Çocukların okul kıyafeti vs ihtiyaçlarını büyük ölçüde tamamladım.
Kendime de üniversite kazanma hediyesi faberin uçlu kalemini aldım. Hakettim de mi
Evi okul başlamadan bal dök yala yapayım diyordum ama nerdeeee... Yemekleri yapıyorum. Bir odayı yapsam kar.
2 makine çamaşır yıkadım.
Çocukların ve bizim spor ayakkabılarını makineye atmak istiyorum. Çok atma taraftarı olmasam da elimle de yıka meselesi bana zor geliyor. Siz atar mısınız makineye ayakkabı?
Bugün eşim öğleden sonra bahçeye gidelim dedi. Keçiboynuzu ağacı var. Onu toplayacağız nasip olursa. Ev temizliği yine yatar gibi...
Yarın ikindi sonrası hacamat randevum var. Hacamat öncesi 3 gün riyazata girerim ki şifa olsun. Hayvansal besinler kanı koyulaştırdığı için almam. İki gündür sebze vs yapıyorum o yüzden. Bugünkü menü
Mercimek çorbası
Pilavlık bulgurdan kısır
Hepinize hayırlı eğitim öğretim yılları diliyorum öğretmenlerim. Rabbim işlerinizi, işlerimizi kolaylaştırsın.
Kpss hazırlığı mı? Başarılar dilerim. Günlük yaptıklarımızı yazıyoruz arada da sohbet muhabbet
Hayırlı uğurlu olsun hem senin hem çocukların eğitim öğretim yılı ben de atıyorum ayakkabıları valla hiç uğraşamam elle falanMerhaba güzellikler
Hepinize kucak dolusu sevgiler
Üniversite ders kayıtlarını seçtim. Muaf olabileceğim 4 ders görünüyor. Muaf olsam kaymaklı kadayıf olurdu ama 5 yıldan önceler kabul edilmiyormuş sanırım. Birde önceki ders içerikleriyle bunların tutması gerekiyormuş. Ben belgeleri toplayıp verdim. Olursa ne ala, olmazsa pekala der, önüme işime bakarım.
Çocukların okul kıyafeti vs ihtiyaçlarını büyük ölçüde tamamladım.
Kendime de üniversite kazanma hediyesi faberin uçlu kalemini aldım. Hakettim de mi
Evi okul başlamadan bal dök yala yapayım diyordum ama nerdeeee... Yemekleri yapıyorum. Bir odayı yapsam kar.
2 makine çamaşır yıkadım.
Çocukların ve bizim spor ayakkabılarını makineye atmak istiyorum. Çok atma taraftarı olmasam da elimle de yıka meselesi bana zor geliyor. Siz atar mısınız makineye ayakkabı?
Bugün eşim öğleden sonra bahçeye gidelim dedi. Keçiboynuzu ağacı var. Onu toplayacağız nasip olursa. Ev temizliği yine yatar gibi...
Yarın ikindi sonrası hacamat randevum var. Hacamat öncesi 3 gün riyazata girerim ki şifa olsun. Hayvansal besinler kanı koyulaştırdığı için almam. İki gündür sebze vs yapıyorum o yüzden. Bugünkü menü
Mercimek çorbası
Pilavlık bulgurdan kısır
Hepinize hayırlı eğitim öğretim yılları diliyorum öğretmenlerim. Rabbim işlerinizi, işlerimizi kolaylaştırsın.