- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
Aynı benHarika darısı başıma ama evde sıkıntıdan bile mutfağa sarıyorum Bu gidişle zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benHarika darısı başıma ama evde sıkıntıdan bile mutfağa sarıyorum Bu gidişle zor
Söylemeye utanıyorum ama bugün cips yedimAynı ben
Öncelik süt yapan gıdalar.Harika darısı başıma ama evde sıkıntıdan bile mutfağa sarıyorum Bu gidişle zor
Bamya hala yemedim yaHer sorduğunda aynı cevabı veriyorum sanki ama bamya pilav cacık
Bana göre çok iyisinSlm kızlar
Sağlıklı bir kahvaltı iki dilim tam buğday ekmeği ile
Akşam yemeğinde tavuk ve kremalı makarna vardı ,makarna porsiyonumu pek küçültemedim
Ama onu dışında sağlıklı beslendm diyebilirim su icmem lazım biraz daha bugünü daha kapatmadim tabi kuru meyve ve kuruyemiş yerim biraz diye düşünüyorum
Oooo afiyet olsun mangalı nasıl özledim ya bir yıl oldu yapmayali,yapacak ortam yok pikniklere de hep hazır yemek götürdük keşke bir fırsat oluşturabilsekKuzenin doğum gününe çağırdılar.
Yemekten yırttım.
Kuzenim hem mangal söyleyecek eve hem pastayı halledecek
Yaşasın dışarda yemek
Benim bölümde de arsuz ve İskenderun’da hiç okul açılmamış. Tayin istemeyecektim ama üzüldüm yine deİyi akşamlar
Bu gün normal yumurtasız kahvaltı
2Dilim ekmek
Bir kahve birde yeşilçay içtim
arada cilt bakımı yaptım
İl dışı tercih yapmaktan vazgeçtim
Açılan yerler kötü seneyi beklerim hayırlısı bakalım
Akşama 5-6kaşık yumurtalı ıspanak yemeği ve 1 kase yoğurt
Tükettim son günlerde pek su tüketemediğimi fark ettim Bugün suyu arttırmaya çalışıyorum
Akşamda sahilde yürüyüş yaptım
Annem denize girdi bende telefonla konuştum
5210adım atmışım
Meyve olarakta 1dilim karpuz yedim
Bu kadarcık :)
Ya dün gece yatmadan 300 Gr dondurma ,iki popkek , bır litreye yakın hazır meyve suyu içtimBana göre çok iyisin
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama dışardan söylüyoruz.Oooo afiyet olsun mangalı nasıl özledim ya bir yıl oldu yapmayali,yapacak ortam yok pikniklere de hep hazır yemek götürdük keşke bir fırsat oluşturabilsek
Aslansin kaplansin yaparsın AysenYa dün gece yatmadan 300 Gr dondurma ,iki popkek , bır litreye yakın hazır meyve suyu içtim
Sırf bugün yemeyeceğim diye ,iki gün sonra bakalim aynı irade olacak mı
Yaaa sudemmHangi şehirdesin bilmiyorum ama dışardan söylüyoruz.
Adam ızgarada pişirip gönderiyor.
Muhakkak olduğun yerde vardır.
Öyle kömürde közde bahçede açık havada filan değil.
Kilo ile satılıyor.
Sipariş ediyorsun eve ,piknik yerine nereye istersen geliyor.
Tavuk pirzola,kanat, göğüs ne istersen.
İnanıyorum ben de ,Aslansin kaplansin yaparsın Aysen
Piknik yerleri yasak canım zaten kaç senedir.Yaaa sudemm
Evimin hemen yukarısında var böyle et balık pişiren çok meşhur bir yer yarın siparsi edeyim .
Biz hep kendimiz pikniğe gider yapardık da bu sene hiç yapmadk ama düşünemedim inan ,aklıma bile gelmedi.
Söylediğin çok iyi oldu
Bende çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyorBenim bölümde de arsuz ve İskenderun’da hiç okul açılmamış. Tayin istemeyecektim ama üzüldüm yine de
Bende magazin izlemezdim epeydirGünaydın
Güzel bir gün diliyorum
Güzel uyudum, dinlendim.
Magazin izledim,uzun zamandır izlemiyordum.
Kahvaltıya tirit yaptım
Şimdi kahvaltı zamanı.