- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
Postun iki emojisi var.Benim de belim öyle ay gibi boynumda da düzleşme var. Geçen sene düzenli postur egzersizleri yapıyordum baya düzelmişti ama bırakınca bozuldu yine
İlk cümle komik emoji
Sonraki cümle üzgün emoji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Postun iki emojisi var.Benim de belim öyle ay gibi boynumda da düzleşme var. Geçen sene düzenli postur egzersizleri yapıyordum baya düzelmişti ama bırakınca bozuldu yine
Ya bende bir ara o korseden takıyorum da ama sanki daha çok ağrı yaptı gibi ya da benim korsem saçmaydı anlamadımMikanım
Ben hatırlıyor musun bir ara sırt yeleği takıyordum korse dik duruş için.
Yaz gelince sıcaktan bıraktık.
Benim hafizamla oynama yaHayır kızzz Mikan mersinde değilmiydi yanlış mı hatırlıyorum yoksam
Valla bendeBenim hafizamla oynama ya
Şimdi düşüp bayilazaaam
Senin de boy uzun işte.Ya bende bir ara o korseden takıyorum da ama sanki daha çok ağrı yaptı gibi ya da benim korsem saçmaydı anlamadım
Tatile mi gittiniz Mersin' e?Valla bende
1.72 canım ya sinir oluyorum bükülünceSenin de boy uzun işte.
Mıkan da uzun normal yani .
Senin kaçtı boy?
Ablam mersinde yaşıyor canım ona geldik tatileTatile mi gittiniz Mersin' e?
Silifke’de misin yoksaMikan bil bakalım nerdeyim
Yok yok o kadar uzağa geçemedim mezitlideyimSilifke’de misin yoksa
İşe yarıyor mu ya ben de alsam mı diyordum. Kuzenim işe yaramıyor demiştiMikanım
Ben hatırlıyor musun bir ara sırt yeleği takıyordum korse dik duruş için.
Yaz gelince sıcaktan bıraktık.
Her güzelliğin bir dezavantajı illa oluyor ya.1.72 canım ya sinir oluyorum bükülünce
Hatay tabi ki
Kendin dik durmayı başaramiyorsan yarar.İşe yarıyor mu ya ben de alsam mı diyordum. Kuzenim işe yaramıyor demişti
Hoşgelmişsin bize de beklerizYok yok o kadar uzağa geçemedim mezitlideyim
Postur için yüzme önerilen bir aktiviteKendin dik durmayı başaramiyorsan yarar.
Okul zamanı ben yoğun ve yorgunken iyi oluyordu.
Şimdi o kadar yoğunluğum yok.
Ama yüzme ile filan en azından kaslarım hareket halinde o ise yarıyordur simdi illa.
O zaman devam edeyimPostur için yüzme önerilen bir aktivite
Sağol kuzum aracım yok valla yoksa gelirdimHoşgelmişsin bize de bekleriz