Kokoreç yememiş olmana şaşırdım şu anKiz ben İç Anadolu bebesiyim.
Öyle sakatat filan bizimkiler hiç bilmez.
Hatta küçükbaş eti bile yemezler
Ama ben has halis muhlis bir boğa olmanın hakkını veririm
Yeni tatlar deneyip yemeyi seviyorum
İşkembe çorbasına alışamadım kokusundan dolayı.
Kokoreç de yemedim ama aşırı merak edip yemek istiyorum
Kelle paça içtim bakKokoreç yememiş olmana şaşırdım şu an
Hiç bir şeyi meşhur değil yaİç Anadolu derken? Nerelisin tam olarak? Nesi meşhur mesela? :)
Bir Adanalı olarak hemen olaya dahil olayım mKelle paça içtim bak
Ha habu kadar pis boğaz olup nasıl kokoreç yenmez demi
Ankara 'da AOÇ' de yiycektim bir kez cesaret edemedim.
Midye de yemedim yemem de.
Bir de ne yemedim dur sushi yemedim
Adanalı arkadaşım var.Bir Adanalı olarak hemen olaya dahil olayım m
Neler kaçırıyorsunuz bir bilseniz şırdanı,, kokoreçi,,, kelle paçası herşeyi çok güzel
Adana kebabı biliyorum bir tek o da acı olduğundan hakkımı Urfa’dan yana kullanıyorumBir Adanalı olarak hemen olaya dahil olayım m
Neler kaçırıyorsunuz bir bilseniz şırdanı,, kokoreçi,,, kelle paçası herşeyi çok güzel
Yemek yemek çok güzel ya.Hababam sınıfında hoca diyor ya “ne zaman sınav yapacak olsam kendimi omuzlarda buluyorum” :)
Ben de bu konuda sürekli kendimi yemek konuşurken buluyorum
Ha haAdana kebabı biliyorum bir tek o da acı olduğundan hakkımı Urfa’dan yana kullanıyorum
Evet canım baharatlı acıyı ekşiyi çok severizAdanalı arkadaşım var.
Haşlama et yapmıştı bir kez,bol baharatlı çok güzeldi.
Yaaa Adana'ya gitmek bir kısmet olmadı.
İnşallah gidip yerinde tadarim.
Adana'da mi ikamet ediyordun?
Kız Adana kebap dururken Urfa mı yenir dermişim acı yedikçe iştah açarAdana kebabı biliyorum bir tek o da acı olduğundan hakkımı Urfa’dan yana kullanıyorum
Kız millet İstanbul'da pahalılık , depremden kaçıyor siz nereye geliyorsunuz?Evet canım baharatlı acıyı ekşiyi çok severiz
Adanada oturuyorum ama yaza İstanbula taşınabilirim
Et, tavuk, balık, sebze her şeyden yerim. Bana kalsa daha çok zeytinyağlı sebzeleri severim ama eş durumundan eti de sıkça tüketiyoruz.Yemek yemek çok güzel ya.
Sen neler seversin ?
Kh ağırlıklı mi ,et mi? Sebze mi?
Ben şahsen lezzetli olsun yeter her şeyi yerim
Sen istanbulda mısın canım neresindeKız millet İstanbul'da pahalılık , depremden kaçıyor siz nereye geliyorsunuz?
Kira fiyatları kredi fiyatlarına yetişti .
Offf benim eşimde öyle hergün et et valla eti seven ben tiksinmek üzereyim dersem yalan olurEt, tavuk, balık, sebze her şeyden yerim. Bana kalsa daha çok zeytinyağlı sebzeleri severim ama eş durumundan eti de sıkça tüketiyoruz.
Erkekler hep böyle ya etçil varlıklarOfff benim eşimde öyle hergün et et valla eti seven ben tiksinmek üzereyim dersem yalan olur
Avrupa yakasında.Sen istanbulda mısın canım neresinde
Kısmet canım
Off ya acıktık mı neEt, tavuk, balık, sebze her şeyden yerim. Bana kalsa daha çok zeytinyağlı sebzeleri severim ama eş durumundan eti de sıkça tüketiyoruz.
Hatay mutfağına bayılıyorumKokoreç seviyorum bunu da severim muhtemelen hem Hatay Adana yakın mutfağımız benziyor
Ooo profiterol yemeyeli baya olduÇay kahve içmedim. Tatlımı yedim amaprofiterol
Mumbar hiç yemedim, yemeği de düşünmüyorum
OooDün tartıda 59,9 gördüm nasıl sevindim 5 li rakam görünce
7 gün sonra bayramın son günü tekrar betaya bakılacak.Ne zaman belli olacak ?
Bu sefer olacak inşallah
Bir ara nerdeyse her gün mangal yiyodunOfff benim eşimde öyle hergün et et valla eti seven ben tiksinmek üzereyim dersem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?