Valla 1 saate yakın uğraştılar rontgen çekemediler. İğne verdi şimdilik enfeksiyon için. Bayram sonrasında uyutulup bakılacak. Kökten kırılmış büyük ihtimalle çürük değil gibi dedi. İğneyi vurdurana kadar hastane ayağa kalktı. Böyle durumlarda çok zorlanıyorum gerçektenAmin canım inşallah
Haber et.
Hadi inşallah sıkıntısız tedavisini olsun.
İnsallah kolayca atlatırsın canımİnşallah Mikan.
Umudum var.
Ama süreç uzun stresli.
Hayrolsun inşallah
Geçmiş olsun çocuğunuzu mu götürmüştünüzValla 1 saate yakın uğraştılar rontgen çekemediler. İğne verdi şimdilik enfeksiyon için. Bayram sonrasında uyutulup bakılacak. Kökten kırılmış büyük ihtimalle çürük değil gibi dedi. İğneyi vurdurana kadar hastane ayağa kalktı. Böyle durumlarda çok zorlanıyorum gerçekten
Teşekkür ederim evet kızımı götürdüm ama anca uğraştık geldik.Geçmiş olsun çocuğunuzu mu götürmüştünüz
Keşke onlara değil de bize olsa hastalıklar
Dişçiden ben bile korkuyorum koca yetışkin halimleTeşekkür ederim evet kızımı götürdüm ama anca uğraştık geldik.
Teşekkürler inşallah canımDişçiden ben bile korkuyorum koca yetışkin halimle
İğneden de korkuyorum
Çocuk korkmakta haklı
İnsallah sorunsuz halledersınız
Haklısın zor durum canım.Valla 1 saate yakın uğraştılar rontgen çekemediler. İğne verdi şimdilik enfeksiyon için. Bayram sonrasında uyutulup bakılacak. Kökten kırılmış büyük ihtimalle çürük değil gibi dedi. İğneyi vurdurana kadar hastane ayağa kalktı. Böyle durumlarda çok zorlanıyorum gerçekten
Oğlun toparlandı mı?Geçmiş olsun çocuğunuzu mu götürmüştünüz
Keşke onlara değil de bize olsa hastalıklar
NoooKV mumbar dolduruyor
Seven var mı?
Benim büyük oğlan biz hastanedeyken ıslak kek limonata falan yapmış ona güvendim. Kabartma tozu vanilya katmayı unutmuş tatlısız kaldıkMikan S sarahconnor Lizz belleza inciitanesi Anka
Akşam çay yanına ne var ne yok?
Mikan senin ceviz , fındık, badem olabilir
Bugün kahve de içemedim
Valla Allah razı olsun iyi ki gelmişler. Hem havan değişir hem yoldaş olurlar.Canlarım
KV kp geldi.
Bize de biraz moral olsun bayramı beraber geçirelim diye .
Biraz uyudum , uyandım.
Yemek yedim şimdi.
Birazdan çay içerim.
Sizlerde ne var ne yok?
Artık moral bozmak yok ,inşallah her şey güzel olacak.
Aferin ona yaBenim büyük oğlan biz hastanedeyken ıslak kek limonata falan yapmış ona güvendim. Kabartma tozu vanilya katmayı unutmuş tatlısız kaldık
Onlar karı koca didişirken biz de izliyoruz.Valla Allah razı olsun iyi ki gelmişler. Hem havan değişir hem yoldaş olurlar.
Çay yapmadık bugün bir Türk kahvesi yapsam mı acaba diye düşünüyorumMikan S sarahconnor Lizz belleza inciitanesi Anka
Akşam çay yanına ne var ne yok?
Mikan senin ceviz , fındık, badem olabilir
Bugün kahve de içemedim
Hiç yemedim ama yesem severdim benceKV mumbar dolduruyor
Seven var mı?
İyi yapmışlar, kafan dağılır. 2. İğne yapıldı mı?Canlarım
KV kp geldi.
Bize de biraz moral olsun bayramı beraber geçirelim diye .
Biraz uyudum , uyandım.
Yemek yedim şimdi.
Birazdan çay içerim.
Sizlerde ne var ne yok?
Artık moral bozmak yok ,inşallah her şey güzel olacak.
Kahve içmedim benim de çok canım çekiyorÇay yapmadık bugün bir Türk kahvesi yapsam mı acaba diye düşünüyorum
Arada kaçamak yap dedi doktor bugünbir bayram şekeri ve muz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?