Günaydın canlar
Kaç gündür ilk kez 6 saat uyudum.
Biraz dinlendim şükür.

Günün planını yapan var mı?
Günaydın
Plandan ziyade neden bu kadar erken uyandığımı sorguluyorum şu an tavana bakarak

Tabi ki artı yönleri de var ama işte hani bir terazıye konulursa ağır gelen taraf sanırım yazdıklarım oluyor

Çok çocuğa bakış açımdan bunlardan dolayı katı

Umarım biran önce aklı başına gelir zor çünkü idare etmek

Misal gecen yaz köpek bulmuş birinden neymiş yavruları olunca büyütecekmiş zaten evde köpek var mama parasından zor bakıyorlar dedim o köpeği vereceksın gerı yok vermem sen karışma ben bakacam verırsın veremezsın 3 gün evde tartıştık sonra abısını aramış oda arıyor nolacak cocuk heves etmış bırak baksın dedim sen karışma taraf tutma mamasını sen mi alacaksın yıne yük annemlere
Birgün sabah baktım köpeği sahıbıne bırakıp gelmiş abla haklısın düşüncesızlık ettım özür dilerim diyor
Annemle babama kalsaydı şimdi 10 köpek bakamıyor olurlardı hayvanlarda yarı aç yarı tok yaşardı

İşte öyle garip bir çocuk kendı kendine durup dururken gariplenıyor

Aklı başına geldığı günleri de görürüz insallah
Siz atlatmışsınız darısı başımıza

Evet çünkü bilmedikleri yaşamın eksikliğini hissetmiyolar
Herkesi böyle yaşıyor sanıyorlar
Üzüldüğüm için laf söylediğimde suçlu oluyorum hatta

Kabullenmeye calışıyorum oldukları gıbı

6 aylık çocukta kocaman ya neden öldü ki kimbilir
Belki böcek ısırdı belki hastalığı vardı
Yazık ya

Baba sevgısı başkaşanslısın sen babanın oldugu zamana denk geldığın için

Günaydınlar

Bugün yorganları kaldırmayı düşünüyorum
Kendi yorganımızı banyoda yıkamak gibi bir çılgınlık yapasım var ama bilemiyorum
Günaydın
Makine yıkamıyor mu

Benimkinde yorgan yıkama varçok kalın değil atıyorum yıkıyor çok rahat
Hamile halinle yıkama yıkanınca daha da ağır olur yapma bence

Günaydınlar

Kendi yorganımızı banyoda yıkamak gibi bir çılgınlık yapasım var ama bilemiyorum
Delirme istersen
Ver yıkamacıya sen nasıl yıkayacaksın bu halinle

Ben dün iki çeşit sardım uzunca bir süre görmek istemiyorum
Sorma benim de bitti yaprak dıye sevınıyordum kayınvalidem göndermiş

Geçen pazı ve lahana sararken azda yaprak sarayım dedim biraz sardım biraz çöpe attım

Yıne biraz kaldı onu sarayım dedım dolapta gördükçe canımı sıkıyor

Ya o inatlaşma söylediğine sonradan gelme çok oluyor.

Biz ilk evlendiğimizde eşim ne derse ben itiraz ederdim.Zittini söylerdim sonra bu konuları en yakın samimi arkadaşlarımla tek tek konuşup yine eşimin dediğine dönerdim.

Esim dalga geçerdi kuruldan onay aldın mı derdiekibine sordun , dediğime geldin muhabbeti.Simdi bile bazen geliyorum sonradan dediğine bazen gelmiyorum.Yazin bizim kedi olayı da öyle oldu . Eşim mantıklı ben bazen duygusal ve yanlış karar verebiliyorum.

Yakın olunca biraz bazen zirlasma çok oluyor.

Ama zaman gectikce tanıyıp su konularda senin fikirlerin daha iyi yanıt veriyor bu konularda benimkiler daha iyi yanıt veriyor gibi bir orta yol bulunuyor.

Yazık ya kadını düşünsene başında koca yok.Evde doğum .Doğum yapıp bir iki günde ölen çocukları da olmuş.Sebebini kimse bilmiyor.Sutum zehirliyor diyo ama çok saçma öyle olsa biz altimiz nasıl yaşadık.

Aynen diğerleri baba annem koca sevgisi görememiş hiç.

Günaydınlar

Yazın yikasan hem daha hızlı kurur.
Halı yıkamacilar da yıkıyor bazen.Ya da yorgan yıkayan yerler de var.

Bence son aylar ağır iş yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…