- 29 Ocak 2017
- 4.371
- 8.365
- 158
çay-kahve pek içemiyorum midemi bulandırıyor hamilelikten ötürü, adaçayı da yasak, ıhlamur da uykumu getiriyorBana içecek olsun
Çay ,kahve, yeşilçay,tarçın çayı, ıhlamur,ada çayı,kahve türlerinin hepsi.Sirayla içerim hiç sorun değil.
Yemek olsun,icmek olsunyeter ki ağzım boş durmasin
Çok şey kaçırıyorsun bence
Hacimli kitapları bölüm bölüm günlere ayırıp okumak daha mantıklı bence. Ben şu an Germinali öyle yaptımMartin kısa kitabı verdim 350 sayfayı .
Sonra 517 sayfa olanı aldım.
Bitemedi daha.
Son yüz elli sayfa filan kaldı.
500 sayfalar elimde çok geziyor.
Kayıp tanrılar da öyle olmuştu
Yürüyüş hala yapıyorum da , havalar yine bozdu. Yoksa güzelken hiç evde durmuyorumGörmeyeli baya alışkanlık değişmiş
Her gün 30 dk evin bir köşesini elden geçiren.
Her gün yürüyen Madonna nerde
Sen de mi hamilesinçay-kahve pek içemiyorum midemi bulandırıyor hamilelikten ötürü, adaçayı da yasak, ıhlamur da uykumu getiriyorçok da seçenek kalmıyor bana nane-limon falan içiyorum bazen
sen de adaçayını bırak udemcim, oksiosin salgılatıyor gebelikte düşüğü tetikler aşırı içimde tabi bir fincandna bir şey olmaz ama ne olur ne olmaz
Neyseki bitmiş .günaydın kızlarr:)
sohbeti şimdi okuyacağım, akılsız başın cezasını izin günüm çekti
işle ilgili katılmam gereken online eğitimler vardı, 2 hafta önceden sisteme yüklenmişti ben hepsini son dakikaya bıraktığım için dün on gündü ve izin günüm ona gitti, oysa her gün20dk bile ayırsam şimdiye bitmişti, neyse artık önüme bakıcam :)
İçim rahat bilmiyorum.hakkında hayırlısı olsun inşllah sudemcim:)) daha bu değerlerde kee görmemei normali zaten, geç döllenme oldu belki de, güzel sonuçlarını bekliyoruz :))
Martin Eden -Jack Landonhangi kitabı okuyorsun :)) burda iim de yazak mı acaba birbirimize fikir olur
Yoga yaparken ben de esniyorum.çay-kahve pek içemiyorum midemi bulandırıyor hamilelikten ötürü, adaçayı da yasak, ıhlamur da uykumu getiriyorçok da seçenek kalmıyor bana nane-limon falan içiyorum bazen
sen de adaçayını bırak udemcim, oksiosin salgılatıyor gebelikte düşüğü tetikler aşırı içimde tabi bir fincandna bir şey olmaz ama ne olur ne olmaz
Biliyordum yaKızlar beta 1580
Mol gebeliği bu kadar erken nasıl anladılar ya çok şaşılasıÖzele gidiyorum.
Mol dedi bunlar.
Umutsuz gözüyle bakıyorlar.
Kürtaj dediler.
O ne demek yaÖzele gidiyorum.
Mol dedi bunlar.
Kürtaj dediler.
Beta bi çıksın da, duruma göre sen bu doktoru değiştir bence.
Benim ilk gittiğim doktora göre de düşük riskim var ne olacağı belli olmazdı. Ertesi gün şimdiki doktoruma gittim ne alaka öyle bir sey yok dedi bana. Bugünlere de geldik şükür
Psikolojimi bozmuştu ruh hastası adam.
Kalp atımını henüz duymadığı için bebeğe yok muamelesi yapıyordu.
Doktor çok önemli
Sen bi özele git bazen saçmalıyor bazı doktorlarÖzele gidiyorum.
Mol dedi bunlar.
Kürtaj dediler.
AaaÖzele gidiyorum.
Mol dedi bunlar.
Kürtaj dediler.
Sürekli bulantı ve kusmam var diye acildeki doktor böyle durumlarda gebeliğe son veriyoruz demiştiAhh.. bu konularda doktor mevsuzu duyunca tüylerim diken diken oluyor. Ben resmen aylarca travma yaşadım ve kendi iç sesimi daha erken neden dinlemedim diye kendime o kadar kızıyorum ki..
Ben gebelik testinde pozitifi ilk kez gorup özel bir hastanedeki bir doktor(!) a gittiğimde daha betahcg ye bakmadan bana hemen heveslenme o testler yanlış çıkabiliyor dedi. Aynı gün kan verdim ve beta 600 lerde. Evet gebelik var ama kimyasal gebelik boş gebelik vs olabilir, keseyi görmeden bişey soylenemez dedi. Keseyi gördük, kalp atışı olmadan bişey diyemem dedi. Düşük cart curt yine bunlari soyledi. Hiç iyiye odaklanmadi. Oysaki ilk gebeliğim ilk denemem, düşük öyküm yok gebeliğe engel bir durum yok.
Kalp atışını gördük ve bana yüzyılın lafını söyledi diyebilirim. Evet gebesin. Ama çok da abartma, hamilelik çok da özel bişey değil dedi. Bunu diyen de bir hemcinsim. Ve o da anne. Bu kadar empatiden yoksun, desteksiz ve sevecenlikten uzak bir hekimle hamileliğimin en güzel zamanları zehir oldu. Kırılma noktam ikili tarama testinde riskimin yüksek çıktığını söylerken bana çocuğumun kromozomal anomalili dogacakmis gibi konusmasi . Feta DNA testi verdik ve 10 gün bekledik. O 10 günde 10 sene yaslandim.
Sonuc negatif çıktı biz derin bir nefes aldık. Ama o sırada bizden giden de gitti. Eşim adak adamıştı sonuç için. Sonradan bir koç kestirdik Allah kabul etsin. Ben öyle böyle derken 28. Haftamda doktoru değiştirdim ve dünyam aydınlandı resmen. Doğuma içim çok rahat gittim ve sorunsuz bir doğum ve doğum sonrası yaşadım.
O yüzden hamile arkadaşlarıma yegane tavsiyem doktor konusunda mutsuzsaniz asla devam etmeyin ona. Kimseyi dinlemeyin. Sadece kendi iç sesinizi dinleyin. Sizi sizden başka kimse tanıyamaz
Üzüm gebeliği diye geçiyor, tane tane üzümler var gibi bir çok parça oluyor rahimde. Kanserli hücre olarak adlandırıyorlar onları, sağlıklı bir olusum olma ihtimali yok malesefO ne demek ya
Tam olarak bana da aynı tavırları yapmıştı doktor, kalp atışını duymadan şunu diyemem bunu diyemem vs. Moralini öyle bir bozuyor ki insanın.Ahh.. bu konularda doktor mevsuzu duyunca tüylerim diken diken oluyor. Ben resmen aylarca travma yaşadım ve kendi iç sesimi daha erken neden dinlemedim diye kendime o kadar kızıyorum ki..
Ben gebelik testinde pozitifi ilk kez gorup özel bir hastanedeki bir doktor(!) a gittiğimde daha betahcg ye bakmadan bana hemen heveslenme o testler yanlış çıkabiliyor dedi. Aynı gün kan verdim ve beta 600 lerde. Evet gebelik var ama kimyasal gebelik boş gebelik vs olabilir, keseyi görmeden bişey soylenemez dedi. Keseyi gördük, kalp atışı olmadan bişey diyemem dedi. Düşük cart curt yine bunlari soyledi. Hiç iyiye odaklanmadi. Oysaki ilk gebeliğim ilk denemem, düşük öyküm yok gebeliğe engel bir durum yok.
Kalp atışını gördük ve bana yüzyılın lafını söyledi diyebilirim. Evet gebesin. Ama çok da abartma, hamilelik çok da özel bişey değil dedi. Bunu diyen de bir hemcinsim. Ve o da anne. Bu kadar empatiden yoksun, desteksiz ve sevecenlikten uzak bir hekimle hamileliğimin en güzel zamanları zehir oldu. Kırılma noktam ikili tarama testinde riskimin yüksek çıktığını söylerken bana çocuğumun kromozomal anomalili dogacakmis gibi konusmasi . Feta DNA testi verdik ve 10 gün bekledik. O 10 günde 10 sene yaslandim.
Sonuc negatif çıktı biz derin bir nefes aldık. Ama o sırada bizden giden de gitti. Eşim adak adamıştı sonuç için. Sonradan bir koç kestirdik Allah kabul etsin. Ben öyle böyle derken 28. Haftamda doktoru değiştirdim ve dünyam aydınlandı resmen. Doğuma içim çok rahat gittim ve sorunsuz bir doğum ve doğum sonrası yaşadım.
O yüzden hamile arkadaşlarıma yegane tavsiyem doktor konusunda mutsuzsaniz asla devam etmeyin ona. Kimseyi dinlemeyin. Sadece kendi iç sesinizi dinleyin. Sizi sizden başka kimse tanıyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?