İlk alan sınavına girmiş biri olarak, alan sınavı sayesinde oldukça Yüksek bir puan almıştımMikancigim kpss artı alan sınavı da var. Çok zor ama olur da okul öncesi zorunlu olursa atama çok olur deniyor. Gireyim en azından elimde bir puan olur 60 70 de olsa
Yok bu oturduğumuz ev duracak. Orası da kurulu düzen olacak, burası ilçe orası daha merkezi. Nispeten daha çok imkanı var ilerde çocuk için vs. İleriye dönük dusunerek almıştık.
İlk bebiş miBen epeydir yazmıyorum buraya rutin giden pek bişeyim yok. Osmanlıca kursuna başladım geçen hafta buna oldukça sevinçliyim hele okumaya başlayınca benden mutlusu yok çocuk gibi seviniyorumgebe kursum bu hafta son ama online bir tane buldum ona da devam edeceğim. 33 haftalık oldum doğum yaklaştıkça biraz ne havadayım ne yerde durumlarım var. Ben de düşünüp düşünüp kendimi yormamak için meşgul etmeye çalışıyorum kendimi. Biraz korkuyorum ailemden kimse yanımda olmayacak belki eşimin de ailesinden kimse olmayacak o yüzden kendimi psikolojimi tek başıma olarak hazırlıyorum. Allah bir kapı açar inşallah
Evet cuma günü şeker yüklemesi yapıldıAA gebelik şekeri mi çıktışeker yükleme testinde mi çıktı peki?
Diyetisyene gittiniz mi?slm canm kafam karışık benim, gebelik şekeri kimseyi beni etkilediği kadar etkilememiştir
Dahiliyeye gittim bugün, 10 gün ölçüm yapıp yazmamı istedi diyet eşliğinde tabi. Okulda herkes bir şey söylüyor, muz bile yemedim diyor biri mesela eee ben nasıl karşılayacağım şeker ihtiyacımı. Korkuttular biraz. Tam zamanı yani şekerinkarpuzu dondurmayı sabırsızlıkla beklerken olana bak
Eşimin kardeşi diyetisyen onunla ilerleyeceğizDiyetisyene gittiniz mi?
İkinci. 8 yaşında bir kızım da varİlk bebiş mi
Teşekkür ederimBaşarılar dilerim
Çok iyiymiş. Şimdiden kontrollü olarak ilerlemek size çok fayda sağlar inşallah.Eşimin kardeşi diyetisyen onunla ilerleyeceğiz
1.5 saat dediler 15 dk çıkar tahminiNe zaman çıkacak sonuç
Birer sınavzede karı-koca olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ben bıraktım ama eşim de bu sene kpss ve kurum sınavlarına hazırlanıyor. İnşallah gönlünüzce olur herşey.Teşekkür ederimsanıyorum 6 7 sene oldu gireli en son
Allah bağışlasın
Ben de çok dikkat etmiştim.slm canm kafam karışık benim, gebelik şekeri kimseyi beni etkilediği kadar etkilememiştir
Dahiliyeye gittim bugün, 10 gün ölçüm yapıp yazmamı istedi diyet eşliğinde tabi. Okulda herkes bir şey söylüyor, muz bile yemedim diyor biri mesela eee ben nasıl karşılayacağım şeker ihtiyacımı. Korkuttular biraz. Tam zamanı yani şekerinkarpuzu dondurmayı sabırsızlıkla beklerken olana bak
Kafama takılan herşeyi solabilecek olmam beni de rahatlatıyorÇok iyiymiş. Şimdiden kontrollü olarak ilerlemek size çok fayda sağlar inşallah.
Ah hay Allah mikancigimEvet cuma günü şeker yüklemesi yapıldı
Amin, hepimizinBirer sınavzede karı-koca olarak sizi çok iyi anlıyorum. Ben bıraktım ama eşim de bu sene kpss ve kurum sınavlarına hazırlanıyor. İnşallah gönlünüzce olur herşey.
MaşallahEvet belleza teyzesi, Mayıs basinda 1 yaşında olacak
Zaman nasil geçiyor değil mi..
Çok geçmiş olsunCanım hayır olur inşallah.
Muayene oldum .
Polip var dedi.
Beta verdim.
Düşük mü gebelik mi ne olduğu belli değil.
Sadece hakkımda hayırlısını istiyorum.
Korkuyorum.
Dün çok ağladım.
Regl dönemi kanaması geçmediği için gitmiştim.
Bunu da ertelediğim için kendime ayriyeten kızgınım
Öyle yapıcam mecbur artıkAh hay Allah mikancigimbizim Mayıs anneleri grubunda da birkaç arkadaşın çıkmıştı gebelik şekeri. Öyle böyle derken hepsi de sağlıkla kucağına aldı bebislerini, canını sıkma olur mu? Dogurana kadar dayan
Ah süper tamam o zamanTeşekkür ederim
Katılmak isterseniz yerimiz mevcutkontenjanimiz henüz dolmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?