- 23 Ekim 2018
- 15.640
- 35.798
- 598
Yoo yetişkin 10 kişi 5 te çocuk var çok kalabalık olmaz zaten burda akrabamız yokNe güzel olur mikancimkalabalık mi dusundun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo yetişkin 10 kişi 5 te çocuk var çok kalabalık olmaz zaten burda akrabamız yokNe güzel olur mikancimkalabalık mi dusundun?
Ben ünv.deyken bimin soslu fıstığı varya onu yanına da bir kutu meyve suyu okul dönüşü alır bir oturuşta bitirirdimBen lisede çok içtim bi de bimin cipsi vardı onunla![]()
Fiyatından anlaşılır Tarkan ile kardeşler ama yaKafka'nin durusmasini alacagim yerde visne bahcesi almisim :\
zaten Cuma gunu oynamis kafka...
Tam reziiliik
Yahu Tarkan konserine bilet alirsiniz da Yurt Seven Kardesler cikar ya..
Neyse buda bir sey..
Havamiz degisecek. :)
Artık Çehov dan da nemalan biraz napcanTiklat degil de salakligima geldi..
Benzer deyince baska bir oyuna gecmis.Dogal olarak kafka cuma gunu oynamis ve bitmis.
Son 6 koltuk yazinca,sona kalan dona kalir hemen alayim dedim :)
Kafka severim de cehov bana gore degil :\
Acele işe şeytansona kalan dona kalir
ÇehovKafka'nin durusmasini alacagim yerde visne bahcesi almisim :\
zaten Cuma gunu oynamis kafka...
Tam reziiliik
Yahu Tarkan konserine bilet alirsiniz da Yurt Seven Kardesler cikar ya..
Neyse buda bir sey..
Havamiz degisecek. :)
Ben sevemedim..Çehovvişne bahçesini okumadım ama orhan pamuk un sessiz ev ini bir elestirmen vişne bahçesine benzettiginden bahsetmişti. Yani olay örgüsü vs değil muhtemelen, bıraktığı etki olarak.
Ayrıca benzetmeni esefle kiniyorum![]()
Sudemcim gerçek olamayacak kadar güzel olan dileğin için teşekkür ederimNisan ayı geldi sonunda
Hepimize huzur,neşe , sevinç, mutluluk getirsin.
Bu ay hedefim yüz yogası inşallahaksatmadan yaparım .
Başka planım yok henüz.Rutin işler.Ayda en az bir kitap bitirmek istiyorum.Bir de günlük 5000 adımın altına düşmemek.
Ramazan ayı hepimizin mübarek olsun
Lizz S sarahconnor
Mikan
SayYouLoveMe
Keira-
Roka35
asliogretmen
Sizlerin Nisan hedefleri neler ?
Lizz sana uykulu geceler
diliyorum yavrunla baby sincap
ile beraber
![]()
Ben sevemedim..
Hosuma gitmiyor.
Ama uzerinden 10 uzerinden 7 almis.
Birde beklentim disinda gelisti.
Misal Ayse Kulin'de sevmem ama millet aklini yitiriyor.
Beni kinama kuzum..
Oyucudan degil oyundan nefret et..
Birileri sevecek,digerleri ise sevmeyecek ki muhalif gorusler carpisabilsin..
Hayaller Paris ,hayatlar Kırşehir değil baby sincapSudemcim gerçek olamayacak kadar güzel olan dileğin için teşekkür ederimsen neden uyaniksin yine, saat 05.09
![]()
Deliksiz üç beş saat uyku deseydin yaNisan ayı hedeflerim arasinda neler var.bi bakayım... Hımmm.. baktım. Hicbi şey yokmusgünü kurtarayım yeter
![]()
Nefes alsın yeter gibi olduNisan ayı hedeflerim arasinda neler var.bi bakayım... Hımmm.. baktım. Hicbi şey yokmusgünü kurtarayım yeter
![]()
Ayakları yere basan hayaller kuruyorumDeliksiz üç beş saat uyku deseydin ya![]()