Bugün ne yaptım?

Günaydınlar🌿

sudem34 sudem34 ne güzel 8 saat uyumussun, yarasın🌸 valla ben dün gece 2 saat uyudum sanırım, yani toplayinca iki ediyor😬 sincap dün hiç uyumadi, hatta sabaha karşı 1 saat de uyanık oturduk salonda. Sonra 04.00 de yattı. 6 ya doğru kalktı. Baya yorgunum. Eşimle de gerildik, ikimiz de uykusuz tahammülsüz olunca. Neyse sabah gönlümü aldi:kahve: onu da anlıyorum o da yorgun, sorumlulukları var ama ben de çok yorgunum. Çocuktan sonra evlilik farklı bir noktaya evriliyor gerçekten. Çocuktan önce çok rahattık. Neyse, büyüdükçe daha da kolaylaşır diye umut ediyorum..

Sabah evi supurdum nihayet. Toz alınıp Vileda yapılması lazım. Ama halim yok. Belki yaparım belki yapmam.

Yemek yapmiycam bugün. Kim ne istiyorsa yesin. Bugün motivasyonum yok.

S sarahconnor evet çocuğun yapısı öyleyse değişmiyor..benim icin tombik olması vs onemli değil ama yemesi önemli. Çok iştahlı bı çocuk değil. Öyle olunca her yemek zamanı aşırı efor ve enerji harcıyorum yesin diye.

yorgunum. Eşimle de gerildik, ikimiz de uykusuz tahammülsüz olunca
Evet haklısın.
Uyku insanın dengesini sağlıyor gerçekten.
Aslında o işe gidip en azından ortam değiştiriyor . Yorgunluk ikinizde de çok kesinlikle.

Bende senin gibi düşünüyorum.
Çocuktan sonra asıl evlilik olduğu anlaşılıyor.

Çünkü öncesi rahatlık resmen.Cocuktan çocuğa fark olduğu da doğru.

Eltim uyandırıp emziriyordu nerdeyse.Cocuk her emme sonrası en az 3 saat uyuyordu.Sen ister uyu,ister dinlen ne yaparsan yap.Her 3 er saat arayla uyanıp geri uyuyan bir çocuk.:deli:

Kahvaltıyı yaptım 😌 gözlerim kapanıyor 👻bahar güzel geldi de valla nasıl geçecek yorgunluk için nasıl çözüm üreteceğiz.

Neyseki haftaya 9 gün tatil var :KK53:biraz dinleniriz.

Bugün ne yazık ki hiç motivasyonum yok, bişey yapmiycam. isteyen şok tan topkek alsın yesin valla🤣
İşte en sevdigim cvp tarzi..
Birakiniz yapsinlar,birakiniz gecsinler..
Bu cevabini begendim Lizzy..
Aslinda motivasyonun hasi bu :)
Topkek Eti'nin,bim'den casey alsinlar bu pahalilikta :)

Son düzenleme:
SayYouLoveMe SayYouLoveMe özledim valla seni bugün göremeyince :deli:kahve gibi bağımlılık yapıyon :KK53:Bugun zaten kahvem yarım kaldı tam içemedim.🤪
Sevimliligin hudutlarini isitsel ve gorsel anlamda zorlayan, cekici,delici(dusunce bazinda),ic giciklayaci bir yapim oldugundan dolayi bagimlilik yapiyor olabilirim..
Belirli bir yasin altina uygun degilim..Ama buradakilerin de oyle bir problemi yok anladigim kadariyla :KK70:

Ankarali Turgut'tan Fidayda dinlerken,Freud'den Uygarligin Huzursuzlugu'na goz gezdirmek..
Nasil bir nuans bu.. :)
Freud : "insan türünün hayvansal durtuleri ile toplum arasında bir savas var" derken
Ankarali Turgut : "Vaaaoogrrolll kocum,Al Amcasi,al dayisi,vur ustunu..Helehh helehh heleghh" seklinde name yapiyor :KK70:

Ankarali Turgut'tan Fidayda dinlerken,Freud'den Uygarligin Huzursuzlugu'na goz gezdirmek..
Nasil bir nuans bu.. :)
Freud : "insan türünün hayvansal durtuleri ile toplum arasında bir savas var" derken
Ankarali Turgut : "Vaaaoogrrolll kocum,Al Amcasi,al dayisi,vur ustunu..Helehh helehh heleghh" seklinde name yapiyor :KK70:
Severim deliyiii:KK53::KK53::KK53:

Sevimliligin hudutlarini isitsel ve gorsel anlamda zorlayan, cekici,delici(dusunce bazinda),ic giciklayaci bir yapim oldugundan dolayi bagimlilik yapiyor olabilirim..
Belirli bir yasin altina uygun degilim..Ama buradakilerin de oyle bir problemi yok anladigim kadariyla :KK70:
Geriye donup okuyunca Kendimi Adnan Oktar gibi betimlemem..
Ve bunun hunharca hosuma gitmesi :KK70:

Hastasıyız bebe :deli:

Yahu senden baska da seven yok..
İnsanlar benimle didismek icin yer ariyor resmen :\
Acaba yazdiklarim mi anlasilmiyor,ben mi anlatmakta gucluk cekiyorum cozemedim. :)
Sen başka yerlere gitme kuzum kurt 🐺 kapar .

Mune tırpanliyla kovalar ,sonra mapus yolu gozletme bize :deli:

Sen başka yerlere gitme kuzum kurt 🐺 kapar .

Mune tırpanliyla kovalar ,sonra mapus yolu gozletme bize :deli:
Bacim sana 5'dir soyluyorum,tirpandan korkan bir yapim mi var.. :)
Olacak olur zaten...
Polemik cis gibidir,geldi mi tutamazsin :)

Bacim sana 5'dir soyluyorum,tirpandan korkan bir yapim mi var.. :)
Olacak olur zaten...
Polemik cis gibidir,geldi mi tutamazsin :)
Yav sana problem olmaz da biz özleriz :KK67:@mikan im da dedi ya geçen banlanirsan biz özleriz diye :cry:bizi de düşünmüyon :KK62:

Not emojiden rahatsız olduysan söyle :KK8:muhabbetimize binaen yani :cool:

Yav sana problem olmaz da biz özleriz :KK67:@mikan im da dedi ya geçen banlanirsan biz özleriz diye :cry:bizi de düşünmüyon :KK62:

Not emojiden rahatsız olduysan söyle :KK8:muhabbetimize binaen yani :cool:
Mika..Gel pisi pisi..
Nerede o..
Yine yarim ekmek arasi pingui mi yiyor..
Gel Defne'nin(Daphne,aslinda boyle yazdirin mudurluge) annesi,Gel matmazel mika..
Gelirken de 2 pingui getir.. :)

X