Uyumadan çocuk nasıl büyüyecek anne nasıl dinlenecekBelki de çocuk uyku sevmiyor
Ben Karadeniz de eşimin arkadaşının evine gitmiştim onun annesi yoğurdu yedırıp yedirip uyutuyor çocugu diye kızıyordu bana
Halis mulis boğaİkizler burcuyum
Dominant değilimdir uyumlu sakin anlayışlı çok övdüm kendimi
Senin burcun ne?
Hipp ve Aptamil denedik. İkisini de kesinlikle yemedi. Hatta aptamili muzlu irmikli mama yapıp içine koydum onu bile yemedi. Ama meyve purelerinden bazılarını yiyor hipp in. Reflü surubu doktorumuz vermişti, reflusu olabilir diye. 1 ay kullandık. Yok, hiçbir gelişme olmadı.Benimde aklıma reflü geldi.
Tarhana çorbası yapar gibi sanki .
Asit oranı yüksek bir çorba süzme yoğurt envai çeşit sebze .
Doyurup 2 saat sonra yükseğe yatirmak lazım.
Hip denedin mi ?
Biz hep hip organik kullandık.
Meyve püresi de mama da herşeyi hip idi.
Severek yiyordu.İciyordu.
Acıkınca illa dene pes etme.
Valla bilmiyorum kiKime çekmiş bu bebek yaailede aşırı enerjik birileri var mı ?
Burcu filan ne ?
Boga keyfi uyumayı sever ama yaValla bilmiyorum kiöyle cok enerjik birileri de yok ailede. Babası belki Burcu boğa ,
Boğalar bildiğim hırslı ve akıllı oluyorHalis mulis boğa
Akıllı mıyım bilmiyorum ama yemeyi sevdiğim doğrudurBoğalar bildiğim hırslı ve akıllı oluyor
Adı kaymakS sarahconnor kedinizin adı ne?
Bizde yazın denedik bana alerji yaptı vazgeçmek zorunda kaldık.
Dişi idi.Adini "keyifci "koymuştuk.
Cok sakın çok uyumlu idi.
Çok yiyip çok uyuduğu için oğlum o ismi koydu.Rahatına çok düşkündü.Kardesleri tepinip sağda solda fink atarken o anca yatıyordu
Sürekli kuru öksürük oldu.Bir de koku WC filan beceremedik diyelim.Yaz günü idi .Adı kaymak
Alerjı ilacı ile idare edilebilirdi çok yüksek değilse tabi
Herseye alerjısı olan oğlumda olmadı alerji ilginç
Çok seviyoruz onu o bizi pek sevmiyor ama
Uysal kızım gitti yerıne saldırgan çaki gibi bişey geldı
Kısırlaştırdıktan sonra bişey oldu hayvana
Hiç sevdirmiyor
Tırnak kesiyorduk şimdi yaklaştırmıyor vete parazit aşıları için gidince kesiyorSürekli kuru öksürük oldu.Bir de koku WC filan beceremedik diyelim.Yaz günü idi .
Bahçeli evimizolursa ilerde kesin bahçeye kedi istiyoruz.Cok tatlıydı 2 aylıktı daha .Bir de çok uyumlu idi.
Kaç aylık şimdi?
Tırnak kesimi yaptırıyor musunuz?
Cinsi ne? Rengi ?
İyiyim canım sen nasılsın?
Çok şükür bende iyiyimİyiyim canım sen nasılsın?
Bugun boş takıldım
Temizlik yaptım sadece
Yarın diş randevum var hiç sevmiyorum hastane işlerini çok geriliyorum
Deli çılgın gezıyor koşturuyor ordan oraya kutladım kediler gününü öptüm bol bolÇok şükür bende iyiyim
Hastane işleri bende sevmiyorum ya
Hatta erteliyorum biraz .
Kan tahlilleri yaptırıp B12,ferritin vs baktırmam lazım.
Kaç senedir yaptırmıyorum.
Bugün kedi günüimiş kedicik nasıl?
Kaymak hanım
Smokin
Arabanın hasarsız indirimi gibi o da iyiymişDeli çılgın gezıyor koşturuyor ordan oraya kutladım kediler gününü öptüm bol bol
Ben o kadar gitmiyorum ki düşünün sağlık sigortasında hasarsız indirimi alıyorum hatta en uygun fiyat bana veriliyor ailede
Yanlış aslında yaptıgımız düzenli test check up yaptırmalıyız ama hastaye gıdersem ömrüm kısalıyor