AminnnBüyük acılar yaşayınca bazı şeyler küçük kalabiliyor.
Ya da büyük acıları göğüslemek zorunda kalınca acı eşiği de artıyor.
Sağlık en önemlisi kesinlikle sağlık olmayınca para da aşk da hiç bir şeyin tadı olmaz.
Allah sağlık sıhhat versin hepimize ne diyeyim
Bizi ,ailemizi ,evlatlarımızı doğacak yavrularımizi korusun, sağlık afiyet versin inşallah
Ya alemsin1.Bakin simdi:Eger caniniz sikildiysa,boyle bir derdiniz varsa,Adile Nasit tarzinda bir sicaklik bekliyorsanizsudem34 'e gideceksiniz..Vatkoli kahvesi derde deva..
2.Bungee Jumping yapmak istiyorsaniz fakat cesaret edemiyorsaniz S sarahconnor 'a gideceksiniz.Siz yapalim mi derken o biletlerinizi almistir bile.
3.Boyle resimdir,sergidir,ultra entelektuel,mega kasinti bir ortam var iseLizz 'i alacaksiniz..O hem konuyu hakimdir hem de inceden nukte egleyerek kasvetli ortamin dagilmasini saglar..
4.Boyle alis veristir,Bistro molasidir,tea house soluklanmasidir vs.. O halde alacaginiz kisiMikan ..
Hem sohbete doyarsiniz,hem de bilgi birikiminiz nasiplenir(tabi dediklerini anlayabilirseniz)
Mikan'a sorarlar.
-bu renk pembe mi?
-Mikan : ol-abilir,olmayadabilir... Hadiseyi hangi anlamda icsellestirdigimizle veya sorunun hangi olcudu betimlenmis olduguna bağlı..
-Tesekkurler..kem kumm..
Cok okuyor kiz,onu da boyle sevdik :)
Ooo ovgulerin zarafetine gel1.Bakin simdi:Eger caniniz sikildiysa,boyle bir derdiniz varsa,Adile Nasit tarzinda bir sicaklik bekliyorsanizsudem34 'e gideceksiniz..Votkali kahvesi derde deva..
2.Bungee Jumping yapmak istiyorsaniz fakat cesaret edemiyorsaniz S sarahconnor 'a gideceksiniz.Siz yapalim mi derken o biletlerinizi almistir bile.
3.Boyle resimdir,sergidir,ultra entelektuel,mega kasinti bir ortam var iseLizz 'i alacaksiniz..O hem konuyu hakimdir hem de inceden nukte egleyerek kasvetli ortamin dagilmasini saglar..
4.Boyle alis veristir,Bistro molasidir,tea house soluklanmasidir vs.. O halde alacaginiz kisiMikan ..
Hem sohbete doyarsiniz,hem de bilgi birikiminiz nasiplenir(tabi dediklerini anlayabilirseniz)
Mikan'a sorarlar.
-bu renk pembe mi?
-Mikan : ol-abilir,olmayadabilir... Hadiseyi hangi anlamda icsellestirdigimizle veya sorunun hangi olcudu betimlenmis olduguna bağlı..
-Tesekkurler..kem kumm..
Cok okuyor kiz,onu da boyle sevdik :)
Simdi ben yazilanlara bakmak suretiyle kafamda bazi profiller olusturuyorum.Ozellikle resimler,sonrasinda yazilanlar gozumde sizinle alakali bir hayat canlandiriyor..Ben o hayatlari alip zihnimde kurgulamis oldugum mekanlara entegre ediyorum.Ortaya cikan da bu oluyor :)Ya alemsinmizah ve zeka fışkırıyor senden de maşallah
Nazar boncuğu koydum ama göz olarak algılama
Hem kelimeler hem sayılar senden soruluyor o zamanSimdi ben yazilanlara bakmak suretiyle kafamda bazi profiller olusturuyorum.Ozellikle resimler,sonrasinda yazilanlar gozumde sizinle alakali bir hayat canlandiriyor..Ben o hayatlari alip zihnimde kurgulamis oldugum mekanlara entegre ediyorum.Ortaya cikan da bu oluyor :)
Sabah 8'den saat 11'e kadar hesap yapiyorum mikan..
Sayilardan bunaldigimda da boyle yaziya dokuyorum :)
Yaziyormusun eksi'De ?SayYouLoveMe ha, çocuk olduktan sonra o işler benden geçti, entelektualizm artık sözlükte bir semt adı
Öncelikle bu tatlı kompliman için teşekkür ediyorumYaziyormusun eksi'De ?
Cocuk olduktan sonra Galerilerde tablo suzmek yerine firinda somun kuyrugu diyorsun yani :)Öncelikle bu tatlı kompliman için teşekkür ediyorumorayı her zaman fazla erkek egemen bulmusumdur, ben oraya biraz naif kaçıyorum, o yüzden hiç bulasmadım
Bir gün tv de bi türkü çalıyor elimde caydanlık ve bardakSude sanki surekli alkollu gibi degil mi ? Bakin,hayal edin:Alintiyi 3-4 kadeh ictikten sonra yazmis gibi durmuyormu :)
Boyle mayhosluk,hafiften bir sarhosluk,kiyisindan bir melankoli,kosesinden bir pesimistlik.
Yer yer kabaran bir optimistlik,sonra bir anda pitirdayan yasama sevinci :)
Sude sen sabah kahvelerini azalt :)
Kahve iciyorsun lakin votka gibi carpiyor seni :)
Yaşları kaç gençse severım benKızlar size hem iyi hem kötü haberim var
İyi olan yeğenimler gelecek
Kötü olan yatılı misafir olduğu için deli gibi temizlik yapmak lazım
Adam,Avrupai bir fettanligi yoresel ezgilerle bezeyip,Turk motifleriyle harmanladigini gorunce dumur olmus bacim :)Gözleriyle şaşkın şekilde bakarak sen ben evde yokken bişeyler mi içiyosun dedi
Ondan dimiAdam,Avrupai bir fettanligi yoresel ezgilerle bezeyip,Turk motifleriyle harmanladigini gorunce dumur olmus bacim :)
Daha ziyade bebek bezinde kaka incelemesi de diyebilirizCocuk olduktan sonra Galerilerde tablo suzmek yerine firinda somun kuyrugu diyorsun yani :)
Yahu zanaat olmez..Ama hayatin akisi degisiyor demek ki..
Bakalim,bizim de olursa tecrube ederiz.
Yatılı misafir miKızlar size hem iyi hem kötü haberim var
İyi olan yeğenimler gelecek
Kötü olan yatılı misafir olduğu için deli gibi temizlik yapmak lazım
Yalniz burada Kocanda bir tuhaflik yok :) Yani betimleme yapabilseydi dahi durumun tuhafligini bastiramazdi :)Ondan dimiböyle güzel betimleme yapamadığı için sen delisin diye ya gülüyor ya şaşırıyor
Hayır ama ben cayda çıradan kucak dansına geçiş yapacaktım o bu geçişlerimi tuhaf buluyorYalniz burada Kocanda bir tuhaflik yok :) Yani betimleme yapabilseydi dahi durumun tuhafligini bastiramazdi :)
Cayda cira oynayip kucak dansi yaptigini zanneden sende problem