Bugün ne yaptım?

Daha ziyade bebek bezinde kaka incelemesi de diyebiliriz 💩 sanatçı bu eserinde yeşil ve kahve tonlarıni ağırlıklı kullanarak içsel varoluşunun sıkıntılarını dışavurumcu bir dille ifade yolunu seçmiştir😌🤣
Benim eserlerini incelediğim sanatçı da daha çok yeşil tonlarında calışıyordu
Sulu boya çalışmalarını severdi
Mekan olarak kalabalık yerleri seçerdi içsel varoluş sıkıntılarını dısa vurmak için
Güzel ilham geliyordu ona orada

Nişan bohçasını hazırladık

Aile arasındaki gibi g. Tünde paralansın evladım demeyi çok istiyorum :KK53::KK53:

Ay insallah güzel geçer sıkıcı yerleri hiç sevmiyorum 😵‍💫😬

1.Bakin simdi:Eger caniniz sikildiysa,boyle bir derdiniz varsa,Adile Nasit tarzinda bir sicaklik bekliyorsaniz sudem34 sudem34 'e gideceksiniz..Votkali kahvesi derde deva..
2.Bungee Jumping yapmak istiyorsaniz fakat cesaret edemiyorsaniz S sarahconnor 'a gideceksiniz.Siz yapalim mi derken o biletlerinizi almistir bile.
3.Boyle resimdir,sergidir,ultra entelektuel,mega kasinti bir ortam var ise Lizz Lizz 'i alacaksiniz..O hem konuyu hakimdir hem de inceden nukte egleyerek kasvetli ortamin dagilmasini saglar..
4.Boyle alis veristir,Bistro molasidir,tea house soluklanmasidir vs.. O halde alacaginiz kisi @Mikan..
Hem sohbete doyarsiniz,hem de bilgi birikiminiz nasiplenir(tabi dediklerini anlayabilirseniz :KK70: )
Mikan'a sorarlar.
-bu renk pembe mi?
-Mikan : ol-abilir,olmayadabilir... Hadiseyi hangi anlamda icsellestirdigimizle veya sorunun hangi olcudu betimlenmis olduguna bağlı..
-Tesekkurler..kem kumm..
Cok okuyor kiz,onu da boyle sevdik :)
Yav Adile Naşit mi oldum 🤭 he he he diyim bari onun gibi 🤪kadına ne boyum ne kilom ne kaş im hiç bir yerim benzemiyor tabi sen sıcaklığı demişsin o ayrı 🤪

Simdi ben yazilanlara bakmak suretiyle kafamda bazi profiller olusturuyorum.Ozellikle resimler,sonrasinda yazilanlar gozumde sizinle alakali bir hayat canlandiriyor..Ben o hayatlari alip zihnimde kurgulamis oldugum mekanlara entegre ediyorum.Ortaya cikan da bu oluyor :)
Sabah 8'den saat aksam 11'e kadar hesap yapiyorum mikan..
Sayilardan bunaldigimda da boyle yaziya dokuyorum :)
Bu durumda sendeki imge okulda çalışan çaycı Sudem 🤪Minnoş kalpli öğrencilerin yaramazlık ortağı 🤪

Ya alemsin 🤣 mizah ve zeka fışkırıyor senden de maşallah 🧿
Nazar boncuğu koydum ama göz olarak algılama 🙈😅
Kesinlikle çok zeki 🤩
Topikte ayrı bir zeka var ya 🤩
Hem kelimeler hem sayılar senden soruluyor o zaman 😍
🧿
Cocuk olduktan sonra Galerilerde tablo suzmek yerine firinda somun kuyrugu diyorsun yani :)
Yahu zanaat olmez..Ama hayatin akisi degisiyor demek ki..
Bakalim,bizim de olursa tecrube ederiz. :KK70:
O günleri görmeyi çok isterim.
Hala kk da olursak 🤩
Bir gün tv de bi türkü çalıyor elimde caydanlık ve bardak
Oynayarak geliyorum eşimde bilgisayar dan işlerini hallediyor
Ona dedim ki sana kucak dansı yapayım mı
Hala oynuyorum ama
Gözleriyle şaşkın şekilde bakarak sen ben evde yokken bişeyler mi içiyosun dedi😂

Ne alaka dedim tabi yap demesını bekliyorum
Bahçe duvarındsn aştım Türküsü elinde de caydanlıkla kimin aklına kucak dansı gelir sağlıklı düşünce yapısı değil bu bişey içiyor gıbısin diyor 😂😂hiç eğlenceli değilsin dedim:63:
😂
Yaşları kaç gençse severım ben
Çocuksa istemem
Çok yaşlıysa da istemem
Çocuk ve yaşlıya hizmet lazım
Genç olunca eğlenceli oluyor🙈
Yeğenim ve eniştem garanti ablam ve gelin geirse bebek de gelecek 🤪
Adam,Avrupai bir fettanligi yoresel ezgilerle bezeyip,Turk motifleriyle harmanladigini gorunce dumur olmus bacim :)
:KK70:
Ondan dimi😂😂😂 böyle güzel betimleme yapamadığı için sen delisin diye ya gülüyor ya şaşırıyor 😂😂😂
Daha ziyade bebek bezinde kaka incelemesi de diyebiliriz 💩 sanatçı bu eserinde yeşil ve kahve tonlarıni ağırlıklı kullanarak içsel varoluşunun sıkıntılarını dışavurumcu bir dille ifade yolunu seçmiştir😌🤣
Puhaha oldum ya 🤭
Yatılı misafir mi:skandal: en sevmediğim😃😃
Biraz bana da sürpriz oldu 😂
Yalniz burada Kocanda bir tuhaflik yok :) Yani betimleme yapabilseydi dahi durumun tuhafligini bastiramazdi :)
Cayda cira oynayip kucak dansi yaptigini zanneden sende problem :KK70:

SayYouLoveMe SayYouLoveMe sen yine benim soruma cevap yazmadın yoksa görmedin mi 👻
İzin bitiyor mu?
Sabah koşuya gittin mi ?
Evde sıkılmış gördüm seni 🤪

SayYouLoveMe SayYouLoveMe sen yine benim soruma cevap yazmadın yoksa görmedin mi 👻
İzin bitiyor mu?
Sabah koşuya gittin mi ?
Evde sıkılmış gördüm seni 🤪
İzin bitti,11'e kadar neden online kalayim :KK70:
Yaz oldugunda evden calistirmazlar ,gerci evdeyken de calistirdiklari icin problem olmuyor.
Ben genel olarak sikiliyorum,kendimden sikilirim,etrafimdan da sikilirim..
Bazen sikilmaktan da sikilirim..
Kosu rutin zaten.
Sarah'nin kucak dansi,sinsin ve cayda cira uclemesini gorunce unuttum gerisini.. :KK70:

İzin bitti,11'e kadar neden online kalayim :KK70:
Yaz oldugunda evden calistirmazlar ,gerci evdeyken de calistirdiklari icin problem olmuyor.
Ben genel olarak sikiliyorum,kendimden sikilirim,etrafimdan da sikilirim..
Bazen sikilmaktan da sikilirim..
Kosu rutin zaten.
Sarah'nin kucak dansi,sinsin ve cayda cira uclemesini gorunce unuttum gerisini.. :KK70:
😂😂😂😂sana çok şeyler anlatırdım ama topiğin edebi uygun değil

Hiç sıkılmazdın:KK53:

X