- 19 Şubat 2021
- 4.704
- 11.263
- 38
GünaydınKızlar ben yatıyorumuyaninca görüşürüz
Sizi seviyorum
İyi forumlar
GünaydınGünaydın
Erken uyumuşsun dün
Bende 5 gibi yattım 7 de uyandım
Sonra cay tatlı yedim
Oğlum ders calıştı bizde yazın gezeceğimiz rotaları planladık
Sonra kitap okuyup tekrar uyudum
Kolum ağrıdı sol tarafıma yatamadım
Sporumu yaptım şimdi de
Sonra kahvaltı ve kayınvalideme gitmek için yola çıkacam
Siz neler yapacaksınız?
Yani Tunceli Merkezde,Esentepe Mahallesi'nde oturacaksin..Dizine kadar kara batacaksin.Günaydın canlar
Nerde olduğumuz değil kendimizi nasıl hissettiğimiz önemli
Her koşulda mutlu olalim
SayYouLoveMe
Ha haYani Tunceli Merkezde,Esentepe Mahallesi'nde oturacaksin..Dizine kadar kara batacaksin.
Ama Guney Fransa'da,Saint Tropez'de gunesleniyormus gibi hissedeceksin :)
Sude,aramizda kalsin,sen kahvenin icine ne atiyorsun kuzumm
Hyr bu ne ise bizde atalim :)
Mutluluk içimizde canımYani Tunceli Merkezde,Esentepe Mahallesi'nde oturacaksin..Dizine kadar kara batacaksin.
AHAHSJSJJSJSHSHSHSJDDYani Tunceli Merkezde,Esentepe Mahallesi'nde oturacaksin..Dizine kadar kara batacaksin.
Dönemle de alakalı Paris e de gittim Eyfel e çıktım ama o dönem üzgün bir dönemdi ne yazık ki mutlu değildim.Valla ne kadar içimde olursa olsun Güney Fransayla Tunceli arasında kıyas yapamam yani
Bura soğuk valla senin için sıcak demek kiyağmur yağdığı halde hava soğuk değil
İşte bu beni mutlu etti bugün
Mutluluk bir seçimdir. Öyle de böyle de hayat geçiyorMutluluk içimizde canımgüney Fransa da da değil Tunceli de de baktığın yerde
Üzülecek o kadar çok şey var ki ...Mutluluk bir seçimdir. Öyle de böyle de hayat geçiyor
Tamamen aynı fikirdeyimÜzülecek o kadar çok şey var ki ...
Ama onları düşündükçe elime hiç bir şey geçmiyor.
Kafamı kuma gömmek değil asla.
Farkındayım ben de istemem olan biteni ama elimden bir şey gelmiyorsa şikayetin bana faydası olmuyor.
Her insanın hayatında iyi ve kötü onlarca şey var.
Bi de beni en çok yoran beklemek güzel günleri beklemek belki ömrüm yetmeyecek garantisi mi var .
Belki daha kötü olacak nerden bilebilirim.
O yüzden anı kaçırmak istemiyorum
Sude sanki surekli alkollu gibi degil mi ? Bakin,hayal edin:Alintiyi 3-4 kadeh ictikten sonra yazmis gibi durmuyormu :)Üzülecek o kadar çok şey var ki ...
Ama onları düşündükçe elime hiç bir şey geçmiyor.
Kafamı kuma gömmek değil asla.
Farkındayım ben de istemem olan biteni ama elimden bir şey gelmiyorsa şikayetin bana faydası olmuyor.
Her insanın hayatında iyi ve kötü onlarca şey var.
Bi de beni en çok yoran beklemek güzel günleri beklemek belki ömrüm yetmeyecek garantisi mi var .
Belki daha kötü olacak nerden bilebilirim.
O yüzden anı kaçırmak istemiyorum
Büyük acılar yaşayınca bazı şeyler küçük kalabiliyor.Tamamen aynı fikirdeyim
Bazen dipleri görürüm ama uzun süre orda kalmak ne bana ne çevremdekilere fayda sağlıyor.
Allah dermansız dert vermesin
Sağlığımız oldukça çözülmeyecek bir sorun yoktur benim gözümde. Zor olur acılı olur ama çözülür.
Depresyon dönemim olmuştu(doktora gitmedim ama eminim gitsem depresyon teşhisi koyardı.) o zamanlara baktığımda yazık etmişim kıymetli zamanıma, büyütülecek hiç bir şey yokmuş ama o dönemdir belki beni olgunlaştıran
Dünkü paylaşım vardı ya hatırladın mi kahve , yürüyüş,kitap bir tane daha vardı hepsi var ama müthiş mutlu değilsin.Sude sanki surekli alkollu gibi degil mi ? Bakin,hayal edin:Alintiyi 3-4 kadeh ictikten sonra yazmis gibi durmuyormu :)
Boyle mayhosluk,hafiften bir sarhosluk,kiyisindan bir melankoli,kosesinden bir pesimistlik.
Yer yer kabaran bir optimistlik,sonra bir anda pitirdayan yasama sevinci :)
Sude sen sabah kahvelerini azalt :)
Kahve iciyorsun lakin votka gibi carpiyor seni :)
O kahvenin icerisindekini soruyorum :)Dünkü paylaşım vardı ya hatırladın mi kahve , yürüyüş,kitap bir tane daha vardı hepsi var ama müthiş mutlu değilsin.
Duygular anlık olur .
Kahve kırmızı çizgimSude sen sabah kahvelerini azalt :)
Kahve iciyorsun lakin votka gibi carpiyor
Halis mulis Türk kahvesiO kahvenin icerisindekini soruyorum :)