Heidinin büyükbabası pek asıt suratli bir zat değil miydi yaİste zorla Heidi'nin BuyukBabasi olmak istiyor mis gibi Adile Nasit varken..
Degil,dag kekigiyle sarabi karistirinca eti puf gibi oluyor :)Heidinin büyükbabası pek asıt suratli bir zat değil miydi ya
Puhahahaha koptummmmDegil,dag kekigiyle sarabi karistirinca eti puf gibi oluyor :)
Yahu Alp'lerin havasindan o..Sert iklim..
Yoksa adam pamuk seker gibi.. :)
Hazine gibi kadın maşallahsana çok şeyler anlatırdım ama topiğin edebi uygun değil
Hiç sıkılmazdın
Ben anlıyorumHayır ama ben cayda çıradan kucak dansına geçiş yapacaktım o bu geçişlerimi tuhaf buluyor
Beni neden kimse anlamıyor
Yükselenimi bilmiyorum belki de vardırBen anlıyorum
Sende kıyıdan köşeden bir yerden terazilik var mıydı
İftardan sonra olduğuna göre tahmini bir saat bulabilirsin, orucunu açtıktan kaç saat sonra çıkmışsınYükselenimi bilmiyorum belki de vardır
Anneme soruyorum ne zaman doğdum diye bilmiyorum ki ramazandı oruç tutuluyordu ebe seni beklerken evde orucunu açtın falan fılan
Herseyi hatırlıyor saatı hatırlamıyor kadın
Temel Britannica eline su dokemez :)Hazine gibi kadın maşallah
Çok sordum inan net bi saat yok ama bilmem kimin akrabası su marka arabayla ebeyi almış gelmiş sonra şöyle böylr demiş onu da hatırlıyorİftardan sonra olduğuna göre tahmini bir saat bulabilirsin, orucunu açtıktan kaç saat sonra çıkmışsın
Seviyoruz idare ediyoruz diyosunTemel Britannica eline su dokemez :)
Kadin geliyor bir boran gidiyor bir tufan..Seviyoruz o ayri :)
Öyle deme bazen bir kaç dakika bile farkediyorİftardan sonra olduğuna göre tahmini bir saat bulabilirsin, orucunu açtıktan kaç saat sonra çıkmışsın
Oğlak değil mi klasik yönetir.Su burclara bir ben mi inanmiyorum..
Yahu carsaf carsaf yaziyor millet bir tanesi tutmuyor benimle alakali.
Acaba ben dogarken kaydirma felan mi yaptilar,dusunmeden edemiyorum.
Tuzlu ise bekletGünaydınlar7 olmadan uyandık yine, nasıl uykum var
Kahvaltı yapıldı, mutfak toplandı.
Bulaşık mak. boşaltıldı.
1 mak. Çamaşır yıkandı, serildi.
Yataklar toplandı.
Evi süpürüp silsem çok güzel olacak.
Sarma sarıcam. Salamura yaprağı suda mı bekletmem lazım ?
Annem yapmıştı tuzlu mudurTuzlu ise beklet
Ben de gidip yapayım bi sek