Bugün ne yaptım?

SayYouLoveMe SayYouLoveMe TV de tosun paşa filmi var :KK53:
Yonetmenligini yapan Kartal Tibet'in hayatindan tut da, senaryosunu yazan Yavuz Turgul'un eserlerini kadar hepsini biliyorum ben..
Yeni nesil var ise izlesin..Biz yeterince nasiplendik.
Simdi komedi olarak adlandiralan yapimlarin %80'i kufurden ibaret..
Komedi nedir,nasil yapilir:Merak edenlere oneriyorumm mutlaka..
Birde Sekerpare.. :)

Su kekler,borekler..
Severiz..Hayir,bir lokma tatsam yarisini yiyorum..
Usenmeyim,yapayim bende,bir gunluk izin vereyim kendime :)
😁😁

Ye tabiki, sefan olsun😌 ben çocuktan önce mutfakta bir emine beder dim🤣🤣 çeşit çeşit kekler poğaçalar tatlılar cheesecakekler berlinerler 🔥 şimdi bir kek yapıyosam opup başımın üzerinde çeviriyorum🤣

😁😁

Ye tabiki, sefan olsun😌 ben çocuktan önce mutfakta bir emine beder dim🤣🤣 çeşit çeşit kekler poğaçalar tatlılar cheesecakekler berlinerler 🔥 şimdi bir kek yapıyosam opup başımın üzerinde çeviriyorum🤣
Emine'yi de ikimizden baska bilen olmaz muhtemelen..
Kadin suan 61 yasinda :)

İyiyim sağolasın ❤️
Bayadir gelemedim senin sayfaya da .
Burda kızlarla takılıyoruz.:eğlence:
kendi sayfama bende uğrayamadım :KK70: 2 hafta önce banyoda kaydım düştüm kuyruk sokumu kemiğim kaydı 1 hafta full yattım dünden beri güvercin adımlarla yürüyebiliyorum

kendi sayfama bende uğrayamadım :KK70: 2 hafta önce banyoda kaydım düştüm kuyruk sokumu kemiğim kaydı 1 hafta full yattım dünden beri güvercin adımlarla yürüyebiliyorum
Aaa geçmiş olsun 💐nazar mi değdi ne.
Karda buzda düşsen anlarım da banyo da kötü olmuş.Köpüklü iken banyo çok kayıyor dikkat etmek lazım.
Neyse verilmiş sadakan varmış Allah'tan.
Antep nasıl kar var mı?

Selamlar✋
Sabah geç uyandık. Kahvaltıya glutensiz undan pişi yaptım eşim demişti geçenlerde fırsatını bulamamıştım bugüne kısmetmiş😊

Salon dışında tüm ev süpürüldü. 😊

Tuvalet yıkandı lavabolar aklandı paklandı😊

Çamaşırlar katlandı tekrar bir makine yıkandı asıldı😊

Öğlen 1 saat uyundu 😊

Markete gidildi ihtiyaçlar alındı istiridye mantarı bulundu yarın yapılacak😍 ilk kez yapacağım varsa tarif alırım 😊

Yatak odası oturma odası koridor prizler silindi tozlar alındı 😊

Bu kadar. Birazdan da ütü yapacağım. Yapabildiğim kadar sonrası eşim devam eder😊

Selamlar✋
Sabah geç uyandık. Kahvaltıya glutensiz undan pişi yaptım eşim demişti geçenlerde fırsatını bulamamıştım bugüne kısmetmiş😊

Salon dışında tüm ev süpürüldü. 😊

Tuvalet yıkandı lavabolar aklandı paklandı😊

Çamaşırlar katlandı tekrar bir makine yıkandı asıldı😊

Öğlen 1 saat uyundu 😊

Markete gidildi ihtiyaçlar alındı istiridye mantarı bulundu yarın yapılacak😍 ilk kez yapacağım varsa tarif alırım 😊

Yatak odası oturma odası koridor prizler silindi tozlar alındı 😊

Bu kadar. Birazdan da ütü yapacağım. Yapabildiğim kadar sonrası eşim devam eder😊
Kv güzel olduğunu söyledi hiç yapıp yemedim. 😊
Ben klasik sote yaptım mantarla 🍄
N nscckts ansiklopedi gibi kesin biliyordur :KK76:

X