- 14 Mart 2011
- 1.874
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NASIL OKSİJEN BILDIGIMIZ YARALARA SÜRÜLEN OKSIJENLI SUMU faydası oluyormu pekı
pazar alışverişine gidecez eşimle.Sonra bir arkadaşa ugrarız dükkanda.Eve gelecem yemek yapacam.
pekı saca zararı oluyormu papatya suyu mu yagımı caymı :) anlamadım olayı
canım boşver ev işini filan... bugünlük kendine izin ver.. al bebişini sahilde bir yürüyüş yap yada herhangi bir yerde... havada mis gibi zaten tam gezmeklik:)
çok geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşirsin. bebek olduğundan beri eşimle uzanıp tv izleyemiyoruz maalesef.hastayım bronşitim azdı,çok öksürüyorum ve işteyim malesef
akşam eve gidip eşimle birlikte tv karşısında uzanacağım
bir an önce iyileşeyim
işteyim çalışıyorum bir yandan kkya bakıyorum
5te çıkıcam eve gidip oğlumu alacağım sonra yemek yapılacak sonra sevgili oğlum parka yada gezmeye götürülecek vs vs bütün bunlar koşuşturularak yapılacak paşamı uyuturken muhtemelen sızıp kalıcam
çok geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşirsin. bebek olduğundan beri eşimle uzanıp tv izleyemiyoruz maalesef.
kadınların işi ne zor.
AMA BEN suan korunmayı bıraksam hemen hamıle kalabılıyorum ona ama gelısmıyor bebek tabısı
hülya acaba genetik testmi yaptırsan belki bi faydası olur benimde 2 defa gelişmemişti bebeğim kanda ppıhtılaşma sorunu çıktı ünv hastaneleri bu testleri ücretsiz yapıyo sadece beklemek zorundasın ama olsun bence mutlaka yaptır bak ne güzel hamişte kalabiliyomuşsun bebekte istiyosun hiç bekleme derim ben maalesef hamiş kalamıyorum (