Bugün ne yapacaksınız, ben çok sıkılıyorum.

pazar alışverişine gidecez eşimle.Sonra bir arkadaşa ugrarız dükkanda.Eve gelecem yemek yapacam.

pekı saca zararı oluyormu papatya suyu mu yagımı caymı :) anlamadım olayı

bir kapta zeytinyağının içine bir tutam papatya(yani bildiğin çiçek saplarıyla beraber, aktarlarda da oluyor, kendin toplasan da olur, belki çayı da olur.) bir tutam ıhlamuru koyuyorsun. bu kabı,başka bir kapta kaynayan suyun üstüne koyup, ben mari usülü 10 dakika pişiriyosun. bu zeytinyağını saçına sürüp bekliyorsun. güneşte beklersen, ya da biraz fön makinası tutarsan daha çabuk sonuç veriyor.

* oksijeni de saç dibine değdirmeden sürüp güneşte beklersen ya da fön makinası tutarsan saç rengin açılır.

*papatya ve ıhlamuru çay gibi demleyip, suyunu sürersen de rengi açar ama zeytinyağı besliyormuş.:KK28:

hastayım bronşitim azdı,çok öksürüyorum ve işteyim malesef
akşam eve gidip eşimle birlikte tv karşısında uzanacağım
bir an önce iyileşeyim
:KK43:

işteyim çalışıyorum bir yandan kkya bakıyorum
5te çıkıcam eve gidip oğlumu alacağım sonra yemek yapılacak sonra sevgili oğlum parka yada gezmeye götürülecek vs vs bütün bunlar koşuşturularak yapılacak paşamı uyuturken muhtemelen sızıp kalıcam :KK1:

canım boşver ev işini filan... bugünlük kendine izin ver.. al bebişini sahilde bir yürüyüş yap yada herhangi bir yerde... havada mis gibi zaten tam gezmeklik:)

hastayım bronşitim azdı,çok öksürüyorum ve işteyim malesef
akşam eve gidip eşimle birlikte tv karşısında uzanacağım
bir an önce iyileşeyim
:KK43:
çok geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşirsin. bebek olduğundan beri eşimle uzanıp tv izleyemiyoruz maalesef.

işteyim çalışıyorum bir yandan kkya bakıyorum
5te çıkıcam eve gidip oğlumu alacağım sonra yemek yapılacak sonra sevgili oğlum parka yada gezmeye götürülecek vs vs bütün bunlar koşuşturularak yapılacak paşamı uyuturken muhtemelen sızıp kalıcam :KK1:

kadınların işi ne zor.

Bu gün ayaklarım evden hiç çıkmak istemedi.Şeytan ara patronları ayrılıyorum ben işten dedi ama ah şu mecburiyetler :KK43:

AMA BEN suan korunmayı bıraksam hemen hamıle kalabılıyorum ona ama gelısmıyor bebek tabısı

hülya acaba genetik testmi yaptırsan belki bi faydası olur benimde 2 defa gelişmemişti bebeğim kanda ppıhtılaşma sorunu çıktı ünv hastaneleri bu testleri ücretsiz yapıyo sadece beklemek zorundasın ama olsun bence mutlaka yaptır bak ne güzel hamişte kalabiliyomuşsun bebekte istiyosun hiç bekleme derim ben maalesef hamiş kalamıyorum :KK43:(

canım hıc calısmak ıstemıyor yan odada patron var ama ben calısıyormus gıbı yapıyorum.aksam olsada gıtsem eve uzatsam ayaklarımı alsam kumandayı elıme bırde demlı cayım ohhhh dusunmesı bıle ıyı geldı.mesaı bıtmesıne kaldı 1 saat 40 dk.

kou sahibi arkadaştan özür dilerim çok alakasız oldu ama bebek için uğraşıp duruyorum maalesef psikolojim çok bozuk arkadaşın yazdığını görünce dayanamadım
ben konu sahibi arkadaşın yerinde olsam alırım kucağıma evladımı ne bileyim çıkarım dışarı onu gezdiririm oyun oynarımm flan filan işte benimkiside bir hayal..

hülya acaba genetik testmi yaptırsan belki bi faydası olur benimde 2 defa gelişmemişti bebeğim kanda ppıhtılaşma sorunu çıktı ünv hastaneleri bu testleri ücretsiz yapıyo sadece beklemek zorundasın ama olsun bence mutlaka yaptır bak ne güzel hamişte kalabiliyomuşsun bebekte istiyosun hiç bekleme derim ben maalesef hamiş kalamıyorum :KK43:(

canım bakalım tahlıl yaptırdım unı. hastanesıne 3 hafta oldu sonuc cıkmadı henuz merakla beklıyorum deseler su var bu var hemen tedavıye baslasakda bıtse yanı ama ıste herseyın hayırlısı

Konu sohbet içerikli olduğu için "Geyik sohbeti" başlığına taşındı.Keyifli sohbetler..

X