Bugün ne yapacaksınız, ben çok sıkılıyorum.

demetanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
324
31
Ben evdeyim, bebekle dışarı çıkmak zor geliyor. Sabah annem aradı, canımı sıktı. Çamaşırlar toplanmak için beni bekliyor. Bebek durursa temizlik yapabilirim. Aslında canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Forumlara girip duruyorum, canım sıkılıyor canım:KK43:

Siz neler yapacaksınız? Benim kadar ve benim gibi yalnız olan var mı? Sesime kulak verin. :KK58:

Bende senin gibiyim üstüne bide işteyim evde işler beni bekliyo akşam evde bebişim var 2 aylık durmuyo bi türlü herşey bana bakıyo çıldırmak üzere gibiyim üstüne bebişin gaz sorunu misafirliğe gitsem olmuyo oooffff offff sanki varya pilim bitecek gibi hissediyorum

iş yerınde oturup calısıyorum dısarı cıkmak denız kenarında oturmak öyle uzaklara dalmak istiyorum bazen bende siz gibi cok sıkılıyorum evın içi hıc umrumda olmuyor ama suan evde olsam temzılık yapabılsem dıyorum aksam halim olmuyor tabı ama bende bır bebe istiyorum artıkkkk

Bugün çalışacağım,çalışacağım,çalışmaya devam edeceğim Allahım sağlık ve huzur verirse..
Akşama da vurup kafayı yatacağım!

kızlar ya adet olamadım kafam ona takıldı 5 gun gectı canımı cok sıkıyor bebek var dersenız yoktur cunku heray gecıyor ve korunuyoruz bu nasıl istır yaaa

iyi ki yazdınız, yalnız olmadığıma sevindim. bebeğim olunca tüm hayatım değişti. benim de pilim bitiyor...

daha neyım var bılmıyorum arastırma hastanesıne bı gıttım 3 hafta oldu hala sonuc beklıyorum ne yavaslar yaa benım adetım hep gecıkıyor bı bes altı gun o zaman öylemı oluyor bırde arada bı sağ yumurtalıgım acıyor

daha neyım var bılmıyorum arastırma hastanesıne bı gıttım 3 hafta oldu hala sonuc beklıyorum ne yavaslar yaa benım adetım hep gecıkıyor bı bes altı gun o zaman öylemı oluyor bırde arada bı sağ yumurtalıgım acıyor

poli-kistik over olunca gecikme, tüylenme, kilo , sivilce oluyor. ama o hemen belli oluor jinekolojik muayenede.

benim oturduğum yerde akrabam yada samimi arkadaşım yok pek biryere çıkmıyorum ama 3 kızım olunca zaman bir şekilde geçiyor.temizlik yemek kızların dersleri derken saatler geçiyor
birde kk var tabii boş zamanlarımda genellikle burdayım

ya saçımı boyatıcam ama kararsızım o yüzdenn evde kös kös oturup düşünüyorum :S

-ilk defa boyatacaksan, hiç boyatma.

-evliysen eşinin beğendiği gibi boyat.

-kumralsan röfle yaptır.

-kuaförüne güveniyorsan, o seçsin bu senenin renklerinden.

-kızıl seviyorsan kına yak.

AMA BEN suan korunmayı bıraksam hemen hamıle kalabılıyorum ona ama gelısmıyor bebek tabısı

ilk defa boyatıcam sevgilim sen bilirsin yakışır dio ama of yaa blmiom esmerim altın karamel boyatmak istiorum??

benim oturduğum yerde akrabam yada samimi arkadaşım yok pek biryere çıkmıyorum ama 3 kızım olunca zaman bir şekilde geçiyor.temizlik yemek kızların dersleri derken saatler geçiyor
birde kk var tabii boş zamanlarımda genellikle burdayım

benim de akrabam ve samimi arkadaşım yok, 1 yıldır burda oturuyorum. vaktim bebekle ve kk ile geçiyor.

aaa bide saaçım çok seyrek bitkisel boyada saç döküo muu ??

boya boyadır, bitkisel falan hikaye. en iyisi kına. benim annemin de saçı çok seyrek. çok dökülüyor. o hep kına yakıyor. siyah, kestane ya da kızıl oluyor, rastık oranına göre.
ben de saçımı hiç boyamam, saçım kumral, ıhlamur ve papatya ile açıyorum, bazen de aralara oksijen sürüyorum.

X