Olsun, biraz süre geçsin tekrar dene. Bu sefer daha güzel olacak eminim. Acaba çok mu harlı ateşte kızarttın? Öyle olunca içi çiğ kalıyor
Nohutu haşla iki bardak tabağa ayır ben kabuklarını çıkarıyorum suyunuda dökme kabukları temizlenmiş nohutu rondoya koy üstüne bir diş sarımsak iki kaşık tahin az kimyon tuz yarim limon suyu ekle yarim çay bardağı kadarda nohut suyu biraz zeytinyagi çek robottan bi tadına bakarsın tekrar lazım olanı koyarsın çok güzel oluyor ustune az yag az pulbiberaynen beni de atıp duruyor. Site çok yavaş.
Geldim kuzu,
Bura bizim bölge bak burda da kardeşler var ahahahahahahahahGeldim kuzu,napıyoz şimdi neresi burası
Sen mi açacakmışın önce,nerden tanışıyosunuz,benim üstüme gül mü kokladın heBura bizim bölge bak burda da kardeşler var ahahahahahahahah
Aaaâaaa o da ne biçim laf yahu akşam gelim açıyım diyorsun sağolsun maridn bana acımış acivermis yoksa dillere düşecektim nerden tanış olduk yemek konusu derdinden ahahahahahSen mi açacakmışın önce,nerden tanışıyosunuz,benim üstüme gül mü kokladın he
Aaaâaaa o da ne biçim laf yahu akşam gelim açıyım diyorsun sağolsun maridn bana acımış acivermis yoksa dillere düşecektim nerden tanış olduk yemek konusu derdinden ahahahahah
kızmadım kızmadım,güzel bir yer olmuş,beğendim,iyi düşünmüş konu sahibi
Ellerine sağlık, fırından alınmış gibi. Çok lezzetli görünüyor
İyi ki geldin, hoş geldinkızmadım kızmadım,güzel bir yer olmuş,beğendim,iyi düşünmüş konu sahibi
Kendi ellerimle fırınımın kapağını açıp aldimEllerine sağlık, fırından alınmış gibi. Çok lezzetli görünüyor
Hamarat hatunun hali bir başka oluyor tabiKendi ellerimle fırınımın kapağını açıp aldim
O kadar hamarat değilim ayol arada sevk geliyor gelmezse yokHamarat hatunun hali bir başka oluyor tabi
Hoşbuldukİyi ki geldin, hoş geldin
Ahahahahha sen ki bdv müdavimi nasıl görmedin nasilllllHoşbuldukizleri takip edip ana konuyu da buldum
Vayy anamm üzerindeki define haritası mı
Yemekli başlıklarla işim olmaz,bol entrika olmalıAhahahahha sen ki bdv müdavimi nasıl görmedin nasilllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?