Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ablacığım Gecekuşumseni görmemişim kusura bakmaŞenizGECE_KUŞUM yorgunda olsan gayet iyi ve hoş görünüyorsun ...yorgunum ama ayaktayım mesajı veriyorsun bize şeker.
berçman ablacığım tek kelimeyle muhteşem olmuşsun...
pırlanta fiziğin duruşun harika...
beyaz melek çok şık olmuşsun....
resimleri nasıl ekliyoruz bende eklemek istiyorum
evacım çorabın ve papin ayrı ayrı güsel ama birlikte kötü olmuş, uyduramadım.
keşke kahve ya da krem renk bir çizme kullansaymışsın.hatta ugg süper olurdu bu kombine bence :kedi:
onun dışında beğendim canımm a.s.
önce msj sayın 100 olmalı cnm
kız çorabım siyah zaten :roflol:
bende onun siyahı var dedin
benimkide siyah zaten dedim
ben niye siyah gördüm ki diyosun şimdi de:roflol:
berçman ablacığım tek kelimeyle muhteşem olmuşsun...
pırlanta fiziğin duruşun harika...
beyaz melek çok şık olmuşsun....
yerimseniben
Pirlanta iki kombinini de cok begendim canim; yanliz ilk kombinde de ikinci kombinde de
kolye bence fazla olur... böyle gayet iyi... ayrica ikinci kombinde kemer hos olmus,
ama bence kazagin "dantelli" gibi oldugu icin kemeri yakistiramadim... baska bir üst
ile daha hos olur bence yerimseniben
işte ben sen kazagının kıymetını bıl tekrar gıy dıye yaptım bunu yoksa kazagında gozum oldugundan degilllzemuszemus duyda ınanmaakaydirigubbakcemile3kazağımın başına bişi gelirse senden bilcem valla:roflol:
yarın ben bi daha giyeyim ne olur ne olmaz:roflol:
pırlanta cnm senin kombinlerinde ayrı ayrı güzel yakıştırıyorsun cnm
unuttuğum kimse yoktur inşallah hepinize maaşallah
kızlar buda yarın gıyecegım kombın takmak ıstedıgım kolyelerı ekledım
bıtanede ısyerınde tamamı sıyah boncuklardan oluşan sıyah kurdelalı bır kolyem var ucuncu olarakta onu takabılırım
sızce hangısi?
eklediklerinden en çok bu kombinini begendm canm :asigim: tam benim tarzım kaydirigubbakcemile5