Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım 10 sayfadır bakınıyorum, sadece 2 resim var gerisi hep yorum, muhabbet. kafamçokkarıştı
Buraya temizlik şart oldu:umursamaz:
Allahım 10 sayfadır bakınıyorum, sadece 2 resim var gerisi hep yorum, muhabbet. kafamçokkarıştı
Buraya temizlik şart oldu:umursamaz:
evet evet tam isabet olur kuzu hatun
çok temuz hatunsun bu konida seviyurum senusempatiksalakcinni
Tamam beni sev de, ben mod değilimki artık.olumunekankayizsmile
barbiii siyah beyazin asillig yanina senin asilligin pekbir güzel olmusun biblo gibi ayni . ayakkabilarin ne kadar degisik ne kadar SIK uyumun durusun bittim bugun sana. masallah yavrum..
secl seninde salin bileziklerin cok uyumlu olmus
kiz o...mavii temizlige sende yardim etcen burasi temizlenirse tamammi sende hepimiz birer süpürge alalim... yalniz ben az calisirim cünkü resimde ekliyorum :))))
babrbi bebiş çok uyumlu ve şık olmuşsun yine
dün birisinde görmüştüm çizmelerinin ayakkabılarını
örgüden ve çok ilginç gelmişti :)
canım sadece kemerin pek hoşuma gitmedi onun yerine siyah inci kolye daha hoş olurdu sanki :)
barbiem pamuk şekerim süpersin yine ya ne kadar zevkli bi hatunsun sen böyle çok güzel giyiniyorsun valla gözüm kalmıyor değil hani maşallah sanaa...
secl cnm çok hoş olmuşssun
barbieveken cnm ilk önce ayakkabılarına bayıldım siyah beyaz çok güzel olmuşsun
tskler cnmçok yakışmış zemuszemus
kiz bide zor durdumki o pozda tek bacak üstünde sırnaşık şeyBen bu kombine yorumumu zatii yapmıştım
çok beğendim tek bacaklı çotanak seni sempatiksalakcinni
illede degisiklik dediler ömrümü yediler .. nemim oglum masanin üstündeydi yan tarafta orasi daginik oldugu icin kestim :) tskler cnmbarbieeeeeeeeeee cnm ayakkabına bittim maffoldummmm süper yaff çok begendim sende çok güzelsin herzamanki gibi:)
Selayhus cnm bnm mekan deişikligi yapmışsınnn kapı önü pozlarınıda çok sefiyodum:)bu pozda bişy eksik oda minik ogluşun:)