- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
cennet kokulum bana alıntıyı kaldırttın da benden sonra bir sürü alıntı çıktı :roflol::roflol:
evet canım bende sendeki yazıyı görünce hemen sildimmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cennet kokulum bana alıntıyı kaldırttın da benden sonra bir sürü alıntı çıktı :roflol::roflol:
nisancım sende cok hoş olmuşsun canımcımmmopuyorumnanaktan
aslıcıım çok şeker olmuştun o gün canım aslında kemer uymuştu üstüne
pek belli olmuyor aslıcıım ama gömlek kaveli beyazlı olduu için kemer olur demiştim hatta ben aslıma ama sorun değil kuzum bir dahaki kombinede kemer takmazsın olur biter hayatım lülülülülülü
ağşama bende resim ekleyim bari
bugün arkadaşların arasına karışmazsam olmaz gibime gelebiliyor sempatiksalakcinni
gamze elbise benim hosuma gitmedi canimya sönük cikmis ondan yada bilmiyorum..
barbi gecenki dogum gününde giydigin elbiseyi ekle gözüm acilsin , tuti bugun ekliyecek sabirsizlikla bekliyorum
askitom ben taaaa asagidayim österreich :)[/QUOTE
ışıktan olabilir belki hayatım
Buyrun Arkadaşlar baktım herkeşler ekliyor bende attım kendimi ortaya.arkadaşlarımla çekildiğim resimden kendimi aldm sadece
esmer güzelim çikolatam benim yesin gamzen seniiiii Şeniz
Nisan83 ne güzel inceciksin canim.. bende görebilecekmiyim o günleri acaba :)
kiyafet uyumun cok güzel..
walla topik costu bugün.. ee tükiyede hava güzel. giyinip giyinip atiyorsunuz kendinizi sokaga..
öglende penceremden cektigim manzarayi sunayim size. sizinde iciniz kararsin :roflol:
Uploaded with ImageShack.us
zibidi çok tatlı olmuşsun mıncırım bakışa bak yaaa ölürüm
Buyrun Arkadaşlar baktım herkeşler ekliyor bende attım kendimi ortaya.arkadaşlarımla çekildiğim resimden kendimi aldm sadece