Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün böyleydim bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
mataranicimmm çok hoş görünüyosun canımcım beyaz ve kahverengi çok şeker olmuşsun canımcımmmopuyorumnanaktan
canım çok şekersiniz yaa..morda çok yakışmış sana..o bücürüğün yanaklarından öp benim yerime:1hug:
gnydnn oyy çok tatlısınız maşallah yaa söyleyecek lak bulamıyorum iki güzel surat birarada
gnydıncımmm mor ve beyaz çok yakışmış sana kuzusum bıcırıgınıda koccaman öptüm canımcımmmopuyorumnanaktan
çok şık olmuşsun..fiziğe diycek yok zaten
Teşekkür ederim canım ama kilo vermem lazım :)
canım çok haklısın bende siyah bone takıntısı var,siyahtan başka renk takamıyorum:umursamaz:zaten ctesi onun üstüne eşarp almayı düşnüyodum kaydirigubbakcemile3bide yeni eşrabımla çekilirima.s.
yeni aldığım eteklerimi merak etmiştin ya selayım aldıklarımı pembe dolap topiğine koydum bakarsın :kedi:
teşekkür ederim kızlarrr :kedi:
rabarba çok cool olmuşsun canım sadece babetlerini uyumlu bulmadım genel anlamda çok hoşsun
gnydnn oyy çok tatlısınız maşallah yaa söyleyecek lak bulamıyorum iki güzel surat birarada
Sağol hayatım babetleri çantama uydurmaya çalışmıştım çok uymadıklarını bende farkettim ama giymek istedim bugün o kokoş babetleri kaydirigubbakcemile3
rabarbacımmm ne kadar güzel olmuşsun ya bayıldım vallaaa babetlerin uymamış ama onlarda güzel degişikmiş canımcım ama hakaten kıyafetler 10 numara olmuş yaneeeopuyorumnanaktan
Sağol canım benim ..
rabarba ve neriman çok şıksın kızlar twety kotunuda güle güle kullan opuyorumnanaktan
yalnız nerimancım senin şu renkli eşarplar olmuyor yaa lmaz: hani şu louıs vuttion logolu kahve krem eşarplar varya bu elbiseye tam olurmuş :hulya:
günaydın sende çok güzel olmuşsun bebişte çok tatlı maşallah
rabarba ve neriman çok şıksın kızlar twety kotunuda güle güle kullan opuyorumnanaktan
yalnız nerimancım senin şu renkli eşarplar olmuyor yaa lmaz: hani şu louıs vuttion logolu kahve krem eşarplar varya bu elbiseye tam olurmuş :hulya:
joeyy çok beğendimm özellikle bluzun çok hoş
derin sende çok şıksın canım