- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sempatiksalakcinni biz kadın halimizle bayıldıysak
dısardalarda cok opucuk atma kim optuye gidersin walla
ben erkek olsam opuverirdimmm sempatiksalakcinni
kuzum saclarını masayla mı yaptınn
Jadeee delikafadulden
Sen de kızın da çok şekersiniz opuyorumnanaktan
O kızının yanaklarından sıkasım geldi, maşallah çok tatlı
Ben de bugün yeğenimin 23 Nisan gösterisindeydim
Bu da benden hihoyyyt
çenebazzzzzzz bayıldım gel ayılt beniiii çok hoşsun hele o dudaklar ne öyle kızzzzzzzzzzzz aklinialirimsmile yirim seni vallacokacimcoook
b&m cnm ne yakışıklı oğlun var öyle maaşallah oldum olası erkek çocuklara karşı müthiş derecede ilgim vardır çok seviyorum erkek bebekleri,çocukları...
tweety tostunu yediğimin hatunu ne güzel olmuşsun öle saçlarda yakıyor hani benimde saçıma maşa yapmam lazım bir zahmet gelip yapıver bana ya çok üşeniorum...
Dudaklara bak dudaklara aklinialirimsmile
Hey maşallah...sositososito
teşekkürederim canım
sanada nasip olsun inşlh erkek evlat , diye dua edelim ozaman :Saruboceq:
Uuuy sağol canım da laf aramızda dudak fukarasıyım ben, öpücük atınca güzel görünmüş :roflol:
aminnnnnnnnnnnnn canım saolasın.....:Saruboceq:
sağol bebeeeem :kedi:Ben de şimdi sana yazıyordum canım, sen bana yazınca alıntı ettim kaydirigubbakcemile3
Öncelikle çok teşekkürler, sonracıma sen de çok datlu olmuşsun.
Üstündeki minik boleron çok tatlı durmuş, saçların da öyle, eline sağlık şekerim Şeniz
b&m cnm ne yakışıklı oğlun var öyle maaşallah oldum olası erkek çocuklara karşı müthiş derecede ilgim vardır çok seviyorum erkek bebekleri,çocukları...
tweety tostunu yediğimin hatunu ne güzel olmuşsun öle saçlarda yakıyor hani benimde saçıma maşa yapmam lazım bir zahmet gelip yapıver bana ya çok üşeniorum...
Birdaha ulu orta yerde öpücük atmazsan sevinirim :mymeka:
Kurtlar çok ortalıkta malum bir de seni kapmasınlar yoksa naparız biz sensiz...
cenebazcim ,jadecim cok $Ik olmusunuz.
twettym senin sacin rengi hergün degisik cikiyor ?? nedeeeeen ......... bolerenda cok hosmus
moralim sifir kizlar kuaför saclarimi berbat etti (
cenebazcim ,jadecim cok $Ik olmusunuz.
twettym senin sacin rengi hergün degisik cikiyor ?? nedeeeeen ......... bolerenda cok hosmus
moralim sifir kizlar kuaför saclarimi berbat etti (
OOOOOO Çenebazım çok şıksın
BM yerim senin küçük oğluşunu bayıldım:asigim:
uyyyyy cok datlu masallah canımcım pek yakışıklı olmus darısıda bana inşallah böle seker bi bebişşş çok ama çok begendimmmmopuyorumnanaktan
çok teşekkürederim barçman ablacıma.s.
melikecim saol canım .inşlh gönlünüze göre versn Rabbim:Saruboceq: