- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Aman uzun olsun da sekil vermesem de olurİnan ki bakımı çok zor, haftadan haftaya yapıyorum böyle şekilli şemalli
Seviyorum ama uğraşmak da zor geliyor
1 ay düzleştirici yapma bakalım, nasıl uzayacaklar...saçlarına bencde bayılıyorum. benim düzleştirici sayesinde uçlardan kopmaktan bir türlü uzamıyor
Sırf kuruttuğumda saçaklı bir görüntüm oluyor ama :)Aman uzun olsun da sekil vermesem de olur
aa faceden resim istiyorum.1 ay düzleştirici yapma bakalım, nasıl uzayacaklar...
Isı mahvediyor saçı.
Bu arada dün saçıma kat verdirdim sonunda.
Ama boyunu gene elletmedim
Benimde orialden sonra duzelemedi 1yil oldu cok yavas uzuyorSırf kuruttuğumda saçaklı bir görüntüm oluyor ama :)
Tamamaa faceden resim istiyorum.
çok şıksın. tam derslik giyinmişsin.temaya uygun..Sabah sabah niye ders koyarlarkiEki Görüntüle 1439019
Tesekkrler kizlarr:)))okykizlost: 39732340 .!.:çok şıksın. tam derslik giyinmişsin.temaya uygun..
.nickin gibisin kısaca.çok tatlı..
evet bizimlesinnnn:)
tatlibikiz kombinini Çok beğendim kazağın super :) iyi dersler :)
Ablam senden de kombin istiyoruz!Maşallah çok şekersin yine
Ablam senden de kombin istiyoruz!
bu arada alttaki pantalon. skinny. üsteki bluz. elbise değil. ama öyle görünmüş.
geçtim yani. öpüldünüz ivana hanım:)
çek ve ayıbenimde üstteki bluz pull and bear. seviyorum o markayı
şurayı hareketlendirsekmi. ben attaya giderkene:)
Haftasonu benden bir görüntü
Mihrabat Korusu'ndan
bu ara bohem tarza taktım. vanessa hudgens idolum:)ok
evet bohem bir stil oluştu gözümde elbise
çek ve ayıbu marka aklıma bunu getiriyor gerçekten güzel marka
teşekkürler canım. sizide bekleriz burada:)Sarışınım benim harikasın yine
Mankenim benim maşallah sanada
Sarışınım benim harikasın yine
Mankenim benim maşallah sanada
bana bohem markalar önersene oky delircem pek bulamıyorumbu ara bohem tarza taktım. vanessa hudgens idolum:)
habire bohem tarz elbiseler vs alıyorum. tunikler
oyşş yine kırmızı koltuk seksisi geldiSabah sabah niye ders koyarlarkiEki Görüntüle 1439019