- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
tarza bak ya tam benlik sende kilonun k si yok tatlım
Sağol canım çok naziksin. Kilo bence de yok da hafif bi göbek var işte.
Çok teşekkür ederim :) 175 boyum.ay maşallah boyunuz kaç merak ettim fizik süper
oky boyun kaç merak ettim...ah şu boyun aynısı bende olsaydı keşke.. canım. ince uzun güzel,zarif ee birde iyi huylu. seni alan yaşadı kızım..
1 62 canımoky boyun kaç merak ettim...
iyi bence ,bende 159:)benden uzunsun..yaşlanma evresinde avantaj olduğunu düşünüyorum..65 yaşında uzun nasıl olur,kısa daha iyi gibi sanki,yani kendi fikrim1 62 canım
bilmem onu. ama önemli olan 65 inde nebahat çehre gibi olabilmek:)iyi bence ,bende 159:)benden uzunsun..yaşlanma evresinde avantaj olduğunu düşünüyorum..65 yaşında uzun nasıl olur,kısa daha iyi gibi sanki,yani kendi fikrim
bende beğenioum evet..ben şimdiden sağlıklı beslenme olaylarına gidim..karbonhitrat az,yağlı,şekeri,tuzlu az.sebze meve çok..suuszuğumu su ile giderme:)bilmem onu. ama önemli olan 65 inde nebahat çehre gibi olabilmek:)
hayyal 10 cm mi kısalmış yaşlanınca doğru mu anladım ben?Yaş ile boyun pek alakası yok, sadece ne yediğiniz ile alakası var. Mesela babaannem de 175 boyunda imiş genç iken. 75 yaşında da 165 ti beslenmesine de dikkat ediyordu. Biraz kalıtsal faktörler etkili biraz da yememiz içmemiz.
Evet dirim. Yani düğün fotoğraflarında bile bir karıştan fazla annemden uzun babaannemhayyal 10 cm mi kısalmış yaşlanınca doğru mu anladım ben?
Düğüne giyicem kizlar sizce nasil ? Ben de topik acmistm ama burda varmis buradan devam edeym:)
Almadim zaten daha guzelini buldum alti astar gibi geldi:)miskokulum .!.:renk ne hoş ama belden aşağısı olmamış sanki
Hepsi çok güzel ama birinci ve üçüncü fotoğraflardaki kombinlerin ve kırmızı elbiseye bayıldım.bazı günlerden kombinlerim :)