- 24 Temmuz 2011
- 880
- 113
- 323
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buda bugünki ben Eki Görüntüle 288388 Eki Görüntüle 288389
uzun zamandır derslerim vb durumların yoğunluğundan dolayı kk ya girip hızlıca bakıp çıkmak zorunda kalıyorum,bugün boş vaktim varken bu sayfalarda gezinirken birşey dikkatimi çekti,umarım yanlış anlaşılmam yazacaklarımdan dolayı..
kkontesin tarzıyla ilgili tuhaf yorumlar okudum ve cevap verme isteği duydum,çünkü vakit darlığından paylaşamasam da aynı tarzlarda giyinen insanlar olduğumuzu kkontesin paylaştıklarından ve yazdıklarından az çok anlayabiliyorum..insanların daha az tercih ettiği fakat giydin mi yakıştırabilen kıyafetler alıp giymeyi tercih ediyorum..önceden converseden vazgeçemeyen ben,kimsede olmayan ayakkabıları alıp giydikçe kendimi daha farklı hissediyorum bu da beni daha mutlu kılıyor,ha bu demek değil ki,converse ya da topuklu giyen herkes aynı,aksine yakıştırmak farklılaştırmak kişinin elinde..herkes topuklu giyer ama her birinde farklı durur..her neyse,bi kabuk muhabbeti olmuş,bence kabukta kalmak böyleyse çıkmamak daha iyidir diye düşünüyorum..farklı olmak illa abzürdleşmek değil,önemli olan ruhundaki asiliği farklılığı dışa da yansıtabilmek,ben de bunu başarabildiğim zamanlarda kendimi daha mutlu hissediyorum.hafiflediğim zamanlarda fotoğraf ekleyip ben de inş yeniden aranıza dönmek istiyorum..herkese iyi eğlenceler..![]()
ay etek çok hoşmuş..
maxi eteekkhavada karada beğenirim kiiii
tesekkür ederim :)
trikoyla olmus mu ki ? giyinirken tereddüt ettim de pek de rahatti
kesinlikle olmuşşsadece atkıyı sevmedim,onun yerine kırmızı düz bir atkı çok hoş olurdu gibime geldi
![]()
bi türlü ekleme fırsatım olmadı bayramdan 1 gün önce alışverişe giderken:))))
Eki Görüntüle 288384 Eki Görüntüle 288385
buda bugünki ben Eki Görüntüle 288388 Eki Görüntüle 288389
en kısa zamanda bekliyoruz kombinlerinii![]()
Slm kizlar bu ara giremedim, yaptiginiz yorumlar icin tesekkür ederim
müdüre dünki kombinin farkli olmus. monthcum alisveris kombinin cok tatli.
Canım baya baya zayıflamışsın günlük için güzel kombin
teşekkür ederim cnmevet bu aralar 1,2 kilo daha verdiğimi hissediyorum hastaydım grip oldum sinüzit oldum fazla bişey yiyemedim...ama daha bi kaç kilo vermek istiyorum
![]()
Teşekkür ederim canım işallah Allah herkesin gönlüne göre versin...masallah cnm ya çok tatlı oğlusun ikinci çocuğundu sanırım ilki kızda galiba insallah benimde ikincisi kız olur....ben kombinini çok beğendim ama pantolon seni biraz kalçalı göstermiş sanki yüksek bel olduğu için sanırım ayakkabılarında uygun olmus bence![]()
Teşekkür ederim canım işallah Allah herkesin gönlüne göre versin...![]()
maşalaah canım yakışıklı paşan ve sen çok tatlısınız![]()
çok hoş olmussun çok beğendim kolyen çok güzel bi hava katmış diğer arkadaslarında çok şık
yine çok şıksın çok beğendim...ama galiba genellikle jean giyiyosun altına siyah skiny pantolon çok güzel olurdu sanki
saoll bitanemm darısı başınaaa işallaaaaaaaaahhhhhhhhhh![]()