ohh olarıda çıkarın yayın kendinizi
sibellll.. bi de toka takmış yaa. kudurtacakmısın beni.... dilek bari keşfetmese buu topiği...
şeyla ne şirin şey bu kuzu ha!!!
buket ya senin şu oğlan çok tatlı, hele bronz olmuş teni yakıyo keyif adamı...
umudum, o ne sinir öyle, kim kızdırdı oğluşunu. hem şu oğlanların neden dudakları kalın olur ki hıh?
sehnaz yakışıklı oğlunu çok sere serpe buldum:)
ahu çok tatlıymış popişiiiiii....
bi saçlı bi kalın dudaklı bebeklerin anne babalarını protesto ediyoruz....yanımda olan olmayanlar belli etsin kendilerini ona göre tavır takınalım:) dernek kurcam bu başlık altında zaten:dilcikar:
o zaman alın bakalımmmm.. kel ve ince dudaklı kızım:
amanda benım gelınımın kıyafetıne masallah bacakları tam ısırmalıkbiz bunu bugün giymedik ama çok seviyorum ben bu cicsini sizede yollayım dedim...
sibellll.. bi de toka takmış yaa. kudurtacakmısın beni.... dilek bari keşfetmese buu topiği...
umudum, o ne sinir öyle, kim kızdırdı oğluşunu. hem şu oğlanların neden dudakları kalın olur ki hıh?
ne guzel gozlerı var bunun zeytın zeytın
bi saçlı bi kalın dudaklı bebeklerin anne babalarını protesto ediyoruz....yanımda olan olmayanlar belli etsin kendilerini ona göre tavır takınalım:) dernek kurcam bu başlık altında zaten:dilcikar:
şehnaz teyzesi sadece sana karşı yapmıyo o yumruğu ve dilisengözlerimebaksanab
imza:
Bi Saçlı Bi Kalın Dudaklı Bebeklerin Anne Babalarını Protesto Derneği
ya ama bu kız ya ondan güzelim. ne güzel bi sürü tokası var hepsi zulaya kaldırıldı. bi tane kutu hazırladım saç bantlarını koydum içine. anca onlarla kız olduğu belli oluyo:))))))
Bak yaaa neresine koymuş kalbi... Yer,m senin o poponu....biz bunu bugün giymedik ama çok seviyorum ben bu cicsini sizede yollayım dedim...
Sağol tatlımmmm...İnce dudaklı bile çekici ve güzel kızına haksızlık etmeeeeeee
biz bunu bugün giymedik ama çok seviyorum ben bu cicsini sizede yollayım dedim...
dünürüümmmm bunuda senin için koydum oğluşuma göster gözü alışsın...:dance:
ben bunu nasıııl verdii ahhh ahh.....yüksek yüksek tepeleree ev kurmasııınlaaar...aşrı aşrı memlekete kız vermesiiinnler.... annesinin birtanesini hor görmesinler uçanda kuşlara......
ayy şaka maka bi tuhaf oldum