Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darisi benimde başimaSevgili arkadaşlar
3 kredi kartımdan 1 tanesini kapattırdımm
İptal edilmiş bugün.
Kestim makasla :)
Darısı diğerlerinin başına
1 taneside hiç borç yok
Diğerini de kullanmıyorum ama taksitler var
Bizim fırın iki saat soğumuyorBenim fırın çok yakiyor.
Bilinmeyen bir marka a plus filan da degil
Biraz da fazla kullamiyorum
Darisi benimde başima
Su az geliyor ya ben anlamadım İstanbuldayken elektrik az su çok gelirdi şimdi diyarbakirdayız tam tersi olduElde yıkayınca da bu defa çok su gidiyor :)
Bi dene bakalım fark edecek mi
Aaaa bak bunu bilmiyordum işte bana böyle bilgilerle gelinBizim fırın iki saat soğumuyor
Yemek pişince kapatıyorum fanı çalışmaya başlıyor kendiliğinden
Sonra yemeği pişirme süresinden uzun sürüyo soğuma süresi
Kapağını açık bırakıyorum artık çabuk soğusun diye
Soğurken de elektrik harcıyor
Su az geliyor ya ben anlamadım İstanbuldayken elektrik az su çok gelirdi şimdi diyarbakirdayız tam tersi oldu
Haklısın sanırım onun da etkisi var.diyarbakirda neredeydiniz siz de mi tayincisiniz :)Diyarbakırda mısınız :) kaçak elektril kullanımının başkenti
Orada fazla gelmesi normal
Ben de orada oturdum
Komşulara sıfır geliyordu bize 100 falan
5-6 sene öncesinden bahsediyorum bu arada
Ohh Ohh maşallah biz de Bulaşık elimizde yikayalım fırını az çalıştıralım diyoruz :) ben yeni geldim daha çözemedim buraları:)Bende güneydoğuda kaldim.
Korkunc kaçak elektrik kullanimi var.
Elektrikli halı kullaniyordu bizim veliler
Ev ziyareti esnasinda fark etmistim halilar kilimler simsicak.
Evde elektrikle çalişan petekler kullaniyorlardi.
Toprak evde bile klima takiliydi her odada
Aslında bulaşıkları elde yıkamaktan kastım büyük parçalar içindi tabak bardak kaşık çatal için değil :) o ise hiç girmem zatenBulasiklari elde yikamak hem daha fazla elektrik hem daha fazla su harcar derler ama ?
ben elimde hiçbir şey yikamiyorum hatta sigsa mutfağı komple bulaşık makinasına sokacağım o derecedeyim:)Aynen. Sadrce büyuk parcalari. Düdüklü tencere. Celik tenceler. Büyük tava filan elde yilayip tabaklara daha fazla yer ayirmak lazim.
Ben de öyleyim işte o zman da makine nerdeyse her gün çalışıyor maksat az calistirmakben elimde hiçbir şey yikamiyorum hatta sigsa mutfağı komple bulaşık makinasına sokacağım o derecedeyim:)
Ben iki günde bir çalıştırıyorum kisabilecegim en son şey bulaşık makinası malesef ben fırını çok sık kullanmıyorum, ütü de ayda bir anca yapıyorum. Oradan dengeleniyorBen de öyleyim işte o zman da makine nerdeyse her gün çalışıyor maksat az calistirmak
Haklısın sanırım onun da etkisi var.diyarbakirda neredeydiniz siz de mi tayincisiniz :)
Bende güneydoğuda kaldim.
Korkunc kaçak elektrik kullanimi var.
Elektrikli halı kullaniyordu bizim veliler
Ev ziyareti esnasinda fark etmistim halilar kilimler simsicak.
Evde elektrikle çalişan petekler kullaniyorlardi.
Toprak evde bile klima takiliydi her odada
İki günde bir iyi benceBen iki günde bir çalıştırıyorum kisabilecegim en son şey bulaşık makinası malesef ben fırını çok sık kullanmıyorum, ütü de ayda bir anca yapıyorum. Oradan dengeleniyor