Hanımlar ben de geldim aranıza şuan tek maaşla geçinmeye çalışıyoruz krediler faturalar kira derken baya sıkıştık çocuk da küçük olunca harcamalar bir hayli arttı zaten sosyal hayat yok ben de market alışverişlerini mümkün olduğu kadar uyguna getirmeye çalışıyorum defter tutuyorum aylık harcamalarımizi da nerde ne ucuzsa ordan almaya çalışıyorum. Mesela önceden prima kullanırdım oğlum için 150 tanesini 90a alıyorduk bu ay a101in bezini deneyim dedim sofio indirime girmişken 100tanesi 34 lira denedim ve prima dan hiçbir farkı yok indirimdeyenken 100 daha aldım 200 tanesi 68 liraya geldi.bez kullananlar varsa gönül rahatlığıyla alabilir
öncelikle kolaylıklar dilerim
sanırım bebek dolayısıyla çalışamıyorsun
bu devirde tek maaş çok zor
umarım bebeğini büyütür işe dönersin.
bim ve a101 benim de tercihim.
ankarada büyük toptan gibi marketler var.
city gross, anka gross, metro gibi.
eğer stok yapmayı seviyorsan o tür yerlere de bakabilirsin. hangi şehirdesin bilmiyorum ama il merkezlerinde genelde var.
bebeğim olmadığından bezler nedir farkı var mıdır bilmiyorum hiç.
hani pişik vs yapmıyosa kullan gitsin bence de.
sonuçta yenilmiyo içilmiyo aksine pis şekilde çöpe giden bişey
aynı şekilde ped de öyle.
ama bimdeki ped mesela çok uzun süre temas ettiğinde bende kaşıntı vs yapıyor naylon gibi.
bebek bezi daha sık değişen ve zarar vermeyen bişeyse kullanmak mantıklı.
eskiden annelerimiz bize normal bez koyuyolarmış, hatırlıyorum ben kardeşimde bile öyle kullandılar yıkanıp tekrar koyuyolardı. onlardan kötü olamaz bence hiç bir hazır bez