Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icine biraz masraf yaparak gecilebilir tabiki.lojman başvurusu yapmak istiyor eşim
300- 450 tl arası kiraları
ama içleri biraz fenaymış.
sizce geçmeli miyiz
pure hazel bilgin var mı lojmanlarla ilgili?
evtt cok sukur ınsAllah canım 1.5ay falan vardoğuma az kalmış
ah keşkeTakas mantığının gelişmesi lazım bence.. Giymediğimiz, giymekten sıkıldığımız kıyafetlerimizi, eşyalarımızı az kullanılmış diğer ürünlerle değiştirmeye alışsak... Tabii sözünün eri kullanıcılarla. Zaten bir butikte gördüğün bir şey bile en az 2 defa denenmiş oluyor. Durmadan tüketme mantığı israf gibi geliyor.. Ve tabii ki kredi kartı patlaması sonrası da. Söylüyorum ama daha gerçekleştiremedim tabii bu fikirlerimi. Keske bir an evvel söküp atabilsem su alısveris cılgınlıgımı üzerimden. Hep al hep al nereye kadar. icimi döktüm buraya (kendime serzenisim)
Icine biraz masraf yaparak gecilebilir tabiki.
Valla canim bak bebis de oldu. Basimiza ne gelecegi belli degil. Ne tutarsak o kâr ilerdeki egitimleri icin.
Lojman yasami iyi olur . Bebegine iş arkadaslarindan bakici bulabilirsiniz. Hem cocuk lojman disina cikmamis olur. Kiralari da uygun.
Hatta elektrik su dogalgaz dahil 600 tl askeri lojmanlar mesela.
Ve asla üşümezsin lojmanlar cokkk sicak kışlari.
Disarda ödeyecegin kirayi ,lojmana yaptigin masrafla belki 6 ayda karsilayabilirsin.
Cok da önemseme zaten. Baskasinin evinin tadilati biter mi .bazi kusurlari gormezden del.
Oncelikle gidip bi bakin lojmanlarin durumuna. Kabataslak bi hesap cikarin
S Spizella iyi yolculuklar eminim senin tatlış kız seni yormaz annesi.
Elbise de çok iyi olmuş puanla alınca biz de bugün yolcuyuz önce Ankara Sonra Tokat belki Ankara dan alışveriş yapabilirim henüz bir şey almadım bayrama çünkü. Topiği bıraktın sanmıştım ne zamandır yoksun
İyi tatiller dilerim şimdiden
sevındım senın içinn iki tip lojman tarif etmıstın sızın ıstedıgınızdır ınsAllahSana da iyi bayramlar ve tatiller :) imkanın olursa outletlerde bakarsın bişeyler
bırakmadım da borç harç derken hevesim kaçmıştı
Şimdi tekrar bi can geldi bana
Lojman çıkmış bize
Sanırım bayramdan sonra taşınacağız
Şu an oturduğum evden daha bakımlı çıktı
sevındım senın içinn iki tip lojman tarif etmıstın sızın ıstedıgınızdır ınsAllah
Ayy harika. Hayirli olsun. Maddi anlamda da ferahlicaksin.Evet evet o eskilere gidip bakmıştı eşim. onlar çok fenaydı.
Bu çıkanın fotoğraflarını gönderdi çok sevdim inşallah rahat edeceğiz
Şu an üst komşumdan çok çekiyorduk
Umarım gittiğimiz yerdE olmaz
Sana da iyi bayramlar ve tatiller :) imkanın olursa outletlerde bakarsın bişeyler
bırakmadım da borç harç derken hevesim kaçmıştı
Şimdi tekrar bi can geldi bana
Lojman çıkmış bize
Sanırım bayramdan sonra taşınacağız
Şu an oturduğum evden daha bakımlı çıktı
Aaa hamile misin :)))AA çok sevindim Spizella çok iyi bir haber bu
Hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz
Çok rahat edersiniz inşallah
Çok sevindim hayırlı olsunEvet bize de sürpriz oldu baya.. :)