herkese selam,
şimdi madem gece gece uykum kaçtı uzun yazacağım :)
bir süredir hayatımın kontrolünü kaybetmiş gibiydim. bebek bakımı zormuş, sabah akşam ne zaman oluyor anlamıyorum. halbuki laf aramızda bebeğim çoğunlukla kolay bir bebek :)
son zamanlarda bir kilo alamama problemi yaşıyoruz. 4 aylık oldu ama 2 kilo aldı doğduğundan beri. ve aşırı bir kusma sorunu var. bu yüzden ilaçlar, doktor takibi, mama denemeleri... hepsi sonuçsuz kaldı şimdi de alerji testi yapıyorlar. hayatımın büyük bölümünü bu işler kapladı her hafta bir doktor macerası.
yakında ücretsiz izne çıkıyorum maaşa eldava diyeceğim için eşimle arabayı alıcı çıkarsa satma kararı almıştık ki çıktı. araba gidince üstümdeki tüm borcu harcı ödedim
iş hayatımın 7. senesini çalışıyorum ve ilk defa borçszum. çok iyi bir hismiş :)
araba satışı ile beraber ev çok ulaşılmaz oldu. yürüyerek bir yere varamıyoruz, her yer beton bina bi yeşillik park yok, bebekle evde sıkılıyoruz falan. tesadüfen metro ve toplu taşımaya çok yakın büyük bir ev denk geldi. kirası da neredeyse 1+1 ile aynıydı, apar topar taşındık geçen hafta.
bebekle çok zor oldu, ikimiz de hastalandık falan. daha evi yerleştiremedim misafir geldi yatılı 4 gün. böyle karmakarışık bi dönem geçirdik ama şu an gayet yeşillikler içinde önünde çocuk parkı falan olan bir sitedeyiz. avm, metro, park, vs 5 dk yürüyerek. bu konuda iyi yaptık galiba.
sabah maaşımı alınca ödeme yapacak bir yer bulamayacağım kendi borcum olarak
ama bu ay eşime destek olacağım o biraz zorda ama 1-2 aya zaten o da toparlar çünkü artık büyük bi kredimiz falan yok şükür ki.
taşınma sürecinde fark ettim ki asla minimal falan olamamışım, bu konuya el atmam lazım. 1+1 deki eşyalar 3+1 evi doldurdu resmen