• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

bu ay ben son defa (inşallah) sıkışığım.

bu ay sonu hem maaşlarımızı zamlı alacağız (en az 250 tl diyorlar,buna da şükür) hem de son öğrenim kredimi de bu haftasonu yatıracağım :) ona da aylık 270 tl yatırıyordum. yani önümüzdeki ay +520 tl ile başlayacağım. bu miktar bahara kadar dokunulmadan birikime gidecek :) hatta her ay kenara belirli miktar da atıyordum. onu da üzerine eklemeyi planlıyorum :) inşallah yıllık iznim geldiğinde kendime güzel bir tatil ısmarlayabilirim :)

bu ay ben son defa (inşallah) sıkışığım.

bu ay sonu hem maaşlarımızı zamlı alacağız (en az 250 tl diyorlar,buna da şükür) hem de son öğrenim kredimi de bu haftasonu yatıracağım :) ona da aylık 270 tl yatırıyordum. yani önümüzdeki ay +520 tl ile başlayacağım. bu miktar bahara kadar dokunulmadan birikime gidecek :) hatta her ay kenara belirli miktar da atıyordum. onu da üzerine eklemeyi planlıyorum :) inşallah yıllık iznim geldiğinde kendime güzel bir tatil ısmarlayabilirim :)
hadı ınsAllah:KK200: ben de bebiş gelene kadar kredi kartını bıtırmek ıstıyorum ınsAllah suan ck borc yok ama mecburen bundan snra da kartla alcaz taksıtsız bıse olmuyo ama temmuza göre taksıt sayılarını belırlemek amacım bebıs gelnce kart borcu ıstemıyorum ınsAllah nasıp olur:anne:

hadı ınsAllah:KK200: ben de bebiş gelene kadar kredi kartını bıtırmek ıstıyorum ınsAllah suan ck borc yok ama mecburen bundan snra da kartla alcaz taksıtsız bıse olmuyo ama temmuza göre taksıt sayılarını belırlemek amacım bebıs gelnce kart borcu ıstemıyorum ınsAllah nasıp olur:anne:

muhendisiniz muhendisiniz
Kızlar kararlarınız çok güzel

kronikuykucu kronikuykucu bana hep acele ediyorsun dediler ama 5. Ay civarında bir sürü bebek eşyası almıştım. Sonra dolar bi uçtu ki asla alamazmışım o aldıklarımı. Temmuza göre ayarlayarak yavaş yavaş alırsın sen de ;)
Cinsiyeti belli olmadı mı ya

Dün market alışverişine gittik 300 tl ile 3 poşet bile alamadık

Koca markette herkes kendi poşetiyle gelmişti poşeti olmayanlar ellerinde taşıyordu
25 kuruş 25 kuruş olalı değeri hiç bu kadar bilinmemiştir bence :D

Bugün eşimin çorap ve ev giyim vs ihtiyaçları vardı, ufaklığa da bi iki kıyafet hoop 250 tl

Doğalgaz da geçen ay 160 iken bu ay 270 tl gelmiş çok fena :(

Bizim de taksitlerimiz 2019 şubat itibariyle bitiyor :)

:KK37:
muhendisiniz muhendisiniz
Kızlar kararlarınız çok güzel

kronikuykucu kronikuykucu bana hep acele ediyorsun dediler ama 5. Ay civarında bir sürü bebek eşyası almıştım. Sonra dolar bi uçtu ki asla alamazmışım o aldıklarımı. Temmuza göre ayarlayarak yavaş yavaş alırsın sen de :KK66:
Cinsiyeti belli olmadı mı ya
bugun oldu canım kız kız dıye sayıkladm habıre yuzde 99.9 erkekmıs elbıseler elımde kaldı:KK70: gorumcem hamıle bı kısmını ona verırım ıkı uc tanesını de degısım yaparm artk zara ındırımnde almıstm

Selam herkese,

Bahara kadar (yani 31 marta kadar demiştim sanırım) bir şey almama kuralımı 1 haftada yıktım. :olamaz: Haftasonu eğitim için bulunduğum ilçenin iline gittik firma olarak. Eğitim 2 gündü. Cumartesi akşam ilçeye dönmeyip ablamda kalmaya karar verdim ama benim yanımda yedek kıyafet falan yoktu:mad: ablam da son zamanlarda ben gibi minimal takıldığı için kıyafetini ödünç almak istemedim ve bi mağazadan kazak aldım. Mağazaya 35 tl ödedim. Ablam aldığım kazağı çok beğendi ben de kendime yarın alırım dedi. Ablam gidince 30 tlye düşürdük demişler :KK34: gitti 5 tl :KK70:

Ama 31 mart olayım hala devam ediyor. Çünkü ben bunu istek değil ihtiyaç olarak görüyorum .

Şu sıralar örgü işi artık kazandırmıyor. Çünkü herkes artık örebiliyor. O yüzden alternatif kazanç elde edebileceğim yollar aramaya başladım. Örgüye devam edeceğim tabi ama artık fazlaca yapacağımı düşünmüyorum. Her şeyin modası bir süre sonra bitiyor.

Aslında makale, kompozisyon, hikayeler yazabileceğim bir şey olsa süper olur. Kısa kısa hikayeler yazmayı severdim. Bazen de aklıma geliyor. Dışarıda birilerini izlerken orda onların hayatı böyle olabilir gibisinden hayal kurduğum olur :KK70: bu tür siteler var mı bi bakmak lazım.

Sizin bildiğiniz alternatifler varsa önerilerinize açığım:KK39:

Ayın 1 inden beri sadece 4 harcamasız gün geçirmişim. Hedefim 10 gün. Bugün de evimde her şey var. Bir aksilik olmazsa bugün harcama yapmayı düşünmüyorum.

Ay başından beri harcamarımı da yazdım tabi. 150 tl gıda alışverişim tutmuş. Tabi geçen ay aldığım pirinç, ailemden getirdiğim bulgur, diğer kalan baklagiller vardı. Bunun içerisinde et, tavuk, yoğurt ekmek, süt gibi masraflar var.

29,90 telefon faturam.
83 tl elektrik faturam. (2 kişi ödüyoruz, bu benim payıma düşen)
Bir kaç ufak ihtiyaç ve minibüs, otobüs giderleri 35 tl.

Ayın bu yarısından itibaren asıl harcamalar başlıyor.
Son öğrenim kredim, kredi kartları, internet ve su faturası. Bakalım maaşımdan bu ay ne kadar kalan olmuş. Çünkü ben elime bir miktar ayırıp kalanını birikim hedabıma gönderiyorum. Çok sıkışırsam ve ihtiyacım olursa oradan az az alıyorum.

Günaydın pure hazel pure hazel haklısın vallahi boşladım burayı ama sizi unuttuğumdan değil motivasyonumu kaybettiğim için :(

Hiç evden çıkmıyorum ankarada hava berbat. Doğum iznim bitti yıllık izne çıktım
Gelecek ay maaş almayabilirim. Ne yapacağız diye kara kara düşünüyorum :)

Günaydın pure hazel pure hazel haklısın vallahi boşladım burayı ama sizi unuttuğumdan değil motivasyonumu kaybettiğim için :KK43:

Hiç evden çıkmıyorum ankarada hava berbat. Doğum iznim bitti yıllık izne çıktım
Gelecek ay maaş almayabilirim. Ne yapacağız diye kara kara düşünüyorum :)
Borcu kapatmistin galiba.
Eşininki ile idare edersiniz mecbur .dikkatli harcayin.
Kac yas gibi bakici dusunuyosun canim fiyatlar ne kadar ankarada

Aslında bu ay kredi kartı taksitlerim bitti
Ama bir miktarını ödeyemedim kartın
Kartı 2 ayda yavaş yavaş kapatabilirim diye düşünüyorum

Sağlık sigortalarımız yenilendi, eşimin okul taksiti benim küçük bir işlem yaptırmam gerekiyor doğum kontrolü ile ilgili buna yapılacak harcama ile bayağı bir masrafımız oldu yine bu ay

Yillik izin derken ucretsiz olarak aldigimiz galiba.
Bebek 2 yasina gelene kadar veriyorlar
Yok 40 gün iznim vardı 20 geçen seneden 20 bu seneden. Onları aldım. izinde maaş veriyorlar ama 22 martta izin bitiyor. 15 martta maaş yatar en azından maaşı iade etmemek için (zaten tayin işim olacak onu da en azından nisana geciktirmek için) 2 haftalık rapor kullanmayı planlıyorum.

Back
X