• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Günaydın pure hazel pure hazel haklısın vallahi boşladım burayı ama sizi unuttuğumdan değil motivasyonumu kaybettiğim için :KK43:

Hiç evden çıkmıyorum ankarada hava berbat. Doğum iznim bitti yıllık izne çıktım
Gelecek ay maaş almayabilirim. Ne yapacağız diye kara kara düşünüyorum :)
Sen daha yeni Doğum yapmamış mıydın? İzin ne çabuk bitti öyle. Bebek nasıl ?

Sen daha yeni Doğum yapmamış mıydın? İzin ne çabuk bitti öyle. Bebek nasıl ?
Sorma ben de anlamadım
Tam 3 aylıkken bitti izin :(
6 ay anne sütü diyolar ama izin yok
Bebek 2 saatte bir acıkıyor nasıl işe döneyim :(

Bebecik iyi büyüdü bile :)

60152865-8141-4F35-B4D9-ECB153931169.jpeg

Bende ayni canim nolsun.
Gebelik öncesi genel kontrol amacli doktora gittim.
Kist yok polikistik over yok.
Smear testi yapti. Sonuclar 1 ay sonra.
Tahlil yapti. Sadece süt hormonun biraz fazla dedi. 15 gun sonra tekrar tahlil yapacak.

Prolaktin mi
İlaçla düşürüyolar diye biliyorum ama gerek kalmaz inşallah :)

Ay gecen gun aklima geldi ismini dusun dusun zor hatirladim, ayni ultrasondaki hava devam ediyor masallah sana :)
Kedicik ne yapiyor alistimi:)

Kızlar toptan teşekkür hepinize :)
Kedi bebeği yok sayıyor ya böyle bir kıskançlık yok
Bebeği kucağımdan bıraktığım an çıkıp o oturuyor. Bebeğin her eşyasını kokluyor ama ne eşyalarına ne bebeğe asla temas etmiyor. Bilmiyorum bakalım yakında anlaşırlar belki.

Ya biz yine araba satma derdine düştük. Doğum geçti, o esnada çok kullanıldı. Ama şu an bize sadece masraf açıyor. Ben de ücretsiz izne çıkacağım az kaldı. Bakalım istediğimiz fiyat veren biri olursa satacağız.

Bebeği kucağımdan bıraktığım an çıkıp o oturuyor. Bebeğin her eşyasını kokluyor ama ne eşyalarına ne bebeğe asla temas etmiyor. Bilmiyorum bakalım yakında anlaşırlar belki.

Ya biz yine araba satma derdine düştük. Doğum geçti, o esnada çok kullanıldı. Ama şu an bize sadece masraf açıyor. Ben de ücretsiz izne çıkacağım az kaldı. Bakalım istediğimiz fiyat veren biri olursa satacağız.

Ay yazık yaa, kıyamam çok komik :D o dik dik bakan fotoya bakıp bakıp güldüm :D
Bebek onu fark ettimi , artık dikkatini çekebilir sanki

Kedilerin o hallerine bayilirim. Resmi varsa atar misin.

Arac piyasasi cokkk durgun canim. Cok dusuk fiyatlar teklif ederler.

Back
X