- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Ama bu cuzdanlardan niyeyse fazla yapmıyorlar. Hani varya ardına kadar kitap gibi açılan cuzdanlardan.bilmem anlatabildim mi.off çok aklımda.almamak için cirpiniyorumAlma canım belli ki ihtiyacın yok
yeni indirimler ve yeni modeller hep olacak
Ama bu cuzdanlardan niyeyse fazla yapmıyorlar. Hani varya ardına kadar kitap gibi açılan cuzdanlardan.bilmem anlatabildim mi.off çok aklımda.almamak için cirpiniyorum
benımde su elektrik 60 internet 30 dediğin gibi o zaman içim yana yana dursun diyorum:)öff be öff. kendınıze ne kadar kişisel harçlık ayırıyorsunuz peki kuaför kozmetik malzeme falan filan?bence de almamalısın :) cüzdanın da yeniymiş nasıl olsa. mesela 60 tl hangi faturana denk geliyor öyle düşünebilirsin. mesela benim elektrik ve su faturamın toplamı 60 tl ya da internet faturam 60 tl :) gibi
benımde su elektrik 60 internet 30 dediğin gibi o zaman içim yana yana dursun diyorum:)öff be öff. kendınıze ne kadar kişisel harçlık ayırıyorsunuz peki kuaför kozmetik malzeme falan filan?
valla iyiymiş cidden :) benim de bir tık düşüğü oluyordur sizden galiba:)3-4 ayda bir saçlarımın uçlarından kestiriyorum. bazen 5 aya çıkabiliyor. ; 20 tl x 3 = yılda 60tl
fön evde kendim çekerim ama düğünler falan varsa kuaförde yaptırırım. bunu hesaplamıyorum o yüzden.
kaş bıyık bulunduğum şehirde iyi bi kuaför bulamadım. memlekete gittikçe kuaföre gidiyorum; 10 tl x3 = yılda 30 tl
cilt bakım ürünlerim bittikçe alıyorum. kaç ayda bitiyo veya ne kadar kullanıyorum tam bilmiyorum yılda 3 kere alıyorumdur. temizleme jeli-tonik-nemlendirici (genelde nivea veya loreal alıyorum) ; yılda 150 tl civarı.
diş fırçası dis macunu yılda; 75 tl desem (tahmini)
makyaj malzemeleri de en sık aldığım rimel, eyeliner ve göz makyaj temizleyicisi buna da yıllık 250 diyelim.
toplam; 565 tlmiş :) tabi net rakam değil. iyi indirimde görünce skt bakıp stoklu alıyorum :)
günaydın
ben de dün trendyolda gezdim. 3 tane elbise beğendim altına da 1 çizme. 300 tllik ürün beğendim ve sonuç; almadım
Ya kızlar günaydın bugün nette gezinirken istediğim bi cüzdanı gördüm ne zamandır arıyordum ama cüzdanımı da geçen sene aldım daha yepyeni.yani bi kaç sene idare eder.yeni cüzdan da 60 tl acaba alsam mı yoksa gene denk gelir mi ki acaba?ay ne gıcık bi durum
benımde su elektrik 60 internet 30 dediğin gibi o zaman içim yana yana dursun diyorum:)öff be öff. kendınıze ne kadar kişisel harçlık ayırıyorsunuz peki kuaför kozmetik malzeme falan filan?
Vay darısı başımıza:) insan kalem kalem borç bitince bi huzura eriyor.benim de ogrenim kredi borcum var bu ay araba kredisi telefon taksidi var.kredi kartı toplam borç 4 bin.bakalım ayın 15 inde göreceğiz ne kadarı ne yatirabiliyoruz artikin :)Bugün çok huzurluyum :)
Beklediğim bir burs ödemesi vardı, bugün aldım.
Hemen 1 taksiti kalmış olan kredimi ödedim ve kredi ödemem BİTTİ
kredi kartımın da tüm borcunu kapattım birinci kredi kartım da BİTTİ
Bir de bireysel emekliliğim var. her ay 135 tl ödüyorum, onu da ödedim bu ay için.
Üstüne 300 tl para kaldı, onu da market alışverişi için kullanacağız
Valla ilk kez paranın bereketini gördüm
Vay darısı başımıza:) insan kalem kalem borç bitince bi huzura eriyor.benim de ogrenim kredi borcum var bu ay araba kredisi telefon taksidi var.kredi kartı toplam borç 4 bin.bakalım ayın 15 inde göreceğiz ne kadarı ne yatirabiliyoruz artikin :)
Kuaföre gitmeyi hiç sevmiyorum senede 1 giderim herhalde en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. Saçlarıma perçem yıllardır kendim yaparım uçlarını da kendim keserim hiç kimse anlamaz. Boyamıda 3 4 ayda yapıyorum perçem de kestim mi aaa kuaförün çok iyi yapmış diyorlar teşekkür ediyorum. Saç boyam yıllık 30 tl tutuyordur.benımde su elektrik 60 internet 30 dediğin gibi o zaman içim yana yana dursun diyorum:)öff be öff. kendınıze ne kadar kişisel harçlık ayırıyorsunuz peki kuaför kozmetik malzeme falan filan?
Senede toplasak 5 defa kuaföre giderim.benımde su elektrik 60 internet 30 dediğin gibi o zaman içim yana yana dursun diyorum:)öff be öff. kendınıze ne kadar kişisel harçlık ayırıyorsunuz peki kuaför kozmetik malzeme falan filan?
ay cuzdan cok severim...cok takıntım var...ama ıcıne koyacak param yok...artık bende almıyacam..canta ve cuzdanYa kızlar günaydın bugün nette gezinirken istediğim bi cüzdanı gördüm ne zamandır arıyordum ama cüzdanımı da geçen sene aldım daha yepyeni.yani bi kaç sene idare eder.yeni cüzdan da 60 tl acaba alsam mı yoksa gene denk gelir mi ki acaba?ay ne gıcık bi durum
Kuaföre gitmeyi hiç sevmiyorum senede 1 giderim herhalde en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. Saçlarıma perçem yıllardır kendim yaparım uçlarını da kendim keserim hiç kimse anlamaz. Boyamıda 3 4 ayda yapıyorum perçem de kestim mi aaa kuaförün çok iyi yapmış diyorlar teşekkür ediyorum. Saç boyam yıllık 30 tl tutuyordur.
Kaş bıyık kendim alıyorum
Roll on tahmini tabi 3 4 tane alırım 25 30 tutar sanırım.
Yılda 1 ya da 2 göz kalemi masrafım 20tl.
Diğer makyaj ürünlerini yıllarca kullanırım krem sürmem temizlemek için doğal zeytinyağlı sabun ve badem yağı kullanırım badem yağımda 8 tl tutuyor yıllık.
Yılda 2 3 kere falan oje alırım. Hadi onuda fazladan 15 tl diyelim.
Kıyafet ihtiyaç dışında almam onuda sevmiyorum. Hele pantolon almayı hiç sevmem 2 kot aldım bu yıl 1 yıl kimse bana pantolon aldıramaz.
Takı almayı severim küpe kolye değişik değişik takarım. Onlarında çoğunu annem hediye alır
Bugün çok huzurluyum :)
Beklediğim bir burs ödemesi vardı, bugün aldım.
Hemen 1 taksiti kalmış olan kredimi ödedim ve kredi ödemem BİTTİ
kredi kartımın da tüm borcunu kapattım birinci kredi kartım da BİTTİ
Bir de bireysel emekliliğim var. her ay 135 tl ödüyorum, onu da ödedim bu ay için.
Üstüne 300 tl para kaldı, onu da market alışverişi için kullanacağız
Valla ilk kez paranın bereketini gördüm
günaydın :)
bence sen olmuşsun artık
ikea da aynı tuzağa düşüyorum ben ona buna bakarken kasaya bi geliyorum 350 tl
ıvır zıvır ot çöpe o kadar para verilmemeli
ama orta sehpa takımını alabilirmişsin belki :)
pudingleri de kase yerine kavanoza koymak iyi fikirmiş. dediğin gibi üstleri kuruyor açık olunca
ben de öyle yapayım bari bundan sonra.
ben de 10 kasımda bim e kablosuz klavye gelecekmiş 95 tl onu beğendim
sonra dedim ki ne gerek var.
evde zaten klavyem kablosuz
iş için düşünmüştüm işyerinde de verdikleri bilgisayarı kuıllanıyorum alıp da eve getirmiyorum ya gereksiz buldum sonradan.
bir de pilot kalem alasım geliyor ama almadım elimdeki kalemleri kullanacağım önce.
amaaaan yazının yarısına kadar naaptın sen porsuuuuuk!!! dedim
neyse ki sonunda doğru yolu bulmuşsun
kasaya gitmeden sepeti tekrar kontrol etmek hayat kurtarır
Kendime fazla bir harcamam yok. Olanlarıda annem hediye alıyor. Eşimin maaşınıda ev kredisi faturalar market vs oğlumun ihtiyaçları ve birikim olarak ayırıyoruz. Birde dışarda yemek yemeği çok severiz biraz kısmaya başladık.Kuaför konusunda ne yetenekliymişsin vallahi
Ee senin zaten hiçbir giderin yok :)
Parayı nereye harcıyorsun
Merhaba konunuz ihtiyaca hitap eden güzel bir konu, yeni okumaya başladım, ben biraz konu dışı olacak ama farklı bir not düşmek istedim. Evet Ankarada avm gerçekten adım başı insanı bunaltıyor ancak gidilecek güzel yerlerde yok değil, sadece biraz araştırmak lazım. Haftasonları Eymir'de bisiklete binebilir, Mogan'da kahvaltınızı yapıp ördekleri besleyebilir, Karagöl'de (çubukda bir krater gölüdür) doğa yürüyüşü yapıp Beynam Ormanlarında (evet Ankara ve orman!) kamp sandalyenizi ağaçların altına atıp çayınızı içip kitabınızı okuyabilirsiniz. Merkezden 1oo km kadar uzaklaşabilirim derseniz; kızılcaham, gordion, tuz gölü, çamlıdere çamkoru, aluçdağı vb. yerlerde markaja girer. Bunlar Ankara'da bulunan doğal güzellikler, bunun dışında yapay oluşumlardan göksu, seymenler, mavi göl, altınpark, altınköy vb. park ve bahçelerde diğer seçenekler arasında. Bir de Ankara'nın olayı kültür sanattır aslında bu alanda gerçekten iyidir. Müze kartınız yoksa edinip her hafta sonunu bir müzeyi detaylı şekilde gezmeye ayırabilirsiniz, hem zamanınızı doldurur hem de ruhunuzu doyurur:) Örneğin Resim heykel müzesinde kült ederler vardır, Anadolu Medeniyetler müzesi özellikle Hititler hakkında geniş bilgiler verir ve çok iyidir, yine gordiondaki müze ve tümülüs de (frig uygarlığı dönemine ışık tutar) herkesin bilmediği ziyarete değer bir yerdir. Eğer müze kartınızı plus özellikli alırsanız Devlet tiyatroları ile opera ve balesinde de indirimli bilet satın alabilirsiniz, bu sayede sinema biletinden daha ucuz rakamlara 2 saat boyunca bir temsil izler akşamınızı şenlendirirsiniz.Ankarada her yer avm
Bitki örtüsü gibi maşallah
1 senedir buradayım başka aktivite aklımıza gelmiyordu hava sıcak avmye gidelim hava soğuk avm ye gidelim
Kıyafet konusunda ben de ihtiyaç hissetmiyorum
Montlarım ayakkabılarım vs yeter düzeyde var
3 pantolonum var kışlık
8-10 kazak
Gömlek , elbise derken kışı çıkarırım
En iyisi avm diyetine gireyim ben
Merhaba konunuz ihtiyaca hitap eden güzel bir konu, yeni okumaya başladım, ben biraz konu dışı olacak ama farklı bir not düşmek istedim. Evet Ankarada avm gerçekten adım başı insanı bunaltıyor ancak gidilecek güzel yerlerde yok değil, sadece biraz araştırmak lazım. Haftasonları Eymir'de bisiklete binebilir, Mogan'da kahvaltınızı yapıp ördekleri besleyebilir, Karagöl'de (çubukda bir krater gölüdür) doğa yürüyüşü yapıp Beynam Ormanlarında (evet Ankara ve orman!) kamp sandalyenizi ağaçların altına atıp çayınızı içip kitabınızı okuyabilirsiniz. Merkezden 1oo km kadar uzaklaşabilirim derseniz; kızılcaham, gordion, tuz gölü, çamlıdere çamkoru, aluçdağı vb. yerlerde markaja girer. Bunlar Ankara'da bulunan doğal güzellikler, bunun dışında yapay oluşumlardan göksu, seymenler, mavi göl, altınpark, altınköy vb. park ve bahçelerde diğer seçenekler arasında. Bir de Ankara'nın olayı kültür sanattır aslında bu alanda gerçekten iyidir. Müze kartınız yoksa edinip her hafta sonunu bir müzeyi detaylı şekilde gezmeye ayırabilirsiniz, hem zamanınızı doldurur hem de ruhunuzu doyurur:) Örneğin Resim heykel müzesinde kült ederler vardır, Anadolu Medeniyetler müzesi özellikle Hititler hakkında geniş bilgiler verir ve çok iyidir, yine gordiondaki müze ve tümülüs de (frig uygarlığı dönemine ışık tutar) herkesin bilmediği ziyarete değer bir yerdir. Eğer müze kartınızı plus özellikli alırsanız Devlet tiyatroları ile opera ve balesinde de indirimli bilet satın alabilirsiniz, bu sayede sinema biletinden daha ucuz rakamlara 2 saat boyunca bir temsil izler akşamınızı şenlendirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?