Bugün ne almadın?

amaaaan yazının yarısına kadar naaptın sen porsuuuuuk!!! dedim
neyse ki sonunda doğru yolu bulmuşsun
kasaya gitmeden sepeti tekrar kontrol etmek hayat kurtarır

benım 5 ay cıddı bir şey almamam lazım...ah ah
kartları duzenlemem gerekıyor.oglum seneye unuversitede olcak nasıpsebiraz bırıkım zorda en azından borcları azaltmak ıstıyorum.ıpın ucu kactıkca kactı..toparlanmak ıstıyorum(((4 yasında bırkızım var..onun dogumuyla birlikte bayagı bir acıldık.:))))sımdıkı bebekler masraf otesi..canları sagolsun bakalım.hepımıze hayırlı toparlanmalar.

Bende kombin yapmadan almayı bırakmak ıstıyorum..mesela bir kazak gorup alıyorum sonra onu birseyle uydurup giyemıyorum...yanı parca parcadansa ne neyle gider ona bakmalı sanırsam.kapalı bır bayan oldugum ıcın kuafor ve makyaj masrfım yok.ancak tesettur kıyafetleride hatrı sayılı pahalı.calışan olunca ısler degişiyor.kıyafetleriniz cok yıkandıgı ıcın halıyle eskıyor.ve cabuk yıpranıyor..bırde her kadının takıntısı varmı bilmem..ayakkabım ucu besig ecmez.hiç takıntım yok ama velakın canta hastasıyım...marka fark etmez.50 tl de olur 100 tlde..cok canta seviyorum(((nıye boyleyim yavv.artık kartı yanıma almadan biryere gitcem..arkadaslarla magazaya gidiyoruz guya onlar birsey alcak ..valla be alıyom onlar bos cıkıyor.sonrada pışman oluyorum((

günaydın herkese. dün avmye gittim bütün mağazaları gezdim dolandım. amacım çorap almaktı ama almadım. hatta o mağazaya hiç girmedim bile (niye bilmiyorum) haftasonu konsere gideceğiz onun için şık bir bluz veya şifon gömleğimin altına etek bakayım dedim. gezdim dolaştım aradım taradım yok. bende mi sıkıntı var yoksa almamak içime mi işlemiş bilmiyorum ama hiçbir şey almadım. sonra pantolon üzerine şık bluz ,şifon gömleğin altına etek bakacağıma ben evdekileri birbiri ile kombinleyim dedim.bir de ceket uydurdum. tam da oldu.

bir de gratise gittim el kremi ve deodorant ihtiyacım vardı. ilave olarak bebek pudrası aldım. 18,45 tl ödedim

eğer oğlunuz şehir dışında okursa işiniz biraz daha zor ev ya da yurt ücreti vs.
bebeklerin masrafı hakkında hiç fikrim yok aslında
geçen markette mama reyonunun önünden geçerken büyük bi kutunun 110 tl olduğunu gördüm
daha bunun bezi, doktoru, vs vs bi sürü gideri vardır eminim

sizin kızınız 4 yaşına gelmiş artık bu aşamayı geçmişsinizdir ama şimdi de kreş, kurs gibi masrafları başlar herhalde :)

ya valla hevesimiz mi kaçtı ne
benim de bişeyler alasım geliyor ama sonra almak istemiyorum :/
evdekiler birbirine oluyosa ne gerek var konser için başka kıyafet almaya
ne konserine gidiyosunuz :)

dün evdeki yiyecek çeşiti azaldığından dolaplarda ne varmış diye bi karıştırayım dedim
bi baktım tarhana var erişte var
yanına da yoğurt ve turşu çıkardık
oldu bitti
normalde olsa gider alışveriş yapardık evde bişey kalmadı diye.

imkanlar sınırlı olunca yaratıcılık artıyormuş meğer

ya valla hevesimiz mi kaçtı ne
benim de bişeyler alasım geliyor ama sonra almak istemiyorum :/
evdekiler birbirine oluyosa ne gerek var konser için başka kıyafet almaya
ne konserine gidiyosunuz :)

kerimcan durmaz ece seçkin emrah karaduman bi kaç kişi daha vardı ama hatırlamıyorum erkek arkadaşım arkadaşları alırken almış biz de gelelim diye

bende normalde olmayan uyduruk yemekler bulabiliyorum. hepsinin adı da Allah ne verdiyse

Bende market alışverişini fazla kaçırınca evdeki malzemelerden uydurmasyon ve çok leziz yemekler yapabiliyorum

sormayın..kızım bzı nedenlerden dolayı mamayla buyudu..ve bebek olunca mevzu en ıyısını nne sutune en yakınını felan alıyorsunuz..ınanılmaz pahalı mamalar.o devrede bitince kres baslıyorkı kreslerde maasınız benım gibi memur maasıysa hakkatten zorlayıcı...şimdilik kres degil babannemız bakıyor sukurler olsun..hem gozum arkada kalmıyor...cocuklar mevzu bahıs olunca kısıtlama olmuyor...olmasında zaten:))))) ama kendimi bayagı bir frenlıyecem..en ıyısı biryerlere gitmemek gidince duramayanlardansak.

Aynen bnm kizimda malesef pek emmedi her hafta markete mama ve bez icin gitmek zorunda kaliyoduk ve onlarda asiri pahali oluyor
Ama simdi bnde soyle yapiyorum bezi uygun fiyata gordugum zaman stokluyorum o bir sure idare ediyor hem marketede surekli gitmedigimiz icin ivir zivir da pek alinmamos oluyor
Yoksa markete tuz almak icin gitsek bile yaninda mutlaka ivir zivir aliniyor

İyi eğlencelerrrrr :)

benim çocuğum yok
aslında bu para biriktirme mevzusuna da bu yüzden başladım
gelecek yıl için planlıyoruz ama borç içindeyken çocuk sahibi olmak istemedik
ben de kamu çalışanıyım
ücretsiz izne çıkmak istiyorum en azındann 1-1.5 yaşına gelene kadar
bu yüzden borçları temizleyip biraz kenara para koyabilmem lazım

dün akşam mikrodalga fırın almaya heveslendik durduk yere
hatta fiyatlarına baktık
nereden alabiliriz baktık eşimle.
sonra dedik ki biz böyle bi şeyi neden alıyoruz

dün "mikrodalga fırın" almadım sonuç olarak

Günaydın herkese
15 günü geride bıraktımmmm

Yeni kıyafet aksesuar ıvır zıvır hiçbir şey almadım
Almadan da oluyormuş demek ki :)

1. Ayı bi tamamlayayım sonra durum değerlendirmesi yapacağım

Fark ettim ki tamm 5 tane çeşitli montum var
Kaşe, şişme mont, uzun kısa her duruma uygun varmış meğer.
Bi de bu kış montum yok diyodum :)

günaydın

ben de dün trendyolda gezdim. 3 tane elbise beğendim altına da 1 çizme. 300 tllik ürün beğendim ve sonuç; almadım

Ya kızlar günaydın bugün nette gezinirken istediğim bi cüzdanı gördüm ne zamandır arıyordum ama cüzdanımı da geçen sene aldım daha yepyeni.yani bi kaç sene idare eder.yeni cüzdan da 60 tl acaba alsam mı yoksa gene denk gelir mi ki acaba?ay ne gıcık bi durum

Alma canım belli ki ihtiyacın yok
yeni indirimler ve yeni modeller hep olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…