- 1 Ekim 2013
- 8.465
- 20.518
- 548
canım sana bişe sormak ıstıyorumHcg yükseldi ama hani İki günde bir en az % 60 katlaması gerekiyor ya bende katlamadı. Sonra da yavaş yavaş değer düşmeye başladı.
Kese görünmüyor çünkü beta kese görülecek kadar yükselmiyor. Kesenin görülmesi için beta 1500 (vaginal) 3000 (abdominal) olmalı. Bende en çok 73 oldu.canım sana bişe sormak ıstıyorum
kımyasal gebelık suphesi kese daha henuz gorunmeyen ilk haftalarda mi oluyo yoksa kese gozuksede snra kımyasal gebelık olabılıyomu merak ettm de sorım dedim
Tavuğu köylerden alın. Bazen hafta sonu civardaki köylere gidip alıyoruz biz.
Öyle oldu demek
Şaşırdım
Eşim arkadaşına söylemiş yumurtayı köyden alıyoruz
1 köy horozu kesip temizleyip getirmeye 80 tl istemiş çok pahalı geldi bize
Eşim tavuk etini çoğunlukla yemiyor
Evet kesme ve temizlemeye 15 20 arası alıyorlar. Biraz pahalı ama baya büyük oluyor. Böldüğün zaman etinden ve suyundan epey yararlaniyorsun :)
Teşekkür ederimO işi çözdüm sonradan
Eski hesabım pro üyeydi
Onu kapattırmıştım sonra tekrar üye olmuştum buna geçirilmiş.
Bakalım belki bundan sonra öyle yaparız, haşlayıp parçalayıp buzluğa atmak mantıklı aslında
tesekkur ederım ogrenmıs oldum Rabbim hayırlı zamanda yıne evlat nasıp eder ınsAllahKese görünmüyor çünkü beta kese görülecek kadar yükselmiyor. Kesenin görülmesi için beta 1500 (vaginal) 3000 (abdominal) olmalı. Bende en çok 73 oldu.
Selam herkese. dün yine eczaneye para bayıldık 55 tl olmuş bir aylık vitaminim. Doğumdan sonra da devam edeceğim için aldım.
Bir de bebek için çikolata siparişi verdim internetten
Üstünde isim vs gereksiz buluyordum ama 70 tanesi 50 tl imiş öyle aldım artık isim etiketli falan. Çoğunu ben yiyeceğim muhtemelen :) gelen giden o kadar olmaz
Yaa keşke komşun fln olsam, bu süreçte bir kap yemek yapsam, canının çektiğini yapsam, bebek uyurken beklesem duş alsan uyusan. Öyle bir sıcaklık hissediyorum sana karşı, yazmadan geçemedim. Mutlulukla büyüt bebişi..
Benim annem Ankaralı annemin tarafı hep Ankara’da lar ki geçen ay bizde oradaydık. Çok tatlısın bebeğinde misss gibi kokacak senin yerine ben heyecanladım hahaha o kadar bebek istememe rağmen görünce bi heves geliyor bana daBen doğum paketi yaptırmadım aslında
Tamamlayıcı sağlık sigortası kullanıyorum. Allianz dan yaptırmıştım 2 sene önce. Bu sadece muayeneleri tahlilleri ve doğumu kapsıyor. Hastanenin kendi paketinde psikolog görüşmesi, oda süslemesi, kuaför, fotoğrafçı, babaya check up gibi şeyler de varmış :) ama bizim odada süs püs olmayacak. Sanırım ben biraz da sevmiyorum o tür şeyleri, yani yapanlarda beğeniyorum da kendimde sevemiyorum. Lohusa tacı terliği de almadımpufidik ev terliği aldım, evdeki kurdelalı tacımı götürücem.
Gelsene valla çikolata ve lohusa şerbetimiz var
Kızlar çok tatlısınız, çok mutlu oldum :) buradan bile yazmanız o kadar hoşuma gidiyor ki.
hepinizi beklerim :) ama iş yapmaya değil bebek sevmeye inşallah
Ya bende S Spizella için kv görümce geldi mi bilet parasını ödediler mi ay doğurdu mu nasıl oldu diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?