- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
Bizim atılacak tonla şeyimiz var.
Güzel bulup atmadığım kutularla başlayabilirim aslında :)
Bir de mutfaktaki kesme tahtası, tahta kaşıklardan :)
Şu vizeleri bir atlatayım da deneyeyim.
Şöyle en temelden başlanabilecek bir kanal önerin var mı peki? :)
Haftaya biz de izne uçuyoruzzz
Sınavlarım olmasa bu kadar sık gitmem, izin baya masraf oluyor, şark tazminatı kesiliyor vs vs..
Maaş dışında ödeme almak çok iyi geliyor insana biliyorum :)
Sanki havadan para gelmiş gibi oluyor :))
Günaydınlar bu arada :)
Uyandım, bir şeyler atıştırıp ders başına oturacağım.
Temizliğe gelen kadın rahatsızlıktan dolayı gelemedi dün.
Ev sanki leş gibiymiş gibi hissediyorum:)
Ama temizlik yapmayacağım, pazartesi gel dedim, pazartesi gelecek.
Akşam ne yiyeceğiz bir planım yok.
Acaba ne yesek ne yesek :)
aslında çok alakamız yok çünkü gıda mühendisiyim ben :)
basit olarak bildiğim bir kanal yok ama dileksworls var. kendisi her detayı anlatıyor :) zaten sanırım bu sektörün türkiyede en meşhuru da o :)
günaydın canım öğrenci miydin sen. ben unuttum veya atladım sanırım bu konuyu. kolay gelsn
herkese günaydınlar. ben kalktım önce kahvaltımı sonra temizliğimi yaptım şimdi çay keyfi yapıyorum. buralara uğrayıp örgümü öreceğim :)
dün a101den 3 lü zigon sehpa aldım.
ev firmanın ama eksik eşyaları çok. giderken götürürm yanımda nasıl olsa.
60 tl ödedim.fiyatı gayet uygun geldi. çünkü çarşıda spotçuya sorduğumda bana küçük için 100 tl dedi. iyi ki onu almamışım.
bunları hemen de kurdum. kurulumu çok basit. sanırım iyi ki almışım diyeceğim bir şey. ufak tefek şeyleri üstüne koyuyorum en azından.
bir de çok komik ama şu sıralar youtube ta kumbara açma videolarına denk geliyorum. bir tanesini açtım. sonra diğerleri öneriler kısmında çıktı. izledikçe izliyorum
snra diyorum ki canım Allahım bana da böyle biriktirme azmi ver. kumbaram dolsun taşsın
Yuhhh Allah’ın antibiyotikli tavuğu 24 lira mı olmuşa101 markete gittik
3 poşet şey aldık 80 tl
ucuz diye gittik bi de.
ele avuca gelen tek şey de 1.6 kg tavuk
tavuğun kilosu ne zaman 24 tl oldu?????
Yuhhh Allah’ın antibiyotikli tavuğu 24 lira mı olmuş
Organik yazıyorsa sertifikası vardır bir nebze daha iyi gibi sanki. Ben bayadır tavuk almadığım için fiyatları konusunda hiç bilgim yoktu. Pişimi nasıl peki kokusu filan ?Organik falan yazıyo üstünde ama ne kadar organik (!) olabilir ki
dondurulmuş bu, akşama pişiricez bakalımOrganik yazıyorsa sertifikası vardır bir nebze daha iyi gibi sanki. Ben bayadır tavuk almadığım için fiyatları konusunda hiç bilgim yoktu. Pişimi nasıl peki kokusu filan ?
En iyisini yapmışsın. Eve ben en son ne zaman aldım hatırlamıyorum bile. İş yerinde de yemekhanede çıktığında iki haftada bir yiyordum çorba sonrası azıcık. Artık sanırım onu da yemem başımdan bu ara kimyasal gebelik geçiyor. Okudukça yediğim her şeyi sorgular oldumdondurulmuş bu, akşama pişiricez bakalım
kışın çorba ve yemekler için tavuk suyu yapalım dedik ben de aylardır tavuk almıyordum. nerdeyse tadını unutmuşum
En iyisini yapmışsın. Eve ben en son ne zaman aldım hatırlamıyorum bile. İş yerinde de yemekhanede çıktığında iki haftada bir yiyordum çorba sonrası azıcık. Artık sanırım onu da yemem başımdan bu ara kimyasal gebelik geçiyor. Okudukça yediğim her şeyi sorgular oldum
a101 markete gittik
3 poşet şey aldık 80 tl
ucuz diye gittik bi de.
ele avuca gelen tek şey de 1.6 kg tavuk
tavuğun kilosu ne zaman 24 tl oldu?????
Hcg yükseldi ama hani İki günde bir en az % 60 katlaması gerekiyor ya bende katlamadı. Sonra da yavaş yavaş değer düşmeye başladı.kimyasal gebelik mi?
ben de onun nasıl ve neden olduğunu hiç anlamıyorum. hcg yükselir gibi olup sonra regl mi oluyorsun?
valla yediklerimizden olabilir gibi geliyor bana da.
Bende de mercimek çorba portakallı kereviz ve Bamya var. Daha da girip bi şeyler yapasım var mutfakta.Akşam için kısır, lavaştan patatesli tava böreği yaptım.
Eşim geliyorum dediği anda da çayı koydum mu tamamdır :)
Haftasonu gün menüsü gibi bir şeyler yemeyi çok seviyoruz.
Evet tavuğun kilosu iyice pahalılaştı.
Yememek lazım ama biz yiyoruz tavuk.
Sağlıklı beslenmeyi geçtim, sağlıksız gıdalar bile ateş pahası.
Bende de mercimek çorba portakallı kereviz ve Bamya var. Daha da girip bi şeyler yapasım var mutfakta.
Öyle oldu demekBu arada ben pro üye olmuşum galiba ama para vermedim
Nasıl oldu anlamadım
Girdiğimde ismim kırmızı çıkıyordu
Yani ben bugün ne almadın sorusuna pro üyelik almadım diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?