Bugün ne almadın?

basit olarak bildiğim bir kanal yok ama dileksworls var. kendisi her detayı anlatıyor :) zaten sanırım bu sektörün türkiyede en meşhuru da o :)

günaydın canım öğrenci miydin sen. ben unuttum veya atladım sanırım bu konuyu. kolay gelsn

herkese günaydınlar. ben kalktım önce kahvaltımı sonra temizliğimi yaptım şimdi çay keyfi yapıyorum. buralara uğrayıp örgümü öreceğim :)

dün a101den 3 lü zigon sehpa aldım.
ev firmanın ama eksik eşyaları çok. giderken götürürm yanımda nasıl olsa.
60 tl ödedim.fiyatı gayet uygun geldi. çünkü çarşıda spotçuya sorduğumda bana küçük için 100 tl dedi. iyi ki onu almamışım.
bunları hemen de kurdum. kurulumu çok basit. sanırım iyi ki almışım diyeceğim bir şey. ufak tefek şeyleri üstüne koyuyorum en azından.

bir de çok komik ama şu sıralar youtube ta kumbara açma videolarına denk geliyorum. bir tanesini açtım. sonra diğerleri öneriler kısmında çıktı. izledikçe izliyorum

snra diyorum ki canım Allahım bana da böyle biriktirme azmi ver. kumbaram dolsun taşsın

basit olarak bildiğim bir kanal yok ama dileksworls var. kendisi her detayı anlatıyor :) zaten sanırım bu sektörün türkiyede en meşhuru da o :)

Tamam bakacağım muhakkak :)

günaydın canım öğrenci miydin sen. ben unuttum veya atladım sanırım bu konuyu. kolay gelsn

Aslında çalışıyorum da yeniden öğrenci oldum 28 yaşında :))

Kumbara açma videoları da mı var, ilk defa duyuyorum bunu.
Çil çil altın videoları da olsa keşke, nasıl izlerdik :)

a101 bu ev eşyaları konusunda çok avantajlı. beklenmedik şeyler çıkıyor
güle güle kullan
ben küçük esnaftan alışveriş yapmayı pek sevmiyorum.
kafalarına göre fiyat biçenler oluyor.

bu videoları ilk senden duydum.
kumbaraya biz de bir ara başladık sonra sıkıldık.
aslında iyi birikiyordu.

Organik yazıyorsa sertifikası vardır bir nebze daha iyi gibi sanki. Ben bayadır tavuk almadığım için fiyatları konusunda hiç bilgim yoktu. Pişimi nasıl peki kokusu filan ?
dondurulmuş bu, akşama pişiricez bakalım
kışın çorba ve yemekler için tavuk suyu yapalım dedik ben de aylardır tavuk almıyordum. nerdeyse tadını unutmuşum

dondurulmuş bu, akşama pişiricez bakalım
kışın çorba ve yemekler için tavuk suyu yapalım dedik ben de aylardır tavuk almıyordum. nerdeyse tadını unutmuşum
En iyisini yapmışsın. Eve ben en son ne zaman aldım hatırlamıyorum bile. İş yerinde de yemekhanede çıktığında iki haftada bir yiyordum çorba sonrası azıcık. Artık sanırım onu da yemem başımdan bu ara kimyasal gebelik geçiyor. Okudukça yediğim her şeyi sorgular oldum

kimyasal gebelik mi?
ben de onun nasıl ve neden olduğunu hiç anlamıyorum. hcg yükselir gibi olup sonra regl mi oluyorsun?
valla yediklerimizden olabilir gibi geliyor bana da.

Akşam için kısır, lavaştan patatesli tava böreği yaptım.
Eşim geliyorum dediği anda da çayı koydum mu tamamdır :)
Haftasonu gün menüsü gibi bir şeyler yemeyi çok seviyoruz.

a101 markete gittik
3 poşet şey aldık 80 tl
ucuz diye gittik bi de.
ele avuca gelen tek şey de 1.6 kg tavuk
tavuğun kilosu ne zaman 24 tl oldu?????

Evet tavuğun kilosu iyice pahalılaştı.
Yememek lazım ama biz yiyoruz tavuk.
Sağlıklı beslenmeyi geçtim, sağlıksız gıdalar bile ateş pahası.

kimyasal gebelik mi?
ben de onun nasıl ve neden olduğunu hiç anlamıyorum. hcg yükselir gibi olup sonra regl mi oluyorsun?
valla yediklerimizden olabilir gibi geliyor bana da.
Hcg yükseldi ama hani İki günde bir en az % 60 katlaması gerekiyor ya bende katlamadı. Sonra da yavaş yavaş değer düşmeye başladı.

Bende de mercimek çorba portakallı kereviz ve Bamya var. Daha da girip bi şeyler yapasım var mutfakta.

Bende de mercimek çorba portakallı kereviz ve Bamya var. Daha da girip bi şeyler yapasım var mutfakta.

Kimyasal için geçmiş olsun.
Bizde 3-4 aydır istiyoruz, henüz bir gelişme yok.
Akışına bıraktık bakalım :)

Haftasonları bende öyle oluyorum.
Bir çok şey yapasım geliyor.
Hafta içine kolaylık olduğu için bilinçaltım onu da yap bunu da yap mantıcına giriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…