- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spizella biz kurutma makinası kullanıyoruz, Bosch marka.
Ama toz üzerine öyle aşırı aşırı etki ettiğini sanmıyorum.
Toz için bence kapı, pencere aralarındaki silikonlara bak bi.
Onun etkisi olabilir.
Bende bu ay çok sıkışığım, toplu çok harcama oldu, hem dikkat etmeliyim hemde 15 ine kadar sabretmeliyim
Ama mutlaka bişeyler çıkıyor
A 101 e viking doğal serisi geldi.
Özellikle wcden memnunlar
Hayatımdan çamasır suyunu çıkaran biri olarak, alternatif arıyordum
Fiyatlar çok uygun amaa gele gele beş parasız olduğum haftaya geldi
Cumartesiye kadar bekleyip duruma göre kk ile alırım
Biraz zeytin denedik, ilk defa yapıyoruz
Kış biticek hazırlığı bitmeyecek
çevremiz hep inşaat. büyük büyük inşaatlar bi de. sanırım oralardan geliyor.
aaa ben de bakayım. çok kimyasal kullanmamaya çalışıyorum.
rossmann ın sirke asiti çok iyi bu arada
selam maggi :)
iyiyim, evde oturuyorum. hanımefendinin keyfinin ne zaman geleceğini bekliyorum.
yoruldum iyice. karnım çok büyük ve hiçbir yere sığdıramıyorum. oraya buraya çarpa çarpa geziyorum.
eşimin aklı bende kalıyor diye gündüz dışarı çıkmasan diyor. sıkılıyorum ama hak verdiğimden çıkmıyorum. yolda fenalaşsam falan kim bulacak beni, garip şeyler düşünüyorum
sürekli ev derleme toplama ayıklama işleri yapıyorum ben de.
iyi yanı harcamam yok :)
evdeki yiyecek stoklarını kullanma fırsatı buldum.
sen nasılsın?
çevremiz hep inşaat. büyük büyük inşaatlar bi de. sanırım oralardan geliyor.
aaa ben de bakayım. çok kimyasal kullanmamaya çalışıyorum.
rossmann ın sirke asiti çok iyi bu arada
selam maggi :)
iyiyim, evde oturuyorum. hanımefendinin keyfinin ne zaman geleceğini bekliyorum.
yoruldum iyice. karnım çok büyük ve hiçbir yere sığdıramıyorum. oraya buraya çarpa çarpa geziyorum.
eşimin aklı bende kalıyor diye gündüz dışarı çıkmasan diyor. sıkılıyorum ama hak verdiğimden çıkmıyorum. yolda fenalaşsam falan kim bulacak beni, garip şeyler düşünüyorum
sürekli ev derleme toplama ayıklama işleri yapıyorum ben de.
iyi yanı harcamam yok :)
evdeki yiyecek stoklarını kullanma fırsatı buldum.
sen nasılsın?
Ben de iyiyim, işler güçler aynı.
Ders çalışmaya çalışıyorum ama pek verimli olduğum söylenemez :))
Çok az kaldı ama, eşine hak verdim.
Ya bir şey olursa diye panik olur insan.
Kim bilir nasıl heyecanlısındır:)
Ailenize 3. ve en önemli üye geliyor, bambaşka bir hayat bekliyor sizi.
Güzel tecrübeler edineceğinizi düşünüyorum :)
eline saglık ne tarz örgüler yapıyorsun kolay gelsinörgü işime de tam gaz devam ediyorm. arkadaşlarım ve kuzenlerim de istedi. onlardan da epey gelecek var. onları da brikim yaptığım banka hesabıma yatırıyorum. ek gelirimi en azından kenara atayım istiyorum.
örgü işime de tam gaz devam ediyorm. arkadaşlarım ve kuzenlerim de istedi. onlardan da epey gelecek var. onları da brikim yaptığım banka hesabıma yatırıyorum. ek gelirimi en azından kenara atayım istiyorum.
Haklısınız, ama beklemek de çok sıkıcı oldu ya. Sabırsızlanıyorum :) sonra diyorum son günlerin tadını çıkar
Sonra çok ararsın sakin sessiz oturmayı
Maggiore vizeler yaklaştı, ama yapacağını biliyoruz
muhendisiniz senin olduğun taraflarda pazar güzeldir tazedir :) markete göre de avantajlıdır sanırım, çok iyi yapıyosun pazara gitmekle. Bizim evin karşısına yapılan pazar yeri de tamamlanmak üzere. Açılsa da biz de pazar işini oradan halletsek
eline saglık ne tarz örgüler yapıyorsun kolay gelsin
ben de yeni sablonlarla çarpıişi (kaneviçe)yapıyorum hep kendıme yaptm keske satma ımkanım olsa
eline saglık ne tarz örgüler yapıyorsun kolay gelsin
ben de yeni sablonlarla çarpıişi (kaneviçe)yapıyorum hep kendıme yaptm keske satma ımkanım olsa
Haklısınız, ama beklemek de çok sıkıcı oldu ya. Sabırsızlanıyorum :) sonra diyorum son günlerin tadını çıkar
Sonra çok ararsın sakin sessiz oturmayı
Maggiore vizeler yaklaştı, ama yapacağını biliyoruz
muhendisiniz senin olduğun taraflarda pazar güzeldir tazedir :) markete göre de avantajlıdır sanırım, çok iyi yapıyosun pazara gitmekle. Bizim evin karşısına yapılan pazar yeri de tamamlanmak üzere. Açılsa da biz de pazar işini oradan halletsek
evey canım amigurum ile ilgileniyorum :) uzun süredir de yapıyorum. 3 yıldır uğraşıyorum kendi çapımda. satış da yaptım :) hala yapıyorum :)Para için kyk borcu kadarını kenara atmaya devam et bence de.
Hatta 1 gr altın gibi de değerlendirebilirsin.
Örgü derken amigurimi felan mı yoksa?