Hayirli olsunMaggiore . Hukuk fakultesi.. puani yuksek olsa gerek. Kolay gelsin.
Normalde ne is yapiyosun
yaaa gerçekten mi?? harika bi haber bu çok sevindim tebrik ederim.
evet sınavlara gider gelirsin :)
ne güzel bi şey yapmışsınn
Hayırlı olsun
Başarılar dilerim
tebrik ederim canım azminden dolayı kutluyorum seni başarılarrr :))Çok teşekkür ederim.
Evet iyi bir puanla yerleştim.
Normalde polisim ben.
Çok teşekkür ederim Spizella.
Geçenlerde bi kaybolmuştum ya kayıt için izne gitmiştim.
Yazsam mı yazmasam mı oldum, sanki hemen tanınacakmışım gibi geldi de :))
Evet özel üniversite de değil üstelik.
Türkiye’nin köklü üniversitelerinden ve ilk 3 te :))
Günlerdir mutluluktan uçuyorum:)
Çok teşekkür ederim.
İnşallah mezun olmayı da başarabilirim :)))
tebrik ederim canım azminden dolayı kutluyorum seni başarılarrr :))
lindalinda hoşgeldin
bende kredi kartını kullanmıyorum ama buzdolabı bozulunca mecbur taksitle alacağız
Maggiore tebrik ederim başarılı bir avukat olacağına eminim
Ayyy kedicikk4 gündür misafirim vardı.
babam.
ve doğumda neden yatılı misafir kabul edemeyeceğimizi bir defa da yaşayarak gördük.
evdeki L kanepeyi (ki bir de berjer var başka koltuk yok) babama yatak yaptık.
gündüzleri de uzandığından yatağı hiç bozmadık.
böyle olunca evde bize oturacak yer kalmadı, mutfak masası sandalyesini ve çalışma masası koltuğunu kullandık.
gece lavabo ihtiyacımızı karşılarken sıkıntı yaşadık. misafir uyanmasın diye odamızdan çıkmadık çünkü wcye gitmek için salondan geçiliyor.
ayrıca babam da 7/24 tv izlemeyi ve biraz yüksek sesle dinlemeyi bir zaruri ihtiyaç olarak gördüğünden evde cinnet geçirecektim kapanmayan tv yüzünden :) tabiki müdahale etmedim.
kedim çok rahatsız oldu, sürekli yakalanmaya çalışıldığından bayağı davranış bozukluğu geliştirdi. bize asla tırnak göstermeyen kedimiz babamı sonunda sert bir şekilde tırmaladı. sonra da "bu çocuğa da saldırır" şeklinde günah keçisi ilan edildi :)
sonunda doğumda babam dışında kimseyi 2 günden fazla misafir edemeyeceğimizi bildirdim kendine. çünkü olacak gibi değil.
bu esnada her gün 3-4 çeşit yemek yapmam gerektiğinden biraz harcama ve bol yorgunluk da cabası :)
Selam :))4 gündür misafirim vardı.
babam.
ve doğumda neden yatılı misafir kabul edemeyeceğimizi bir defa da yaşayarak gördük.
evdeki L kanepeyi (ki bir de berjer var başka koltuk yok) babama yatak yaptık.
gündüzleri de uzandığından yatağı hiç bozmadık.
böyle olunca evde bize oturacak yer kalmadı, mutfak masası sandalyesini ve çalışma masası koltuğunu kullandık.
gece lavabo ihtiyacımızı karşılarken sıkıntı yaşadık. misafir uyanmasın diye odamızdan çıkmadık çünkü wcye gitmek için salondan geçiliyor.
ayrıca babam da 7/24 tv izlemeyi ve biraz yüksek sesle dinlemeyi bir zaruri ihtiyaç olarak gördüğünden evde cinnet geçirecektim kapanmayan tv yüzünden :) tabiki müdahale etmedim.
kedim çok rahatsız oldu, sürekli yakalanmaya çalışıldığından bayağı davranış bozukluğu geliştirdi. bize asla tırnak göstermeyen kedimiz babamı sonunda sert bir şekilde tırmaladı. sonra da "bu çocuğa da saldırır" şeklinde günah keçisi ilan edildi :)
sonunda doğumda babam dışında kimseyi 2 günden fazla misafir edemeyeceğimizi bildirdim kendine. çünkü olacak gibi değil.
bu esnada her gün 3-4 çeşit yemek yapmam gerektiğinden biraz harcama ve bol yorgunluk da cabası :)
Bugün evdeyim.
Ütü yaptım, bulaşık makinasını doldur boşalt yaptım, akşam yemeğimi ve yarının öğle yemeğini hazırladım.
Belki biraz sebze alış verişi için dışarı çıkarız.
Domates, salatalık dayanmıyor bize şu sıralar :)
Yorulmuşum, kahve yaptım kendime, onu içeceğim şimdi.
Oh hafta sonu :)
Ben mevsimi geçti diye domates salatalık almıyorum ama kahvaltıda yiyecek bi şeyler arıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?