• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne almadın?

Hayirli olsun Maggiore Maggiore . Hukuk fakultesi.. puani yuksek olsa gerek. Kolay gelsin.
Normalde ne is yapiyosun

Çok teşekkür ederim.
Evet iyi bir puanla yerleştim.
Normalde polisim ben.

yaaa gerçekten mi?? harika bi haber bu çok sevindim tebrik ederim.
evet sınavlara gider gelirsin :)
ne güzel bi şey yapmışsınn

Çok teşekkür ederim Spizella.
Geçenlerde bi kaybolmuştum ya kayıt için izne gitmiştim.
Yazsam mı yazmasam mı oldum, sanki hemen tanınacakmışım gibi geldi de :))
Evet özel üniversite de değil üstelik.
Türkiye’nin köklü üniversitelerinden ve ilk 3 te :))
Günlerdir mutluluktan uçuyorum:)

Hayırlı olsun
Başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim.
İnşallah mezun olmayı da başarabilirim :)))

Çok teşekkür ederim.
Evet iyi bir puanla yerleştim.
Normalde polisim ben.

Çok teşekkür ederim Spizella.
Geçenlerde bi kaybolmuştum ya kayıt için izne gitmiştim.
Yazsam mı yazmasam mı oldum, sanki hemen tanınacakmışım gibi geldi de :))
Evet özel üniversite de değil üstelik.
Türkiye’nin köklü üniversitelerinden ve ilk 3 te :))
Günlerdir mutluluktan uçuyorum:)

Çok teşekkür ederim.
İnşallah mezun olmayı da başarabilirim :)))
tebrik ederim canım azminden dolayı kutluyorum seni başarılarrr :))

Selam kızlar
Benim için sürpriz harcamaların bitmediği aylar
Buzdolabımız bozuldu ve tamiri yok para karşılığında ürün değişimi yapacağız
Ben istemedikçe ani harcamalar karşıma çıkıyor

4 gündür misafirim vardı.
babam.
ve doğumda neden yatılı misafir kabul edemeyeceğimizi bir defa da yaşayarak gördük.
evdeki L kanepeyi (ki bir de berjer var başka koltuk yok) babama yatak yaptık.
gündüzleri de uzandığından yatağı hiç bozmadık.
böyle olunca evde bize oturacak yer kalmadı, mutfak masası sandalyesini ve çalışma masası koltuğunu kullandık.
gece lavabo ihtiyacımızı karşılarken sıkıntı yaşadık. misafir uyanmasın diye odamızdan çıkmadık çünkü wcye gitmek için salondan geçiliyor.
ayrıca babam da 7/24 tv izlemeyi ve biraz yüksek sesle dinlemeyi bir zaruri ihtiyaç olarak gördüğünden evde cinnet geçirecektim kapanmayan tv yüzünden :) tabiki müdahale etmedim.
kedim çok rahatsız oldu, sürekli yakalanmaya çalışıldığından bayağı davranış bozukluğu geliştirdi. bize asla tırnak göstermeyen kedimiz babamı sonunda sert bir şekilde tırmaladı. sonra da "bu çocuğa da saldırır" şeklinde günah keçisi ilan edildi :)
sonunda doğumda babam dışında kimseyi 2 günden fazla misafir edemeyeceğimizi bildirdim kendine. çünkü olacak gibi değil.
bu esnada her gün 3-4 çeşit yemek yapmam gerektiğinden biraz harcama ve bol yorgunluk da cabası :)

babam.
ve doğumda neden yatılı misafir kabul edemeyeceğimizi bir defa da yaşayarak gördük.
böyle olunca evde bize oturacak yer kalmadı, mutfak masası sandalyesini ve çalışma masası koltuğunu kullandık.
gece lavabo ihtiyacımızı karşılarken sıkıntı yaşadık. misafir uyanmasın diye odamızdan çıkmadık çünkü wcye gitmek için salondan geçiliyor.
ayrıca babam da 7/24 tv izlemeyi ve biraz yüksek sesle dinlemeyi bir zaruri ihtiyaç olarak gördüğünden evde cinnet geçirecektim kapanmayan tv yüzünden :) tabiki müdahale etmedim.
kedim çok rahatsız oldu, sürekli yakalanmaya çalışıldığından bayağı davranış bozukluğu geliştirdi. bize asla tırnak göstermeyen kedimiz babamı sonunda sert bir şekilde tırmaladı. sonra da "bu çocuğa da saldırır" şeklinde günah keçisi ilan edildi :)
sonunda doğumda babam dışında kimseyi 2 günden fazla misafir edemeyeceğimizi bildirdim kendine. çünkü olacak gibi değil.
bu esnada her gün 3-4 çeşit yemek yapmam gerektiğinden biraz harcama ve bol yorgunluk da cabası :)
Ayyy kedicikk:KK19:ne kadar sevimlidir şimdi o

babam.
Selam :))
Bir gülümseme oluştu canım mesajını okuyunca. Kedi için günah keçisi ilan edildi demişsin ya ;) tövbe. :))

Herkese günaydın

Dün ilk elektrikli sobamızı yaktık. Akşam ev soğuktu, kızı yıkarken ve giydirirken yaktık.

Bugün de kızım için 2-3 yelek almam lazım. Kreşte giydiriyorlarmış sürekli, 2 yeleği var yetmiyor ee evde de lazım oluyor.

Bugün evdeyim.
Ütü yaptım, bulaşık makinasını doldur boşalt yaptım, akşam yemeğimi ve yarının öğle yemeğini hazırladım.
Belki biraz sebze alış verişi için dışarı çıkarız.
Domates, salatalık dayanmıyor bize şu sıralar :)
Yorulmuşum, kahve yaptım kendime, onu içeceğim şimdi.
Oh hafta sonu :)

Bugün evdeyim.
Ütü yaptım, bulaşık makinasını doldur boşalt yaptım, akşam yemeğimi ve yarının öğle yemeğini hazırladım.
Belki biraz sebze alış verişi için dışarı çıkarız.
Domates, salatalık dayanmıyor bize şu sıralar :)
Yorulmuşum, kahve yaptım kendime, onu içeceğim şimdi.
Oh hafta sonu :)

Ben mevsimi geçti diye domates salatalık almıyorum ama kahvaltıda yiyecek bi şeyler arıyoruz ya

Yaaa ben 25 gramlık altın birikimimi bozdum 100 liraya yakın kar ile
Aslında hiç boZmaya niyetim yoktu ama sonra ücretsiz izne çıktığımda borçsuz olmak istediğime karar verdim.
Böylece o dönemde sadece burs gelirim olacak ve sadece kredi harcamam olacak diye umuyorum
Şubat ayına kadar kredi kartlarını kapatacağım inşallah.

Eksi hesabımı kapattım, en büyük kalem olan birinci kredi kartıma geçiyorum. Çift burs alacağım bu ay. Onun üzerine maaştan da koyup kredi kartının yarısını falan hallederim

Ben mevsimi geçti diye domates salatalık almıyorum ama kahvaltıda yiyecek bi şeyler arıyoruz ya

Biz rende havuc ve avokado yiyoruz
Suan avokado baya uygun zaten tam zamani

Almiyoruz domates salatalik. Bazen kuru domates yiyoruz. Bir de konserve domateslerimizden yiyoruz.

Bu arada bilgiler icin cok tesekkurler ankarada cok rahatca hallettim isleri geldim :))

Back